Wkinl

Hoe maak je een ladder klimmen veilig

Het opzetten van een uitbreiding ladder op de juiste hoek is de sleutel tot veilig werken op de muren of het dak van uw huis. Maak het te steil en de ladder kon achterover kantelen. Geef het teveel hoek en het zou kunnen buigen of de bodem kon glijden. Dit artikel laat zien de juiste manier om het opzetten van een ladder.

Stappen

Hoe maak je een ladder klimmen veilig. Stel de ladder op de juiste hoek door een rechthoekige driehoek met het lichaam, zoals getoond in de foto.
Hoe maak je een ladder klimmen veilig. Stel de ladder op de juiste hoek door een rechthoekige driehoek met het lichaam, zoals getoond in de foto.

Basistechniek

 1. 1
  Stel de ladder op de juiste hoek door een rechthoekige driehoek met het lichaam, zoals getoond in de foto.
 2. 2
  Zorg ervoor dat de voeten van de ladder kan niet naar achteren glijden. Op een zachte ondergrond, draai de ladder schoenen, zodat de sporen porren in de grond. Op dekken, schroef een kikker.
 3. 3
  Zorg ervoor dat de bovenkant van de ladder rust op een vlakke ondergrond en niet schuiven of wiebelen wanneer je gewicht tegen.
 4. 4
  Bij het ​​beklimmen van de ladder grijpen op de sporten van de ladder met behulp van een hand over hand methode nooit loslaten van een sport voordat voordat grijpen de volgende. Glijden je handen omhoog de balk (zijde) van een ladder is onveilig, omdat je misschien niet zo veilig een greep zoals je zou bij het gebruik van de treden te beklimmen met.

Extra voorzorgsmaatregelen

 1. 1
  Gebruik add-on accessoires te helpen stabiliseren de top van ladders. Rubber of zacht plastic "wanten" dat slip over de bovenkant van de ladder rails zorgen voor een goede grip op de gevelbeplating en het te beschermen tegen beschadiging ladder. Ladder stabilisatoren zijn een andere geweldige add-on accessoire. De grote rubberen pads grip vrijwel elk oppervlak aan de top te houden wegglijden en helpen verspreiden de lading om schade aan kwetsbare gevelbeplating materialen zoals vinyl of aluminium te voorkomen. Stabilisatoren omvatten ook raamopeningen en houd de ladder uit de buurt van het gebouw te werken aan dakgoten en overstekken toestaan.
 2. 2
  Niveau van de voeten. Merk op dat zelfs met de ladder op de juiste hoek, blijft zijwaarts kantelen als de voeten niet vlak bij elkaar op vaste grond. Het is onveilig om planken stapelen onder een van de voeten op de ladder waterpas. In plaats daarvan, schraap een ondiepe greppel onder de high-side voet. De klauw van een hamer is perfect voor deze taak.
 3. 3
  Afgewerkt.

Tips

 • Voordat het beklimmen van een ladder die is ingesteld op de grond, op en neer springen op de eerste trede stevig plant het in de grond.
 • Als je leunt de ladder tegen een tweede verhaal dak of goten, bind de ladder naar het dak jacks, klem hem aan de goot met bungee koorden, of touw aan hijsogen in een 2 x 4 vastgeschroefd aan de fascia. Anders kan de wind de ladder overwaaien.

Waarschuwingen

 • Grijp niet aan de zijkant - verplaatst de ladder plaats. Dit zal weer leiden tot klimmen naar beneden en omhoog en zal veel langer duren. Maar houd in gedachten dat de meeste ladder valt optreden wanneer de klimmer bereikt te ver naar de zijkant.
 • Een volledig verlengde ladder is zeer topzwaar. Zakken voordat u het of je kan de controle over het verliezen, vooral in een wind.