Wkinl

Hoe maak je een watermeloen snijden


Een van de meest populaire zomer vruchten is de watermeloen. Deze koeling, zoete koning van fruit is ook heel gezond. U kunt er een kopen in een supermarkt, snijden, of in brokken. Ze zijn verser, echter, wanneer je ze koopt hele en snijd ze zelf. Dit artikel geeft u stap-voor-stap instructies over hoe je een watermeloen snijden van begin tot eind te geven.

Stappen

Hoe maak je een watermeloen snijden. Was de schil van een watermeloen met gewone zeep of met een fruit wassen.
Hoe maak je een watermeloen snijden. Was de schil van een watermeloen met gewone zeep of met een fruit wassen.

Methode 1

 1. 1
  Was de schil van een watermeloen met gewone zeep of met een fruit wassen. Alles wat het mes raakt aan de buitenzijde van de meloen zal eindigen in contact met de watermeloen vruchtvlees als het plakken door.
 2. 2
  Gebruik een scherp mes om zorgvuldig slice uit de boven-en de onderkant. Een gekarteld mes het beste werkt voor items die een zachtere interieur en harder exterieur zoals meloenen, tomaten, en brood hebben.
 3. 3
  Staan de meloen op einde, en zorgvuldig snijden naar beneden door het midden.
 4. 4
  Merk op dat als u gesneden langs de donkere strepen op de buitenzijde van de watermeloen, vervolgens de watermeloenzaden komt vervolgens in de buitenkant van de stukken van watermeloen, waardoor ze gemakkelijker te verwijderen.
 5. 5
  Snijd elke helft in secties.
 6. 6
  Houd het gedeelte in een hand terwijl je langzaam verwijderen van de meloen uit de schil.
 7. 7
  Snijd van boven naar beneden aan de schil in zelfs plakjes. Ga op deze manier tot elke sectie heeft de vrucht verwijderd.
 8. 8
  Leg elke sectie in een kom.
 9. 9
  Probeer het regelen van hen op de top van een fruitschaal voor een heerlijke, verfrissende en gezonde traktatie.

Alternatieve methode

 1. 1
  Zoek het midden van de watermeloen en gesneden op het middelpunt tussen het en het einde van de vrucht
 2. 2
  Neem de groter stuk van de watermeloen en draai zodat het opstaan
 3. 3
  Knip in het midden
 4. 4
  Neem een van de helften en snijd ze in 0 0,5 / 1 inch stukken en herhaal aan de andere slice
 5. 5
  Aan de andere stuk dat je nog niet hebt knippen, knippen 0 0,5 centimeter dik, ronde plakjes watermeloen
 6. 6
  Slice in vierkanten / rechthoeken en afgesneden schillen indien gewenst

Tips

 • Watermeloenen zijn pitloze evenals gezaaid. Kies zorgvuldig bij het winkelen om ervoor te zorgen dat u het type dat u wilt kopen.
 • Probeer een watermeloen milkshake! Het klinkt raar, maar het is verbazingwekkend goed. Wil je gepureerde watermeloen gebruiken met vanille-ijs in een verhouding van ongeveer 1/3 watermeloen tot 2/3 ijs. (U kunt het variëren afhankelijk van hoe sterk een smaak je wilt, natuurlijk.) Doe de watermeloen in de blender of keukenmachine eerste en meng het net genoeg om het in brij te maken. Zet dat in een aparte container, dan meng de vanille-ijs op zichzelf totdat je de consistentie u wilt. Voeg vervolgens de watermeloen om het ijs en meng het geheel samen. Giet het in een hoog glas en serveer.
 • Sommige mensen houden van een beetje citrus zoals limoensap gestrooid over de stukken voor een bijzonder verfrissende snack.
 • Beregening een snufje zout en peper verbetert ook de smaak van het fruit.
 • Watermeloen kan ook worden genoten met zout, kwark, feta kaas, en / of groene salades voor een heerlijke koele zomer lunch. Als u wilt iets ongewoons te proberen, probeer dan het toevoegen van een paar druppels van hete saus.
 • In plaats van het snijden van de watermeloen van segmenten, probeer het snijden van de schil weg van de watermeloen: 1) Snijd het uiteinde zoals hierboven beschreven, maar dan verplaatst het mes 3-4 "in de richting van het midden van de watermeloen en snijd een grote dikke plak helemaal door de breedte van de watermeloen, 2) Leg het schijfje neer op de snijplank, en beginnen met het trimmen van de schil, het werken helemaal rond het schijfje; 3) Je moet nu een grote dikke plak van pure watermeloen met geen schil; 4) Maak nu parallel kruiselings in bit-sized breedten (1 "-1.5") over de breedte van de watermeloen; 5) Roteren 90 graden en maak dezelfde grootte bezuinigingen weer, zodat individuele stukken worden gesneden; 5) Herhaal de stappen 2,4-5 3-4 "plakken de rest van de weg door de watermeloen; 6) Gooi beide eindstukken. Je hebt nu snel gesneden een hele watermeloen in uniform formaat blokjes, zonder ooit te hebben om een ​​gebogen snede te maken.
 • Het is geweldig om te snijden, zodat de schil intact blijft, zodat u kunt een stukje netjes te houden met je handen.
 • Voor een snelle clean-up plaats van de watermeloen op je snijplank binnenkant van een schone 33 liter vuilniszak. Toevoegen van een paar papieren handdoeken of vellen krantenpapier absorbeert eventuele extra sap en stopt het van druipend uit als de zak heeft gaten. Zodra u klaar bent met het snijden van uw watermeloen verwijderen uw snijplank uit de vuilniszak en binden de schillen en afval in de vuilniszak en plaats deze in de juiste afvalbak gebruikt in uw gemeenschap. Beter nog, compost de schillen en hergebruiken van de zak voor de werkelijke vuilnis.
 • Sommige ongetrainde mensen aandringen meest cutting blessures ontstaan ​​bij het duwen van het mes uit de buurt van het lichaam, en de controle te verliezen van het mes aan het einde van de beweging. Elk gebruik van messen dient met grote voorzichtigheid, maar het is niet veilig te snijden op deze manier zoals in de afbeelding. Gezien het feit dat geen verstandig keuken werknemer ooit zou gebruiken deze methode als het kan een ernstig letsel, als je het gevoel dat er geen optie is in ieder geval de bescherming van uw niet-snijdende hand met een stalen mesh handschoen (indien beschikbaar) of een dikke theedoek om absorberen elk contact van het mes. Om het risico te beoordelen, stel het blad beweegt langs de snede zonder het voedsel op zijn plaats. Als dat mes eindigt uiteindelijk tot ergens in de buurt van uw onbeschermde lichaam, de snij-methode is duidelijk onveilig.
 • Verschillende gastronomische zeezout proeft anders op meloen vruchtvlees.
 • Voor eenvoudige 'grab and go' porties; halveren geheel meloen, dan schep het vruchtvlees met een ijsje primeur. Bewaren in de koelkast, in een kom. Geniet van snelle, koele, zoete tussendoortjes voor u en uw gezin!
 • Watermeloen, met zijn zoete en subtiele smaak, kan worden gebruikt als een smaakpapillen olie tijdens de maaltijden.
 • Een andere aanpak, het maken van kleine stukjes netjes te eten, is de watermeloen snijden in doorsneden minstens een centimeter dik. Knip dan die cirkel in de helft. Leg de helft als een glimlach op de snijplank en rock het naar de andere kant van je hand. Vervolgens met behulp van het mes voor hakken, snijden een kleine strook op ongeveer 1 "plein aan de schil. Als u dit doet, zodat het mes raakt de snijplank voorbij de slice, zal het de schil niet volledig afgesneden te verlaten. Terwijl het rollen van de glimlach terug de andere kant op, hak opnieuw en opnieuw. Dit kan zeer snel worden gedaan voor een feestje, en je krijgt een stukje dat past makkelijk op een bord en grootte stukken bijten, elk met een groen handvat, kan worden afgebroken met problemen, waardoor het netter. Of, als het hakken wordt gedaan op voorhand, de resultaten zullen compact stapelen worden teruggestuurd naar de ijskast in afwachting van de partij.
 • Probeer eens de gesneden stukken in een container met een gearomatiseerde rum of wodka, en laat het rusten voor een paar uur voor het opdienen daarna.
 • Meng watermeloen in een blender of keukenmachine (zonder het zwoerd of zaden) voor een heerlijke zomer drank!
 • Om de watermeloen nog frisser te maken, kunt u het groeien in uw eigen tuin.
 • De schil kan eveneens worden gebruikt in de keuken, zoals jam en beitsen.

Waarschuwingen

 • Het mes is scherp en groot. Zorg ervoor dat je het zorgvuldig omgaan omdat je niet wilt om jezelf te snijden.
 • Sinds saai messen vereisen meer kracht te snijden en hebben meer kans op slippen, scherpe messen zijn veiliger in gebruik dan saaie.

Dingen die je nodig hebt

 • Watermeloen
 • Snijplank
 • Grote Bowl
 • Groot mes (een gekarteld broodmes het beste werkt voor het doorsnijden van de schil)
 • Slijper (indien mes is bot)
 • Mesje
 • Doek / Wipe (te vegen blade off)
 • Afval Basket (voor de niet-eetbare delen van watermeloen of doekjes)