Wkinl

Hoe maak je een residentiële telefoonaansluiting installeren

Misschien wilt u een nieuwe telefoonaansluiting in uw huis te installeren als je oude niet werkt, of als uw telefoonlijnen zijn niet toegankelijk wanneer je ze nodig hebt. In plaats van te bellen naar de telefoon bedrijf om hun diensten te vragen, probeer dan het installeren van de nieuwe telefoonaansluiting jezelf. Met slechts een paar gereedschappen en deze stap voor stap handleiding, kunt u kosten van de telefoon bedrijf over te slaan en de voldoening van het uitvoeren van uw eigen home improvement project.

Stappen

Hoe maak je een residentiële telefoonaansluiting installeren. Kies een nieuwe aansluiting.
Hoe maak je een residentiële telefoonaansluiting installeren. Kies een nieuwe aansluiting.

Deel een: voorbereiden op de installatie

 1. 1
  Kies een nieuwe aansluiting. De meeste telefoon-aansluitingen kost ongeveer 5€ 0,00-5€ 0,00 en zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten. Zoek een krik die het beste past bij uw behoeften, of het nu een eenvoudige flush bord, een muurbevestiging jack, of een plint aansluiting. Jacks komen in verschillende vormen en kleuren, en je zult waarschijnlijk willen een die past goed bij uw kamer decor kiezen.
  • Als je het vervangen van een oude jack die gerepareerd moet worden, de eenvoudigste keuze is een nieuwe aansluiting met dezelfde grootte en vorm als de oude. Bijvoorbeeld, als je oude aansluiting is een standaard rechthoekige wandplaat, zal het makkelijkst zijn om een ​​nieuwe jack dat veel lijkt installeren. Op deze manier hoef je niet naar een nieuw gat in de muur naar een nieuwe jack grootte tegemoet te boren.
  • Als u van plan bent om uw telefoon aan de muur, zorg ervoor dat u koopt een muurbevestiging jack, eerder dan een flush jack. Een muurbeugel jack steekt uit de muur, die een structuur waarop uw toestel monteren. Een flush krik plat tegen de muur, waardoor u kunt aansluiten op uw telefoon, maar niet mounten.
  • Plint aansluitingen zijn kleine plastic of metalen dozen die worden aangebracht op uw plint, met de jack opening aan de onderkant van de doos. Als je bezorgd bent over esthetiek, kan dit een meer discrete optie dan een wandplaat zijn.
  • Als u van plan bent over het gebruik van de aansluiting voor zowel een DSL internetverbinding en een telefoonlijn, kiest u een krik met twee openingen, ook wel een duplex-aansluiting, zodat u twee aparte lijnen kan lopen.
 2. 2
  Vind uw thuisnetwerk-inrichting (NID) en koppel uw telefoonlijn. De NID is een apparaat geïnstalleerd door het telefoonbedrijf dat uw huis de elektrische bedrading wordt aangesloten op uw telefoonnetwerk. Het is een grijze doos die meestal wordt gemonteerd aan de buitenkant van uw huis. Wanneer u klaar bent om uw nieuwe aansluiting installeren bent, is het belangrijk om los uw telefoonlijn, zodat u niet werkt met een live-draad. De elektrische stroom die via telefoonlijnen loopt is niet sterk, maar het kan nog steeds geven u een kleine schok als je niet voorzichtig bent.
  • De NID heeft twee kanten: een voor de telefoon bedrijf, en een voor klanten. Open de kant die is bedoeld voor de klanten (zijkant van de telefoon bedrijf is meestal vergrendeld) en haal de test aansluiting. Nu uw telefoonlijn is losgekoppeld van het buiten het netwerk.
  • Als u werkt met een oudere interface-doos zonder een test-aansluiting, koppelt u de telefoonlijn door detatching de draden, en zorg ervoor om te onthouden welke draad gaat waar dus zul je in staat zijn om ze weer vast wanneer uw opdracht is voltooid.

Deel twee: vervanging van een oude jack met een nieuwe

 1. 1
  Verwijder de oude stekker uit de muur. Gebruik een schroevendraaier om de oude jack, of het nu een muurbeugel of een flush jack. Trek de behuizing van de muur, en je zult zien dat de aansluiting is aangesloten op de bedrading van uw huis met draden van vier verschillende kleuren: rood, groen, geel en zwart. Elke draad is bevestigd achter een schroef. Gebruik een schroevendraaier om de schroeven, unsecure de vier draden van achter hen, los te maken en trek de oude stekker uit de muur.
  • Als uw aansluiting is het type dat is een rechthoekige doos bevestigd aan een bord op de muur met inkepingen, gebruikt u een platte schroevendraaier om het bovenste deel van de zaak, en ga verder met de schroeven en unsecure de draden los. Schroef de beplating en verwijder deze uit de muur ook.
 2. 2
  Bereid de draden voor uw nieuwe aansluiting. Als je het vervangen van een aansluiting die is al voor een lange tijd, misschien de vier draden moeten worden schoongemaakt en ontdaan voordat je ze bevestigen aan de nieuwe aansluiting. Als de blootgestelde delen van de draden zien er oud en broos, gebruik een kniptang te trimmen van de beschadigde delen, niet meer dan ongeveer ½ "tot ¾" (1,25-2 cm). Gebruik nu de kniptang of een mes om voorzichtig strip de isolatie van de uiteinden van de draden, zodat ze kunnen worden aangesloten op de nieuwe aansluiting.
 3. 3
  Bevestig de telefoondraden aan de nieuwe aansluiting. Draai de nieuwe aansluiting over en draai de vier schroeven aan de achterkant. Sluit elke draad op de juiste sectie van het jack, gekenmerkt door kleur, zal er een plek voor de rode, groene, gele en zwarte draden zijn. Bevestig de draden door het aandraaien van de schroeven.
 4. 4
  Monteer de aansluiting. Duw de draden in de muur en plaats de krik over het gat. Lijn van de jack's schroefgaten met de gaten die door de oude aansluiting. Plaats de nieuwe schroeven in de schroefgaten en gebruik een schroevendraaier om de nieuwe aansluiting aan de wand bevestigen. Afhankelijk van het type aansluiting u hebt, kunt u een beschermhoes die moeten worden beveiligd op de muur stuk om het proces te voltooien.
  • Sommige soorten aansluitingen worden geleverd met zelfklevende achterzijde naast schroeven. U kunt dit gebruiken om de aansluiting te bevestigen aan de muur, maar het is niet strikt noodzakelijk.
 5. 5
  Sluit de telefoonlijn. Terug naar de NID aan de buitenkant van uw huis. Open de doos en stop de test aansluiting opnieuw Als uw NID niet over een test-stekker, sluit de kabels die u eerder ontkoppeld, waardoor u ze indraaien veilig.
 6. 6
  Test uw lijn. Sluit uw telefoon-of DSL-kabel naar de nieuw geïnstalleerde jack. Uw telefoon moet een kiestoon, en uw internet verbinding zou nu moeten werken (zolang uw computer correct is ingesteld voor een DSL-verbinding.
  • Als de telefoonlijn niet lijkt te werken, kan het nodig zijn om schroef de nieuwe aansluiting en zorg ervoor dat de draden zijn aangesloten op de juiste plaatsen en correct vastgeschroefd inch Als verdere elektrische werk nodig is, zorg ervoor om terug te gaan naar de NID en weer los te koppelen van de telefoonlijn voor het manipuleren van de draden.

Deel drie: Installeer een nieuwe aansluiting in een ander deel van de kamer

 1. 1
  Kies een plek voor de nieuwe telefoonaansluiting. Houd in gedachten dat je zult worden uitgevoerd telefoon draden van de oude telefoonaansluiting naar de nieuwe plek die u kiest.
  • Beoordeel uw kamer en denk na over de beste weg voor de telefoondraden. Als je een nieuwe telefoon aansluiting aan de andere kant van de kamer van uw bestaande aansluiting nodig heeft, zal het mogelijk zijn om de draden lopen langs uw plinten? U wilt uw kabels netjes te houden, dus hebben een plan in het achterhoofd bij het maken van uw keuze.
  • Als u wilt installeren van een nieuwe muur gemonteerd telefoon, is het best om een ​​plek een paar meter boven uw bestaande telefoonaansluiting te kiezen. Op deze manier hoef je niet te lelijke kabels lopen over uw kamer.
 2. 2
  Uitzoeken hoeveel nieuwe draad je nodig hebt. Meet de afstand van de oude aansluiting naar de plek waar de nieuwe zal worden geïnstalleerd. Omvatten het hele pad dat de telefoondraad zal reizen: de afstand van de oude aansluiting naar de plint, rond de omtrek van de kamer, en van de plint naar de locatie van de nieuwe aansluiting is. Ga naar de bouwmarkt en de aankoop van het bedrag van de draad die u nodig heeft. Als uw nieuwe aansluiting zal worden gevestigd een paar meter van de oude, moet je ook kopen bevestigingsmiddelen die zijn gemaakt voor het houden van de draad op zijn plaats langs muren en plinten.
 3. 3
  Kies een nieuwe aansluiting. Plint aansluitingen of wandaansluitingen dat huis de telefoon draden in een klein doosje, in plaats van in de muur, zijn het makkelijkst telefoon-aansluitingen te installeren wanneer u op zoek bent naar een aansluiting voor een nieuwe locatie. Deze soorten aansluitingen zijn eenvoudig aangebracht op uw plint of muur, met een minimale boren.
 4. 4
  Bevestig de nieuwe aansluiting naar de plek die u hebt gekozen. Nadat u buiten uw NID uw telefoonlijn gegaan en losgekoppeld ter voorbereiding van uw taak, is het tijd om de installatie van uw nieuwe aansluiting te beginnen. Sommige aansluitingen worden geleverd met zelfklevende achterzijde en eenvoudige montage-instructies. Anderen kunnen moeten worden geschroefd in de wand. Afhankelijk van het type muur u kan dit te worden uitgevoerd met een schroevendraaier en een beetje spier of met een kleine boor.
  • Zorg ervoor dat uw aansluiting niet op een scheve hoek wordt geïnstalleerd met behulp van een niveau om u te helpen line-up van de aansluiting met uw vloer of plint. Maak kleine potloodstrepen op de plaatsen waar u zult worden schroeven of boren van gaten.
 5. 5
  Hechten telefoondraad naar de oude aansluiting. Open de behuizing, of schroef de beplating, op de oude aansluiting. Draai de schroeven waarmee de rode, groene, gele en zwarte telefoon draden vast. Indien nodig, trim schade van de oude draden en strip de isolatie van de uiteinden. Strip de isolatie van de uiteinden van de nieuwe draden, ook. Draai de uiteinden van de nieuwe draden met de toppen van de oude draden volgens kleur: rood op rood, groen op groen, geel op geel, en zwart op zwart. Vervang de gedraaide delen van de draden onder de schroeven in de krik en draai de schroeven vast. Rijg de nieuwe draad door het gat in de telefoonaansluiting behuizing en schroef de behuizing terug naar de muur.
  • Als het gat in de telefoonaansluiting behuizing te klein is, of als het moeilijk is om de draden draad doorheen, kan het nodig te boren of snijden een groter gat voor deze stap zijn.
 6. 6
  Voer de draad van de oude aansluiting naar de nieuwe aansluiting. Met behulp van het pad dat u in uw oorspronkelijke plan in kaart gebracht, voert u de nieuwe draad naar de nieuwe aansluiting. Als u werkt met de draad langs plinten of tegen muren, gebruikt u de bevestigingsmiddelen u gekocht bij de bouwmarkt om het netjes vast te zetten.
 7. 7
  Hechten telefoondraad naar de nieuwe aansluiting. Nadat je de draad hebt lopen vanaf de oude aansluiting naar de nieuwe aansluiting, trim het overtollige draad, zodat u een beheersbare spoel. Strip de isolatie van de uiteinden van de vier draden. Draai de schroeven aan de achterkant van de nieuwe aansluiting, en het aanbrengen van het rode, groene, gele en zwarte draden in de juiste kleurcode plaatsen. Draai de schroeven.
 8. 8
  Finish het installeren van de nieuwe aansluiting. Als u gebruik maakt van een externe aansluiting, wordt er ruimte in de aansluiting op spoel de resterende draad. Plaats het deksel op de krik en schroef deze op.
 9. 9
  Sluit de telefoonlijn en test uw werk. Keer terug naar het vak NID en sluit uw telefoonlijn. Ga weer naar binnen en test het door het aansluiten van je telefoon of DSL-kabel. Als u een kiestoon en uw internet werkt, uw taak is voltooid.
 10. 10
  Afgewerkt.

Tips

 • Als u liever niet aan draden lopen langs uw plinten of muren, overwegen rijgen ze door je muren, in plaats daarvan.

Waarschuwingen

 • Een standaard residentiële telefoonlijn komen in uw huis heeft zeer weinig spanning. Echter, als uw telefoon zou rinkelen terwijl je werkt op een aangesloten draad, zou de spanning verhogen en kan gevaarlijk zijn. Neem de voorzorgsmaatregelen van het loskoppelen van de telefoonlijn voordat u elektrische werkzaamheden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een telefoonaansluiting
 • Een goede set draadsnijders (draad knipt of diagonale tang)
 • Een Phillips en platte schroevendraaier
 • Nieuwe telefoon draad
 • Draad bevestigingsmiddelen
 • Een boor