Wkinl

Hoe je kast organisatoren installeren

Heb je ooit een van die advertenties met onberispelijke kasten en wens u kon een beetje netter zijn? U mag nooit moet precies vijf identieke shirts opslaan op een kast staaf, maar een kast organisator kan helpen het meeste van de ruimte die je hebt te maken en houd je spullen in orde.

Veel bedrijven bieden nu modulaire kast systemen die u kunt installeren voor jezelf om tegen redelijke kosten. Als je het werk zelf te doen, kunt u een kast die echt is afgestemd op uw bezittingen en levensstijl te creëren. Hier is hoe.

Stappen

Hoe je kast organisatoren installeren. Merk op hoe je de kast en de kamer gebruiken.
Hoe je kast organisatoren installeren. Merk op hoe je de kast en de kamer gebruiken.
 1. 1
  Merk op hoe je de kast en de kamer gebruiken. Is het een slaapkamer waar je vooral zal opslaan kleding, of heeft de kamer een ander doel, zoals een ambacht, speelkamer of computerruimte?
  • Merk op welke kant van de kast u op natuurlijke wijze benaderen of eerst opent, vooral als het heeft twee deuren. Uw voorkeur kan zijn vanwege de indeling van de ruimte van uw neiging om rechts-of linkshandig. Plan om de meest gebruikte items waar ze makkelijkst te bereiken zetten.
  • Merk op iets dat eindigt in stapels of opknoping op deurknoppen in of rond de kast.
  • Als je net verhuisd in, probeer dan met behulp van de kamer en de kast als-is voor een tijdje. Het is niet zo veel moeite om een ​​kast leegmaken wanneer de tijd komt om te werken, en je zult leren over uw gebruikspatroon.
 2. 2
  Meet je kast en bepalen hoeveel ruimte je hebt om mee te werken. Meten van de hoogte en diepte naast breedte.
 3. Controleer waar de studs zijn want dit zal ook helpen bij het ​​bepalen van uw plan. De bevestigingsschroeven moeten gaan in studs en niet alleen gipsplaten.
Ook meten hoeveel het frame van de kast en hoeveel het hangt over de ruimte binnen.
3
Kijk eens rond op beschikbare kast-systemen, om ideeën op te doen en om in gedachten te hebben van de elementen die voor u beschikbaar zijn. Geef wat aandacht aan de materiaalkeuze. Vergelijk materialen. Metalen roosters zijn goedkoop en redelijk sterk, maar zij kunnen niet de esthetiek van afgewerkte melamine. Melamine en gefabriceerde houtproducten kunnen worden afgewerkt lijken hout, maar ze zijn meestal duurder en zwaarder dan draad. bepalen of het uiterlijk van belang. Het kan belangrijk zijn voor een grote, walk-in closet in een slaapkamer of voor enige blootgestelde opslag die fungeert als een kast. In een bezem kast, anderzijds, kan niet uit. kosten van verschillende systemen en winkels te vergelijken. Home improvement en hardware winkels dragen vaak kast organisatie systemen. Dus doe container en organisatie winkels, niet om IKEA te noemen. Winkel rond. noteren wat onderdelen op voorraad zijn bij uw lokale winkel (s) en welke andere stukken kunnen worden besteld. pick-up een brochure of catalogus laat zien wat onderdelen beschikbaar zijn, zodat u kunt bepalen welke onderdelen je kast past. Terwijl je in de winkel, krijgen een prijslijst of noteer de prijzen van de onderdelen die u denkt dat u wilt gebruiken. begrijpen wat er bij het ​​monteren van de verschillende systemen en zorg ervoor dat je tot de taak. De meeste van hen zijn vrij eenvoudig, gericht op. vragen welke stukken (planken, staven, en zelfs ondersteuning rails) gemakkelijk kan worden gesneden om een aangepaste lengte als de standaard lengte niet helemaal past je kast. Veel van de winkels de verkoop kast systemen kunnen zelfs snijd de stukken voor u, dus vragen of snijden beschikbaar is en hoeveel het kost.
4
Plan uw kast, waardoor schetsen, en uiteindelijk tekeningen op schaal, als je gaat. Voor uw definitieve plan, tekenen op schaal. In het algemeen zal u een verhoging van de kast, de weergave die u zal hebben wanneer u beide deuren open te trekken, maar je moet ook controleren de diepte om ervoor te zorgen dat opknoping voorwerpen en planken passen.
5
Bepalen hoeveel opknoping ruimte je nodig hebt. In een kleding kast, zal opknoping opslag waarschijnlijk bezetten het grootste deel van de ruimte en kost relatief weinig, dus eerst van plan het en geef het een ruim deel van de ruimte.
 • Meet uw bestaande hengels en hoeveel kleding je hebt, in stanglengte bezet door hangers, het toevoegen van voldoende ruimte voor hangers uit elkaar schuiven voor een gemakkelijke ophanging en selectie.
 • Schik opknoping opslag, zodat het hangt ook terug van de deur. Vergeet niet dat de staven voor opknoping kleding nood klaring zowel voor en achter hen.
 • Plan in termen van stangen boven en onder, met staven voor langere opknoping items zoals jurken en badjassen. Veel kast-systemen zullen een dubbele opknoping voor kortere items zoals broeken en shirts. Meet hoe lang uw langste kledingstukken hangen.
 • Als dit een gedeelde kast, bedenk dan hoe je de kast systeem kunnen gebruiken om de ruimte te verdelen, waardoor elke gebruiker zijn eigen hengels, planken, enzovoort. Proberen om de ruimte billijk te verdelen, maar overwegen die meer spullen daar op te slaan.
6
Beslis of laden of schuifdeuren manden in je kast omvatten. Dit is afhankelijk van de vraag of u wordt het opbergen van kleding of andere kleine voorwerpen in de kast. Schuifladen of manden zijn onder de duurdere items die u kunt in de meeste kast systemen te installeren.
 • Als je een dressoir, kapitein bed, of andere opslag elders, mag je niet laden in de kast nodig.
 • Het plaatsen van bakken of manden op rekken kan een goedkopere, meer flexibele optie voor het opslaan en organiseren van kleine voorwerpen in een kast te zijn. Kies laden als je regelmatig toegang nodig; rekken als je het niet erg vindt een bak-en-basket aanpak, of als je flexibiliteit nodig.
7
Uitzoeken hoeveel rekken u kunt opnemen en wat er zal gaan op het. Meet de hoogte van de grootste objecten die zal gaan op de planken te helpen bij het bepalen van de afstand.
8
Plan opslag voor grotere objecten. Houd je een wasmand in de kast? Wil je het om te worden ingebouwd of los?
9
Plan een speciale opslag. Zal je ruimte voor sporttoestellen maken? Zal u uw DVD-speler uit het zicht, in de kast?
10
Plan alle werkgebieden die zal gaan in de kast. Zal deze kast het huis van een naaimachine of computer? Zorg ervoor dat u ruimte te laten voor de gebruiker van deze items om comfortabel te openen.
11
Controleer de ruimte boven de stang. Als deze ruimte is ook in de buurt van de bovenkant van de deur naar de kast, zorg ervoor dat de plank daarboven is ondiep genoeg dat objecten kunnen passeren door de ruimte tussen de deur en de plank.
12
Plan schoen opslag voor kleding kasten.
13
Bepaal welke onderdelen u nodig heeft van het systeem dat u hebt gekozen.
 • Nemen starter kits, als deze beschikbaar zijn, met een paar eenvoudige accessoires. Vaak is het kopen van meerdere items als een kit kost minder dan hen individueel te kopen, dus de prijzen vergelijken. Voor een grotere kast, kunt u in staat om meerdere kits te combineren met een paar verbindingsstukken.
 • Planken kunnen meestal worden ingekort indien de standaard lengtes niet helemaal fit. Vaak is de winkel de verkoop van de rekken kan helpen om het te bezuinigen, met name voor metaaldraad rekken.
 • Denk aan de hoogte van de gebruiker. Kinderen mogen niet in staat zijn om de bovenste planken en stangen bereiken totdat ze groeien. Kortere mensen en mensen in een rolstoel kunnen willen bepaalde stangen en planken lager, ook.
14
Maak een lijst van de onderdelen en kits die u nodig heeft, op basis van de schets. Omvatten alle hardware (schroeven, enz.) die niet in de kits. Neem deze lijst naar de winkel.
15
Koop uw kast onderdelen. Neem een ​​voertuig groot genoeg voor de breedste en langste delen.
16
Leeg de kast en duidelijk het gebied eromheen te werken. Je moet ook een aantal vloeroppervlak weg van het project om dingen zoals lades monteren als je ze gebruikt.
 • Nu is het tijd om de kast te schilderen, als je wilt.
 • Til schuifdeuren van hun tracks voor betere toegang.
17
Zoek de studs in de muur en markeer ze. Het is zeer belangrijk dat uw bevestigingsschroeven gaan in studs en niet alleen gipsplaten.
18
Zoek de steun rails. Afhankelijk van de kast systeem je ook kiest, zullen deze in hoofdzaak om horizontale of verticale metalen rails. In ieder geval, zorg ervoor dat de gaten waar je de schroeven lijn zetten met studs.
19
Gebruik een waterpas en een meetlint om de steun rails verticale of horizontale (afhankelijk van wat u nodig) en op elkaar afgestemd te krijgen.
20
Wanneer u het ondersteunt waar ze moeten zijn, markeert het gat plaatsen op de muur met een potlood. U mag in staat zijn om recht te markeren door de montagegaten. Markeer de beugel rand locatie, als je wilt.
 • Mark gaten, zodat u zowel de horizontale als de verticale locatie te vinden nadat u de beugel verwijdert.
21
Boor gaten in de muur waar u hebt gemarkeerd. Maak ze ongeveer even groot of iets kleiner dan de kleinste diameter (kleinere diameter) van de schroefdraad.
22
Installeer de montagerails. Lijn ze weer op en rijden lange schroeven door de beugels en in de muren.
23
Monteer laden, modulaire planken, kasten en andere stukken die montage voordat ze worden opgehangen. De meeste systemen kast zal komen met specifieke instructies voor het ontwerp.
24
Bevestig de kast stukken te maken de geleiders. Lees de instructies van de fabrikant voor specifieke details.
25
Bevestig de planken, staven, enz. Aan de ondersteuning rails of aan de muren, zoals vereist. Ook hier, veilig in de muur studs of, indien nodig, gebruik maken van bouten ontworpen voor gebruik in gipsplaten.
26
Voeg een finishing touch, zoals lade trekt, haken, enz.
27
Schik verstelbare legborden. Voor laminaat planken op verstelbare pinnen, zorg ervoor dat elke plank heeft vier haringen en dat alle vier zijn in de hele weg geduwd en hebben de platte kant naar boven, het ondersteunen van de plank. Schroef ze in als de pin ontwerp vereist het.
28
Veeg of opzuigen, stof en vuil uit het project.
29
Line planken of laden, indien gewenst. Shelf liners kunnen houten en laminaat planken kijken mooier langer, blok vocht en morsen te houden, houden dingen gaat schuiven of, in het geval van metalen rekken, het nemen van de ruimte tussen de draden, zodat kleinere objecten niet doorheen vallen.
30
Verplaatsen in uw nieuwe kast.
 • Dit zou een goed moment om de inhoud van je kast of opslagruimte te organiseren en uit te gooien wat je niet nodig hebt.

Tips

 • Het detail van uw planning moet overeenkomen met de complexiteit van uw project. Als alles wat je nodig hebt is een paar staven en wat planken, moet een snelle schets doen.
 • Houd uw budget in het achterhoofd het hele planningsproces. Wanneer u een basisplan, totaal de kosten voordat je hoofd voor de winkel. Dit is vooral van belang voor grotere kasten: al die kleine stukjes kan snel oplopen!
 • Als je een vlakke uitgestrektheid van beton of asfalt bij de hand, kunt u deze gebruiken om te helpen bij het plannen. Neem de afmetingen van de kast muren, en met behulp van kid's stoep krijt, trekken de muur aan de oppervlakte, het markeren van de studs en alles relevant. Nu kunt u een proef lay-out van de kast onderdelen doen, leggen ze tegen het oppervlak alsof het de muur. Dit zal u laten potentiële problemen zien en waarschijnlijk geven u betere ideeën. U kunt gewoon het verplaatsen van de stukken rond in plaats van ze te moeten vestigen op elke keer opnieuw te schalen.
 • Heeft iemand in de buurt om dingen vast te houden terwijl je aan te passen, mark, en schroef dingen in, en om te helpen met lange en zware voorwerpen.
 • Sommige kasten hebben toegang luiken voor zolders, kruipruimtes of pijpen. Er is geen reden waarom je niet losse voorwerpen in de voorkant van deze (opknoping kleding, wasserij belemmert, of schoen rekken), maar plannen vaste hindernissen, zoals ingebouwde rekken, rond deze openingen.
 • Niet alle kast systemen moeten gaan in kasten. Ze kunnen ook helpen om wasruimte, garage en bijkeuken opslag creëren, en ze kunnen worden gecombineerd met kasten of andere afgesloten opslag.

Waarschuwingen

 • Werk altijd veilig met gereedschap.
 • Zorg ervoor dat de kast systemen zijn ontworpen om de last te nemen en ervoor te zorgen dat de steunbeugels stevig zijn bevestigd in een stud met het aanbevolen aantal bevestigingsmiddelen en spatiëring. Dan, zorg ervoor dat de planken en andere eenheden correct zijn geïnstalleerd op de steunen.
 • Een kast organisator kan alleen zo veel doen. Als je veel te veel spullen, moet je om te sorteren door het en verwijder items om het meeste uit uw organisatie systeem te krijgen.

Dingen die je nodig hebt

 • Stud finder
 • Schroevendraaier
 • Potlood
 • Boren en boor beetjes
 • Meetlint
 • Niveau, schietlood, vierkant
 • Veiligheidsbril
 • Kast organisator systeem beugels of rails
 • Planken, staven, en andere kast organisator onderdelen
 • Grepen, haken, en deur of lade trekt, zo nodig
 • Bins, shelf liners, hangers, enz. (optioneel)
 • Een ijzerzaag (voor het snijden van staven en metalen rekken) en cirkelzaag (voor het zagen van hout of laminaat planken), als u geen stukken zelf te snijden.
 • Bevestigingsschroeven, als ze niet zijn meegeleverd bij uw kast systeem. Kies lange houtschroeven als u de montage van de kast systeem in de studs en gipsplaten schroeven met ankers als er plekken waar je niet kunt schroeven in studs.