Wkinl

Hoe te gebruiken bakstenen reinigen

Met behulp van oude of "gebruikt" baksteen in een project kan geven een sfeer en karakter, dat is moeilijk te bereiken met nieuwe bakstenen. Oude stenen hebben een unieke geschiedenis en verweerd uiterlijk dat zelden wordt gedupliceerd met moderne productieprocessen.

Stappen

Hoe te gebruiken bakstenen reinigen. Het verkrijgen van uw oude bakstenen.
Hoe te gebruiken bakstenen reinigen. Het verkrijgen van uw oude bakstenen.
 1. 1
  Het verkrijgen van uw oude bakstenen. U kunt deze vinden op een bouwterrein waar een gebouw wordt gesloopt, een sloop stortplaats, of van een gebouw of schoorsteen u neerhalen jezelf.
 2. 2
  Ruimen en gooi zwaar beschadigd en gebroken bakstenen je niet nodig hebt. Reinigen van oude bakstenen is een moeilijk en tijdrovend project, dus zorg ervoor dat u de tijd en energie investeren in bruikbare baksteen.
 3. 3
  Het opzetten van een werkplek door het bouwen van een stevige tafel of ander oppervlak op een comfortabele werkhoogte. Het plaatsen van een groot stuk van 3/4 inch multiplex op zaag paarden kan dit doel aan te passen.
 4. 4
  Gebruik een hamer en metselaar beitel om de overtollige mortel van de stenen kloppen. Wil je de snijkant van de beitel lag precies op de naad waar de mortel aan de klei van de baksteen, en sla er met je hamer met een klieven actie. Vaak zal de mortel afschieten netjes, vooral van gladde textuur bakstenen.
 5. 5
  Gebruik een stijve staalborstel om buff alle residuen van het gezicht van de baksteen die wordt blootgesteld wanneer het wordt gelegd in uw project.
 6. 6
  Gebruik een schuurmiddel wrijven rots, die beschikbaar zijn vanaf een gebouw aanbod op te slaan, te schrobben hardnekkige materiaal van de bakstenen. Wrijven stenen zijn rechthoekige blokken gemaakt van een schurend materiaal met een houten of plastic handvat vastgemaakt aan hen.
 7. 7
  Was uw baksteen met een milde (10% of minder) oplossing van zoutzuur, spoel ze en stapel ze te drogen.

Tips

 • Een lucht beitel aangesloten op een compressor bij een lagere druk maakt het werk veel gemakkelijker dan een hamer en beitel. Ze zijn vrij goedkoop. Zorg ervoor dat u oogbescherming en een stofmasker als ze schoppen tot de mortel stof.
 • Kijk voor "replica" brick als dit project is te moeilijk te bereiken. "Old Chicago" is een direct beschikbaar, authentiek ogende replica baksteen.
 • Vergeet niet, wanneer je bakstenen worden opgelegd, slechts bepaalde partijen zullen zichtbaar zijn, dus zolang de zijkanten, die verbonden aan andere stenen zijn plat zijn, zonder grote brokken mortel vast te houden aan hen, ze hoeft niet perfect schoon.
 • U kunt ervoor kiezen om een ​​slijpmachine te gebruiken met een geknoopte staalborstel voor hardnekkige mortel.
 • U mag in staat zijn om vooraf gereinigde oude bakstenen kopen tegen lokale baksteen verkooppunten, het redden van de investering van tijd dat het reinigen van de gebruikte baksteen uiteindelijk vereist.

Waarschuwingen

 • Draag geschikte beschermende kleding, handschoenen en een veiligheidsbril, vooral als je een molen of een hamer en beitel te gebruiken.

Dingen die je nodig hebt

 • Hamer en beitel, een metselaar hamer en beitel bakstenen zijn veel efficiënter dan een standaard klauw hamer of beitel
 • Veiligheidsuitrusting