Wkinl

Hoe te hondenbeten voorkomen

Elk jaar in de VS alleen, naar schatting 5 miljoen mensen - bijna 2% van de bevolking - zijn gebeten door honden. Ongeveer 800.000 van deze mensen medische zorg nodig als gevolg van de beet of aanslag, en ongeveer 15-20 sterven aan hun verwondingen. Deze aantallen, echter, terwijl alarmerend, zijn niet bijzonder schokkend, gezien het feit dat er naar schatting 65 miljoen honden in de VS Wat kan meer verrassend is dat de meeste hondenbeten voorkomen zijn als eigenaren van de trein en de zorg voor hun honden goed en als potentiële beet slachtoffers - dat wil zeggen, bijna iedereen van ons - weet hoe zich te gedragen rond honden.

Stappen

Hoe te hondenbeten voorkomen. Houd je afstand van honden die je niet kent.
Hoe te hondenbeten voorkomen. Houd je afstand van honden die je niet kent.
 1. 1
  Houd je afstand van honden die je niet kent. Sommige honden zijn zo leuk het is bijna onmogelijk om te weerstaan ​​hen aaien. Denk twee keer na voordat je probeert om vrienden te maken met een onbekende hond, omdat sommige honden gewoon niet erg vriendelijk, en veel anders aangename honden kunnen schichtig rond vreemden.
  • Probeer nooit huisdier een onbekende hond die er achter een hek, vastgebonden, of in een auto. Honden kunnen zeer beschermend van hun grondgebied, en als je hun ruimte betreden je gewoon vragen om te worden gebeten.
  • Vermijd losse honden. Als je loopt en je ziet een omheinde, ongebonden hond omhoog vooruit, proberen te vermijden. Steek de straat of ga een blokje om. Blijf buiten het bereik van honden aan de lijn, als goed.
  • Vraag toestemming van de eigenaar van de hond voordat je een hond aaien. Als een hond behandelt geen vreemden goed, de eigenaar kent meestal.
 2. 2
  Honden toelaten om u te onderzoeken voordat u ze aanraakt. Honden zijn van nature nieuwsgierig en misschien wil je ruiken of benaderen je langzaam. Dit is meestal niet bedreigend gedrag, maar als je niet toestaan ​​dat een hond aan u te onderzoeken voordat je probeert om hem aan te raken, is hij aansprakelijk te bijten uit zelfverdediging. Op dezelfde manier, nooit een hond verrassen en hem aanraken als hij het niet verwacht.
 3. 3
  Wees lief. Niet ruw spelen met een hond, of de hond kan ruw af te spelen, wat kan resulteren in u gebeten. Een opgewonden hond is een onvoorspelbare hond.
 4. 4
  Slapende honden wakker. Niet wekken een hond die slaapt, vooral als het niet je hond. Bovendien, vermijd storende honden terwijl ze voeden, kauwen op een bot of kauwspeeltje, of de zorg voor hun pups.
 5. 5
  Blijf weg van dolle honden. Honden vaak zal u vertellen als ze niet willen dat je rond. Als een hond gromt, draagt ​​haar tanden en rimpels zijn neus in een grauw, of als de haren op de rug van een hond wordt verhoogd, weg te houden.
 6. 6
  Hou voet bij stuk. Niet weg te lopen van een hond, zeker een dreigende ene. Het draaien van uw rug op een hond en actief kunnen instinct van de hond om op te jagen prooi ontwaken, en je wilt niet ten prooi te zijn. Als u een onbekende hond tegenkomt, houd je hoofd koel, en loop langzaam weg zonder het draaien van uw rug. Sta stil als de hond lijkt klaar om je aan te vallen, en houd je handen dicht bij uw kanten met uw vingers gekruld in te voorkomen dat het krijgen van hen gebeten.
 7. 7
  Vermijd contact met de ogen van een hond. Heeft een vreemde hond recht in de ogen kijken. De hond kan dit zien als een uitdaging.
 8. 8
  Leer kinderen hoe te handelen rond honden, en laat geen kinderen zonder toezicht met honden. Kinderen zijn klein en kwetsbaar voor beten, en ze hebben ook de neiging om te willen spelen met honden, zelfs wanneer honden niet voelen tot het spelen. Dit kan leiden tot situaties waarin een kind is in feite treiterend een hond, en de hond kan agressief worden om te krijgen het kind te stoppen. Als u het verlaten van de kamer met een hond en een klein kind, neem de hond mee. Op die manier, als het kind een kras of een blauwe plek, weet je dat het niet werd veroorzaakt door de hond.
 9. 9
  Weet honden niet HUG. Honden niet omhelzen elkaar. Honden monteren elkaar om te paren, te tonen dominantie, of om te proberen om een ​​reactie van een andere hond te krijgen. Knuffelen een hond kan een reactie die u niet wilt, een nip of een hapje. Knuffelen een hond is onbeleefd. Het is veel vriendelijker en beleefder om daar gewoon staan, of knuffelen met de vriendelijke hond onder zijn kin.
 10. 10
  Wees voorzichtig bij het ​​verplaatsen van een gewonde hond. Een hond in pijn kan uithalen zelfs op een vriendelijke persoon. Als u wilt helpen verhuizen van een hond die gewond is geraakt, ofwel bereid zijn om een ​​kleine hap te ontvangen of op zware handschoenen en een dikke jas om jezelf te beschermen. Als de eigenaar aanwezig is, vraag hem of haar om het hoofd van de hond behandelen, terwijl je helpen tillen het lichaam. Die het hoofd van een hond met een jas of overhemd zou kunnen helpen om de hond van u zien te voorkomen en zou de beet blokkeren.
 11. 11
  Wees voorzichtig bij het ​​opsplitsen van honden die vechten. Indien mogelijk probeer niet om fysiek contact met de honden helemaal. Spuiten met een slang of pepperspray kan werken. Als het gevecht is niet al te ernstig, menselijke adem spray (Listerine of Binaca) is walgelijk om de meeste honden, maar niet schadelijk. Als je ze aanraakt, grijp hen door de achterpoten om ze uit elkaar te trekken. Raak ze niet in de buurt van hun kragen, hoofd of schouders. Als beide honden lijken te willen blijven vechten, proberen om er een te slepen door een deuropening of poort, en gebruik de deur / poort om ze te scheiden.

Voor hondenbezitters

 1. 1
  Begin vroeg socialiseren van uw hond. Honden die ongemakkelijk of bedreigd om nieuwe mensen of andere honden voelen hebben meer kans om te bijten. De invoering van uw hond naar andere mensen en beestjes eerst in een niet-bedreigende omgeving (uw huis, bijvoorbeeld), en vervolgens door te brengen hem naar buiten in nieuwe omgevingen zal angsten van uw hond te verlichten en verbeteren van zijn gedrag rond anderen.
 2. 2
  Haal uw hond gewend aan het eten van rond mensen. Aangezien de meeste beten optreden wanneer iemand probeert te aaien een hond die aan het eten, af te leiden van uw hond als het een puppy. duw het hoofd weg van de kom, neem de kom, duwen of wrijven, dingen doen die je normaal niet zou moeten. Dit zal de hond te socialiseren met mensen die rond het terwijl het eet, effectieve vermindering van het risico van een bijtende.
 3. 3
  Train uw hond de basiscommando's. Opleiding van uw hond om te zitten, te blijven, en drop zijn speelgoed op commando zal uw hond de discipline die hij nodig heeft om voor u om hem te helpen uit de problemen blijven geven.
 4. 4
  Speel niet-agressieve games met je hond en niet aanmoedigen bijten. Games zoals tug-of-war kan instinct van een hond te bijten versterken en kan hem het gevoel dat bijten is acceptabel gedrag. Hetzelfde kan worden gezegd als u toestaan ​​dat uw pup te smoren je handen. Dat gedrag kan betekenen problemen als de pup groter wordt.
 5. 5
  Houd uw hond vaccinaties up-to-date. Een zieke hond, vooral een met hondsdolheid, is een gevaarlijke hond, ongeacht hoe zacht of goed opgeleide hij normaal is.
 6. 6
  Wees een liefhebbende en verantwoordelijke eigenaar. Hoewel het belangrijk om uw hond discipline, doe hem geen discipline door hem te raken of door andere gewelddadige middelen. Geef uw hond voldoende aandacht en zorg ervoor dat hij weet dat mensen zijn zijn beste vrienden. Verwaarloosd of misbruikt honden hebben veel meer kans om mensen te bijten dan zijn honden die zijn overladen met liefde en aandacht. Trouwens, dierenmishandeling en verwaarlozing is verwerpelijk, en het is een misdaad. Als, om welke reden dan ook, kunt u niet de zorg voor een hond goed moet je niet hebt.
 7. 7
  Houd uw hond aangelijnd wanneer en over. Een riem is de meest effectieve beet-preventie apparaat beschikbaar. Onaangelijnd je hebt geen manier om er zeker van uw hond niet lopen na een hond of een andere persoon. Trouwens, leiband wetten komen vaak voor, dus als u niet over uw hond aangelijnd, mag je de wet overtreden. Als u weet dat uw hond nerveus rond vreemde mensen en dieren, overwegen ook met een zachte snuit op wandelingen naar agressief gedrag zoals blaffen en happen te voorkomen.
 8. 8
  Houd uw hond uit de buurt van problemen situaties. Als u weet dat de hond niet goed communiceren met andere honden, hem niet mee om de buurt hond park. Als uw hond agressief rond levering mannen, houd uw hond in een andere kamer als je de deur open. Als eigenaar van een huisdier, weet je persoonlijkheid en antipathieën van uw hond, en je bent in de beste positie om hem of haar uit de problemen te houden.

Tips

 • Bij het lopen van uw hond, zorg ervoor dat u uw hond aangelijnd te houden en blijf uit de buurt van andere honden. Probeer te anticiperen op problemen als je een andere hond vooruit te zien. Zelfs als uw hond is vriendelijk, dat betekent niet dat iedereen anders is. Als een gevecht breekt uit, wees voorzichtig met hoe je over het indelen (zie hierboven). Als eigenaar van de hond zal je bijna zeker om mee te doen, ook al is er een risico om gebeten. Als het gevecht is niet snel opgebroken, zou een van de honden of beide ernstig letsel oplopen.
 • Begrijp dat zowat elke hond een ernstige beet kan toebrengen. Genoeg mensen die hebben de goede zin om te voorkomen dat een enorme Rottweiler gebeten omdat ze niet twee keer nadenken over het naderen van een pittige kleine tekkel.
 • Als je je hond achterlaten in de tuin alleen, zorg ervoor dat de werf is veilig omheind en / of dat de hond aan een ketting. Laat uw hond geketend voor langere tijd, want dit is bekend bij agressie bevorderen.
 • Voor meer informatie over hoe om te gaan met een hond aanval en hoe je een hond beet wond behandelen, zien hoe je een hond aanval Handle

Waarschuwingen

 • Als uw hond bijt iemand, zelfs als de persoon is niet ernstig gewond, kunt u aansprakelijk worden gesteld voor schadevergoeding. U kunt ook uw huiseigenaren verzekering annulering of zijn verzekering geweigerd. Het ergste van alles, kan uw hond worden bestempeld als een overlast en, in het ergste geval, van u worden weggehaald en neergezet. Verantwoordelijk zijn, of je krijgt er spijt van.