Wkinl

Hoe maak je een badkamer ventilator installeren

Ben je een badkamer ventilator gekocht en wilt het zelf installeren? Laten we gaan door de stappen en zien of het iets is wat je wilt pakken.

Stappen

Hoe maak je een badkamer ventilator installeren. Bepaal waar u de ventilator te installeren.
Hoe maak je een badkamer ventilator installeren. Bepaal waar u de ventilator te installeren.
 1. 1
  Bepaal waar u de ventilator te installeren. Als dit is een renovatie en u vervangt een bestaande eenheid, dit is vrij eenvoudig. Als dit een nieuwe installatie zult u doorgaans nodig om de ventilator te installeren op een locatie waar het kan worden bevestigd aan een dwarsbalk, die u kunt vinden met behulp van een stud-sensor of een andere methode u de voorkeur.
 2. 2
  Schakel de stroom naar het circuit op de breker en zet plakband overheen.
 3. 3
  Een gat in het plafond hoger dan de uiteindelijke opening (tenzij je van bovenaf toegankelijk zijn) om het ventilatorhuis krijgen in het plafond en hechten aan de draagbalk voor ondersteuning. Een goede methode om dit te doen is om een ​​slijptol te gebruiken, als een RotoZip, of een gipsplaat zag. Wees voorzichtig dat u geen elektrische bedrading geknipt als dit is een renovatie. Zorg ervoor dat u een veiligheidsbril en een stofmasker te dragen!

Instructies voor het vervangen van bestaande fan

 1. 1
  Koppel de elektrische aansluitingen van de bestaande ventilator en verwijder de behuizing door middel van de eerder gesneden gat. Wees voorzichtig als de behuizing is bevestigd aan de vent kanaal en wil je deze hergebruiken.
 2. 2
  Bereid de nieuwe ventilator voor installatie door het verifiëren van de afvoerpijp is van hetzelfde formaat als de uitlaat op de behuizing. Bepaal wat voor soort elektrische kabel loopt naar de ventilator en zet de juiste kabel klem in de elektrische behuizing knockout.
 3. 3
  Sluit de afvoerpijp, en voer de elektrische kabel door de eerder geïnstalleerde klem in de behuizing. Bevestig de nieuwe ventilator aan het plafond balk.
 4. 4
  Sluit de elektrische draden om hun juiste kabels / aansluitingen op de ventilator en zorg ervoor dat het apparaat goed geaard is. Strak langs de kabelklem.
 5. 5
  Schakel stroom uit bij de stroomonderbreker en test de ventilator om een goede werking te garanderen. Eenmaal getest, zet u de stroom totdat de installatie is voltooid.
 6. 6
  Overslaan nieuwe installatie-instructies en ga verder met "gemeenschappelijke instructies"

Instructies voor de nieuwe installatie

 1. 1
  Erkennen dat een nieuwe installatie kan zeer complex zijn en kan het best worden uitgevoerd door een pro. Het kan echter gemakkelijk worden bereikt als het voor een badkamer waar je toegang van boven en een duidelijk pad naar de afvoerpijp draaien.
 2. 2
  Vinden vermogen voor de ventilator. U moet werken met een of meer geschakelde kringen om de ventilator locatie van uw switch locatie. Een enkel circuit is meestal alles wat nodig is voor de ventilator, licht en warmte-eenheid, indien aanwezig. U moet verwijzen naar een andere referentiebron voor instructies over de verwezenlijking van dit.
 3. 3
  Zoek een afvoerpijp, die doorgaans wordt afgevoerd naar buiten via het dak of via de zijkant van het huis. Nogmaals, moet u verwijzen naar een andere bron voor deze instructies.
 4. 4
  Weet dat je nu de ventilator kan installeren. Voorbereiden voor installatie door het installeren van de juiste kabel klem in de elektrische behuizing knockout (s) voor de kabel die werd uitgevoerd aan het toestel. Leid de kabel door de klem als u het apparaat te verhogen op zijn plaats als het installeren van onderen.
 5. 5
  Bevestig het ventilatorhuis op de dwarsbalk, hechten de afvoerpijp (of bevestig het kanaal eerste als het de flexibele type), sluit de elektrische kabel aan op de juiste kabels / aansluitingen en knus de kabel klem.
 6. 6
  Test de ventilator goed werkt door het inschakelen op de stopper en testen van de schakelaar (s). Zodra de werking wordt gecontroleerd, zet u de stroom totdat de installatie is voltooid.

Gemeenschappelijke instructies

 1. 1
  Merk op dat nu heb je een ventilator bevestigd aan de draagbalk en al verslaafd up, met een mooi gapend gat in het plafond eromheen. Je nodig hebt om dit gat op te lossen.
 2. 2
  Bezuinigen het plafond materiaal (meestal groen bord of gipsplaten), zodat u een vierkant of rechthoek die ten minste 1/2 van de draagbalk randen plafond heeft aan weerszijden van de ventilator blootgesteld, tot een nieuw stuk schroef aan.
 3. 3
  Knip een nieuw stuk van gipsplaten / groen bord te passen in het vergrote gat en markeer de plaats van de behuizing flens aan de achterzijde van het stuk, de opening van de ventilator uit te snijden. (Een eenvoudige methode om dit te doen, is om een ​​oude lipstick lopen langs de rand van het ventilatorhuis. Wanneer u de gipsplaten tegen het, laat het een mooi gesneden lijn.)
 4. 4
  Knip de ventilator opening en houden het stuk om de pasvorm te testen. Pas als dat nodig is.
 5. 5
  Installeer de gipsplaten met 1 5/8 "gipsplaat schroeven langs de plafondbalken en hetzij gipsplaten clips en schroeven, of backer boards en schroeven langs de ondersteunde randen.
 6. 6
  Tape en modder de gewrichten (je zal moeten leren om dat wat elders). Installeer alle lampen in de ventilator, op het deksel en schakel de stroom uit bij de stroomonderbreker.

Tips

 • Krijg een fan zo stil als je kunt veroorloven, zal je gelukkiger zijn in het einde.
 • Koop de badkamer ventilator van een gerenommeerde retailer.
 • Zorg ervoor dat u een ventilator die voldoende lucht verplaatst voor de grootte van de badkamer bent u ontluchting krijgen.
 • Gebruik een laddertje voor hoge plafonds.
 • Als u niet vertrouwd bent doen elektrotechnische werkzaamheden, gipsplaat of lopen de leidingen, iemand inhuren om het voor je doen. U zult uiteindelijk bespaart tijd en frustratie en het zal het geld waard zijn.

Waarschuwingen

 • Zorg dat u alle instructies volledig te volgen.
 • Schakel de elektrische voeding voordat u het apparaat.
 • Bij gebruik van een ladder, iemand ondersteunen terwijl u de installatie van de ventilator.
 • Als je niets over elektriciteit weten, zou het beter zijn om iemand die over de bedrading weet te huren. De verkeerde draad is aangesloten op de juiste of verkeerde draad kan een hoop schade die een brand of het doden van je kunnen zijn veroorzaakt.
 • Bij gebruik van elektrisch gereedschap voor enig deel van dit project, zorg ervoor dat u bekend bent met de werking ervan en volg de aanbevolen veiligheidsprocedures.

Dingen die je nodig hebt

 • Badkamer ventilator.
 • Gipsplaten zaag of roterende zaag
 • Elektrische benodigdheden (draad, dozen, huisvesting klemmen, enz.)
 • Afvoerpijp (voor nieuwe installaties)
 • Scheermes
 • Groen bord of gipsplaat
 • Gipsplaten tape
 • Joint compound
 • Afplakband
 • Gloeilampen voor lichte / badkamer ventilator.
 • Step ladder (niet-geleidend indien mogelijk)
 • Vermogen Cut-Off