Wkinl

Hoe maak je een plafond licht socket vervangen

Dit artikel zal u instrueren over hoe om alle elektrische functie vervangen.

Stappen

Hoe maak je een plafond licht socket vervangen. Zoek uw stroomonderbreker en schakel de elektriciteit naar die bepaalde socket.
Hoe maak je een plafond licht socket vervangen. Zoek uw stroomonderbreker en schakel de elektriciteit naar die bepaalde socket.
 1. 1
  Zoek uw stroomonderbreker en schakel de elektriciteit naar die bepaalde socket. (Test door het opgooien van de lichtschakelaar)
 2. 2
  Verwijder de gloeilamp en andere decoraties (bol of cover).
 3. 3
  Erachter te komen hoe de armatuur is bevestigd aan het plafond. Er zijn 2 eenvoudige manieren waarop dit zal worden gehecht. Eerst zijn eenvoudig schroeven die gaan door de armatuur in de junction box aan het plafond. De tweede is een van schroefdraad voorziene kolom die zich uitstrekt door de armatuur van achter en hecht met een decoratieve dopmoer, gewoonlijk een kleine knop in het midden van het toestel.
 4. 4
  Verwijder de schroeven of post.
 5. 5
  Trek het armatuur voorzichtig naar beneden, waardoor de geïsoleerde draden.
 6. 6
  Noteer welke draden zijn verbonden met die, of beter ze nog labelen. (Niet alle armaturen zijn gewoon 1 set van draden die in de doos, vooral in grote huizen, sommige armaturen zijn parallel met anderen) De draden van de armatuur zal de aangesloten draden van dezelfde kleur die uit het plafond. Merk op dat sommige landen verschillende kleurcodering voor draden; dit geldt met name bij oudere installaties.
 7. 7
  Draai de draad moeren en de aarddraad los en verwijder de armatuur. Draadmoeren zijn kunststofkonus gerichte stukken voor de uiteinden waar de draden elkaar komen, verbindt de zwarte en witte draden uit het armatuur aan de draden uit het plafond. Er kan ook een aarddraad uit de houder aan het metaal van de aansluitdoos in het plafond door een schroef zijn.
 8. 8
  Scheid de draden die uit het plafond en laat de aansluitkast (rond, vierkant of achthoekig metalen / plastic doos in het plafond van waar het armatuur gebruikt te worden) alleen. Normaal gesproken zullen er witte en zwarte draden.
 9. 9
  Zorg ervoor dat de uiteinden van de draden van de armatuur zijn ontdaan ongeveer 1/2 ". Als ze niet, verwijder voorzichtig de rubberen afdekking van de 1/2" van de uiteinden van de draden met behulp van draad strippers.
 10. 10
  Sluit de draden van de inrichting is op dezelfde wijze als de oude armatuur (meestal wit op wit, zwart naar zwart en gemalen (blank koper) aan het metalen junction box, met behulp van de oude draadmoeren of de nieuwe voorzien van het toestel. Om de draad moer te gebruiken, plaatst u de gestripte uiteinden van elke draad naast elkaar, met hun punten in dezelfde richting. Vervolgens plaatst u de draad moer over de uiteinden en draai op als een normale moer over een bout (met de klok mee aan te scherpen) tot de draden zijn vastgezet binnen de draad moer.
 11. 11
  Zorg ervoor dat er geen beschermde draad (gestript) uitsteekt onder de draad moeren. Als er, verwijdert u de moer, trim de blootgestelde uiteinde, en vervang de moer, of bedekken met tape elektricien.
 12. 12
  Vouw alle draden weer voorzichtig in de inbouwdoos en bevestig de armatuur aan het plafond met de hardware, en de instructies te volgen, voorzien van de armatuur.
 13. 13
  Zet de stroomonderbreker voor dat armatuur en testen.

Tips

 • De meeste bouwmarkten zullen tonen u stap voor stap in de winkel hoe een armatuur te installeren, en sommige zelfs set-ups om u te laten proberen het zelf. Bel van tevoren en vraag.
 • Gebruik altijd de nieuwe hardware (indien aanwezig) voorzien van de armatuur.
 • Laat je niet intimideren. Met de elektriciteit af, de draden zijn onschadelijk, en alles is kleurcode (zwart-wit, of, buiten de VS, bruin en zwart.).
 • Volg altijd de instructies (indien aanwezig) voorzien van de armatuur.
 • Gebruik een tang om de uiteinden van de draden aan elkaar draaien voordat je probeert om de draad moer vastschroeven. Dit is vooral nuttig voor huizen met kleinere gauge (dikker) draden.

Waarschuwingen

 • Schakel ALTIJD de automaten om een ​​apparaat waaraan u werkt. 120V (230V in de EU) kan een onaangename verrassing zijn als je een draad te grijpen.
 • Gebruik een krukje of een ladder te voorkomen dat u uw handen boven je hoofd houden om te werken of je schouders zal snel moe.
 • Heeft iemand u helpen om de armaturen te houden terwijl u bezig bent met de bedrading. Het is nooit een goed idee om het apparaat opknoping door de draden alleen.

Dingen die je nodig hebt

 • Schroevendraaier
 • Tang
 • Tape elektricien
 • Krukje of ladder