Wkinl

Hoe maak je een wodka watermeloen maken

Wanneer in het seizoen, zult u in staat om miniatuur watermeloenen bij de meeste fruit markten. Ze hebben een dunne huid tegenstelling tot de gebruikelijke watermeloen en dit maakt ze gemakkelijk te snijden. Zij maken ook grote containers voor uw drankjes bij een feestje of gewoon voor jezelf. Spice up die fruitige behandelen met een beetje wodka!

Stappen

Hoe maak je een wodka watermeloen maken. Verkrijgen van de leveringen nodig.
Hoe maak je een wodka watermeloen maken. Verkrijgen van de leveringen nodig.

Funnel & kurk methode

 1. 1
  Verkrijgen van de leveringen nodig. In principe moet een gelijkmatig en kleinbedrijf, robuuste miniatuur watermeloen en een 375 ml (12.6 fl oz) fles wodka.
 2. 2
  Bereid de watermeloen. Met behulp van een scherp mes, snijd een cirkel (ook bekend als een "plug") in de huid van de watermeloen groot genoeg voor het te passen inch Snij diep genoeg om het rode vlees van de watermeloen fruit binnen te openbaren omdat het vlees moet worden in contact met de fles dit werkt.
  • Niet weg te gooien de watermeloen huid "plug", zoals deze later hergebruikt kan worden voor het transport van de wodka-infuus watermeloen op een feestje.
  • Gieten in kleine hoeveelheden wodka van verschillende gaten zullen waarschijnlijk de alcohol gelijkmatiger dan diffusie verspreiden van het ene gat.
  • Sommige mensen ook voor kiezen om een ​​dun plakje gesneden uit de "basis" van de watermeloen in staat te stellen zonder centrifugeren te staan. Als u dit doet, vermijd het snijden in het vruchtvlees, als de wodka zal beginnen druipend uit de andere zijde.
 3. 3
  Open de fles wodka. Giet de wodka met in de zichtbare vrucht via de trechter. Het zal mogelijk een aantal beurten om de fles helemaal leeg in de watermeloen.
  • Merk op dat dit recept het beste zal werken met pitloze watermeloenen.
 4. 4
  Giet de wodka. Geleidelijk aan blijven toevoegen van de wodka totdat de hele fles is opgenomen in de vrucht en is verspreid via de watermeloen. Dit kan betekenen dat u terug te komen en voeg meer dan enkele uren.
  • Een andere benadering is om de fles direct in de watermeloen (met behulp van een goede kracht) te plaatsen en ervoor te zorgen dat het niet kan bewegen. Als u de voorkeur aan deze methode, laat de fles op zijn plaats totdat deze wordt geleegd.
 5. 5
  Een beetje langer wachten na de wodka werd geleegd in de watermeloen. Dit zal ervoor zorgen dat de watermeloen al het heerlijke aroma heeft geabsorbeerd. Afhankelijk van uw watermeloen grootte, kan dit een behoorlijk lange tijd duren, maar het kan een dag duren (of soms langer).
  • Gezien het feit dat je te maken hebt met bederfelijke vruchten en niet-bederfelijke wodka, houden de watermeloen gekoeld tijdens het wachten voor de wodka te sijpelen door.
  • Een andere variatie is om de hele watermeloen gedurende 24 uur na het bevriezen wodka is toegevoegd. Dit zal zorgen voor een ijskoud verfrissende traktatie.
 6. 6
  Stok in de oorspronkelijke watermeloen stekker, of een of wikkel iets over het gat. Dit is iets om in of uit de wodka-infuus watermeloen wanneer het vervoer ervan naar een feestje te stoppen. Houd het rechtop bij de uitvoering.
 7. 7
  Snijd de watermeloen, te dienen en te genieten. Alleen geven aan personen boven de wettelijke leeftijd voor de consumptie van alcohol als het is zeker zuivere alcohol. Deel het rond met veel mensen ook, terwijl een hele mini-watermeloen is niet heel veel te eten door uzelf, een hele fles wodka is veel alcohol te consumeren.

Gehalveerd watermeloen vodka

 1. 1
  Snijd de meloen doormidden.
 2. 2
  Schep de meloen voorzichtig, gereserveerd om te gebruiken voor smoothies of ander gebruik. Laat een dun laagje fruit voor de smaak bij de basis van de watermeloen schelp.
 3. 3
  Gebruik de uitgeholde schelp. Voeg wodka of een gemengde drankje naar keuze, plus een punch bowl lepel.
 4. 4
  Nadat het allemaal is gegaan, gewoon gooien de meloen weg. Geen glazen te wassen of weg te zetten!

Spuit methode

 1. 1
  Koop een watermeloen en een fles wodka in de supermarkt en een grote spuit met een lange naald bij de apotheker.
 2. 2
  Extract zoveel mogelijk water uit de watermeloen met de spuit
 3. 3
  Injecteer wat wodka in de watermeloen elke keer in een tijdje door hetzelfde gat zo diep als je kunt. U kunt een tweede klein gaatje te maken naast de andere om de lucht te laten uit de meloen ontsnappen.
 4. 4
  Laat het rusten minstens een dag, zodat de wodka kan verspreiden in de watermeloen.
 5. 5
  Heb een grote partij!

Tips

 • Als je een grote watermeloen te gebruiken in plaats, kunt u meer dan een fles wodka te gebruiken. Maar overdrijf het niet als de meer alcohol toegevoegd, de sterke de resulterende plakjes geworden en dit is nog steeds onvervalste alcohol en daarom zal dronkenschap veroorzaken als te veel wordt geconsumeerd.
 • Probeer verschillende likeuren te zien wat het beste smaakt.
 • Als u de hierboven beschreven waarbij het weken van de watermeloen te lang duurt techniek te vinden, kan het zijn dat i) een vacuüm heeft gevormd, het ontmoedigen van uitstroom en ii) de mini-watermeloen gewoon niet genoeg lucht te verdringen hebben. Sommige oplossingen hiervan zijn:
  • Met een trechter, zal je wat wodka verliezen aan verdamping. Het wordt aanbevolen om vóór het plaatsen van de trechter, een staafje wordt of kleine roomijsijscoupe lepel te breken en schep wat van de watermeloen om ruimte te creëren gebruiken.
  • Een andere optie is om een ​​groter (cola blikje grootte) gat, schep en breken genoeg watermeloen om gewoon giet de wodka op de top. Deze tweede techniek is bijzonder goed te gebruiken met een normale of grote watermeloen.

Waarschuwingen

 • Wees er zeker van om lang genoeg dat de alcohol heeft sijpelde door de hele zaak te wachten. Anders, de paar stukken rond waar je gegoten gaat worden erg sterk, terwijl andere stukken zullen vrij veel gewoon watermeloen zijn. Een dag is waarschijnlijk genoeg tijd.
 • Het is moeilijk te zeggen hoe de tijd, zwaartekracht, en de interne structuur van een bepaalde watermeloen zal de wodka distribueren naar de verschillende gebieden, en wodka heeft weinig smaak aan zijn concentratie te geven. Eet niet een aanzienlijk deel van de hele watermeloen, of zich bezighouden met gevaarlijke activiteiten zoals autorijden na gegeten niets van.
 • Weg te houden van kinderen en minderjarige drinkers. Dit recept bevat alcohol en mag niet worden geconsumeerd door mensen onder de vereiste voor het drinken in uw land wettelijke leeftijd. (18 in het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, Australië, Zuid-Afrika, 18/19 in Canada en 21 in de VS)
 • Niet meer dan een 375 ml (12.6 fl oz) fles voor mini-watermeloen gebruiken. Je kunt duwen tot 500 ml (16.9 fl oz) fles - maar vooral dat is gewoon onveilig en mist een wenselijke smaak.
 • Doe er niet te veel wodka in, zou je alcoholvergiftiging krijgen.

Dingen die je nodig hebt

 • Scherp mes
 • Trechter
 • Wodka
 • Watermeloen