Wkinl

Hoe te ranzig vet uit kasten schoon te maken

Met de juiste producten, gereedschappen en een goede maatstaf voor elleboog vet, kunt u zwaar verwijderen gecoate keuken vet uit kasten en andere oppervlakken.

Stappen

Hoe te ranzig vet uit kasten schoon te maken. Dek alle vlakken waar de ontvetter kan worden gemorst of gespat bij.
Hoe te ranzig vet uit kasten schoon te maken. Dek alle vlakken waar de ontvetter kan worden gemorst of gespat bij.
 1. 1
  Dek alle vlakken waar de ontvetter kan worden gemorst of gespat bij. (Zie waarschuwingen.)
 2. 2
  Verwijder al het kabinet hardware. Indien mogelijk, verwijder de kastdeuren en scharnieren.
 3. 3
  Week de scharnieren en hardware in volle sterkte ontvetter en goed schoon te maken voordat verplaatsingswerken de deuren.
 4. 4
  Begin met een kleine hoeveelheid water-verdunde ontvetter in een emmer of een spuit fles.
 5. 5
  Test een met het schoonmaakmiddel (aan de onderzijde van een wand of kast aan de binnenkant van een kastdeur onopvallend-voerd.) Als een verdunde oplossing niet gemakkelijk begint het vet dringen, gebruiken volle sterkte.
 6. 6
  Met een spons of een doek, veeg op (of spuiten op als je met behulp van een spuitfles) een hoeveelheid van het reinigingsmiddel om het gebied echt nat te krijgen (ja, het gaat zijn rommelig.)
 7. 7
  Laat het voor een minuut of twee te gaan werken product. Als de kasten zijn zwaar groezelige, gebruik dan een borstel, een staalwol pad, of zelfs een verf schraper om de losgemaakte vet te verwijderen. Gebruik zorg dat je niet te diep doordringen waar u de behuizing kunnen beschadigen.
 8. 8
  Wassen en veeg het gebied met meer van de ontvetter, losmaken en schoonmaken van het vet weg. Veeg het gebied met schoon water.
 9. 9
  Herhaal dit proces totdat u tevreden bent met de netheid van de kabinetten.

Tips

 • Bewaar ongebruikte ontvetter op een droge plaats buiten het bereik van kinderen en waar het product zal niet in contact komen met dieren.
 • Als u van plan om de kasten verf of beits, spoel ze af met een TSP of Spic 'n' Span oplossing.
 • Gooi eventuele resterende, verdunde oplossing in de gootsteen, toilet, bad, enz., en spoel de afvoer grondig met lauw water. Gooi gebruikte sponzen of lappen.
 • Draag rubberen of latex huishoudhandschoenen, beschermende bril en oude kleding. Mensen die gevoelig zijn voor geuren kunnen ervoor kiezen om een ​​schilder gezichtsmasker dragen ook.
 • Open een deur of raam voor ventilatie.
 • Gebruik deze ingrediënten (inclusief water op houten kasten), op de gebruikelijke vet dat zich ophoopt op de kabinetten.

Waarschuwingen

 • Dit is een krachtig chemisch. Volg de instructies van de fabrikant en gehoor geven aan de veiligheidsvoorschriften.
 • Dek alle oppervlakken die u niet wilt beïnvloed door het reinigingsproduct. Wees extra voorzichtig wanneer u die apparaten. Zorg ervoor dat alle apparaten zijn uitgeschakeld en geen gas piloot vlammen branden.

Dingen die je nodig hebt

 • Ontvetter
 • Emmers of squirt flessen
 • Sponzen en / of lappen
 • Rubberen handschoenen