Wkinl

Hoe te bewegen

Bewegen kan zowel een van de meest opwindende en meest stressvolle ervaringen van je leven. De truc om een ​​pijnloze zet is om uw kogelvrij bewegende plan op te stellen voor op schema en om uw plan uit te voeren wanneer de tijd komt. Organisatie, efficiency, en vooruit denken zal helpen verlichten u van alle bewegende ellende die je weg kan komen. Indien u wilt weten hoe te bewegen met behoud van uw geestelijke gezondheid en misschien zelfs een beetje plezier in het proces, volg gewoon deze eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe te bewegen. Zich te ontdoen van de dingen die je niet nodig hebt.
Hoe te bewegen. Zich te ontdoen van de dingen die je niet nodig hebt.

Bereid je voor op uw verhuizing

 1. 1
  Zich te ontdoen van de dingen die je niet nodig hebt. Ten eerste, moet u toegang tot uw spullen om een ​​gevoel van wat je neemt met je op de verhuizing en wat je achterlaat. Er kunnen verschillende redenen voor het verlaten van je spullen achter te zijn. Uw nieuwe plek kan ook kleiner zijn, kon je bewegen in met iemand met mooiere versies van je spullen, of je kan gewoon bereid zijn om zich te ontdoen van de oude rommel je niet nodig hebt. Hier is hoe je het doet:
  • Ten eerste, ezels de ruimte in uw nieuwe plaats. Verkrijg de afmetingen van elke kamer in uw nieuwe woning en meet vervolgens uw meubels om een ​​beter gevoel van wat past en wat niet.
  • Verkoop je spullen op craigslist. Je moet beginnen met dit te doen op zijn minst een paar weken van tevoren om ervoor te zorgen dat mensen genoeg tijd te halen uw spullen. Als u prachtige foto's en een aantal nuttige dingen, zal het vrij gemakkelijk om je spullen te verkopen, en kunt u worden verrast door hoe snel mensen kopen je spullen. Om deze reden, moet je niet post uw spullen op Craigslist te ver van tevoren, of je kan gewoon eindigen zonder een eetkamer tafel voor een maand.
  • Begrijpt de uitdaging van de verkoop van uw matrassen. U mag een matras en boxspring in verbazende voorwaarde dat u wilt verkopen, maar weet dat mensen zijn op hun hoede voor het kopen van een bed van een wildvreemde. Ofwel bereiden om uw prijs echt goedkoop te stellen, of adverteren met uw vrienden, familie en mensen die daadwerkelijk weet je.
  • Heeft u een werf verkoop. Dit is een geweldige manier om zich te ontdoen van een hoop van je spullen in een klap.
  • Doneer uw spullen. Je mag niet van je oude kleding of schoenen, maar veel mensen zouden profiteren.
  • Heb een ontroerend feest en zet alle dingen die je niet wilt in de hoek van uw kamer. U zult verrast worden door hoe snel uw gasten rukken ze op.
  • Verkoop je oude boeken naar een gebruikte boekhandel.
  • In de weken voorafgaand aan uw verhuizing, eet zoveel mogelijk van het voedsel in je koelkast, vriezer en voorraadkast als je kunt, zodat u kunt voorkomen dat het verplaatsen van zware blikken of smelten of rommelig etenswaren.
 2. 2
  Inpakken voor de verhuizing. Hoewel het verpakken van uw spullen zal een lange tijd duren, zo lang als je georganiseerd bent en hebben een goed plan van tevoren, moet het je leven niet te consumeren. Je moet beginnen met inpakken minstens een paar weken van tevoren, zodat u genoeg tijd om alles te pakken, maar niet zo ver van tevoren dat je bent omringd door rommel en start het inpakken van de spullen die je nodig hebt. Hier is wat te doen:
  • Krijg je kartonnen dozen klaar. U zult meer kartonnen dozen nodig dan je denkt. U kunt ze gratis krijgen van uw lokale supermarkt, ze vinden onder "gratis spullen" op craigslist, krijgen ze van een vriend die onlangs verhuisd, of ze gewoon kopen als je tijd wilt besparen.
  • Labelen van al uw dozen zorgvuldig. Je moet schrijven waar elke doos moet gaan over de toppen en aan de zijkanten van de dozen, zodat u weet waar de dozen ook moet gaan als ze gestapeld bovenop elkaar.
  • Pak een doos van essentiële items. U moet dit doen op de ochtend of avond voor uw verhuizing. De doos moet bevatten badkamer benodigdheden zoals tandpasta, shampoo, zeep, uw douche stangen en gordijnen en handdoeken, alsmede eventuele overnachting noodzakelijke uitgaven, zoals uw sprei, deken, kussens, en pyjama's. Ook als je niet kunt leven zonder cafeïne, pak weg uw koffiezetapparaat of thee en waterkoker.
  • Pak alle items die verder gaan in dezelfde kamer in een doos. Maak je geen zorgen over het scheiden van uw boeken van uw notitieboekjes, als ze beiden gaan in uw kantoor. Gewoon alles wat er in hetzelfde deel van uw kamer in een doos, zodat u kunt de spullen gemakkelijker uitpakken.
  • Hebben een "pakstation" in uw huis. In plaats van verrommeling elk van uw kamers met een paar dozen, kies een plek om al uw verpakte spullen te houden.
  • Houd uw hardware op een prominente plaats. Zorg ervoor dat uw gereedschapskist is bij de hand wanneer u zich verplaatst, zodat je begint opnieuw monteren van uw meubels. U kunt het in je doos essentials, of houdt het in de cabine van uw rijdende vrachtwagen of auto.
  • Hang op uw essentiële papierwerk. Vasthouden aan alle papierwerk die is gerelateerd aan uw oude huis, uw nieuwe woning, of je bewegen proces. Niet verpakken het weg met de andere dingen die er in uw bureau, of je zal niet in staat zijn om het te vinden in een snuifje.
 3. 3
  Vraag een aantal vertrouwde vrienden om hulp op voorhand. Of uw vrienden zijn heldhaftig helpen je verder al uw dozen, of als ze gewoon opknoping uit voor morele steun, moet je laten weten wanneer je beweegt goed vooraf. Stuur ze een mailtje of bel ze vragen voor hun hulp op de grote bewegende dag.
  • Vergeet niet om je vrienden te belonen voor je hulp. Hoewel ze bieden om u te helpen uit de goedheid van hun hart, moet u nog steeds zorgen om hen uit naar een restaurant na het verplaatsen of te bestellen in bier en pizza.
 4. 4
  Stel de nutsbedrijven in uw nieuwe woning. Bel van tevoren om ervoor te zorgen dat u warmte en elektriciteit in uw nieuwe woning, of uw verhuizing gaat uit naar een zeer onaangename begin zijn.

Verplaatsen door jezelf

 1. 1
  Huur een verhuiswagen. Als je de aanpak van de verhuizing zelf, dan zul je moeten regelen op te halen van een bewegende vrachtwagen op de ochtend van de verhuizing. Maak deze regeling ruim van tevoren, of het kan lastig zijn om het huren van een vrachtwagen precies wanneer u het wilt voor een redelijke prijs tijdens een drukke bewegende seizoen.
  • Vergelijk de prijzen van een paar bedrijven voordat u een beslissing.
 2. 2
  Pak je truck op de ochtend van de verhuizing. We waren er vroeg om te voorkomen dat wachten in een lijn op een drukke bewegende dag.
 3. 3
  Pak je verhuiswagen. Verpakken van uw rijdende vrachtwagen zal een grote uitdaging zijn als je van tevoren plannen en hebben de hulp van een paar vertrouwde vrienden als je het doet. Hier zijn een paar dingen in gedachten te houden als u uw verhuiswagen te pakken:
  • Vergeet niet dat u ten minste twee mensen zullen nodig hebben om anders dan het heffen en vervoeren dingen te verwerken. Ze zullen nodig hebben om de dingen die moeten door het houden van de verpakte dozen dicht bij de deur gemakkelijk toegankelijk worden geladen organiseren.
  • Demonteren uw meubels. Uit elkaar te halen elke lampen, tafels met afneembare poten, boekenkasten, en entertainmentsystemen.
  • Bescherm uw meubels. Verpak al je items met pakpapier en tape als je ze te laden in de vrachtwagen.
  • Eerst laadt de zwaarste voorwerpen, in de achterkant van de truck. Dit geldt ook voor uw koelkast en uw wasmachine en droger en andere apparaten, alsmede uw zwaarste dozen.
  • Laad de zwaarste vakken. Stapel ze als bakstenen naar lagen van muren die de achterkant van de truck te vullen vormen. Gebruik T-stacks om de dozen stabieler te maken: maak elke verticale naad maken een T met de horizontale laag eronder, als bakstenen in een huis. Vermijd verticale pijlers van vergelijkbare grootte dozen. Om ruimte te maximaliseren, is het essentieel om hoge stalmuren vroeg stapelen.
  • Vervolgens laad je meer items in de truck. Dit geldt ook voor uw bed en planken. Leunen ze tegen de zijkant van de truck.
  • Pak je overgebleven dozen in de vrachtwagen. Maak drie lagen van dozen waarvan de zwaarste vakken op de bodem, het middelgrote dozen in het midden, en de lichtste dozen bevat, bovenaan. Zodra je klaar bent met elke laag, maak deze samen met verpakkingstape.
  • Zet in je overgebleven items. De truc is om te maken alles goed passen bij elkaar, maar niet inpakken zo strak dat het lijkt klaar om te ontploffen.
  • Bij gebruik van de helling van een minibus, zoals de busjes afgebeeld, zorg ervoor dat de oprit is voorzien op zijn plaats: als je eenmaal hebt volledig de oprit verlengd van onder de truck, zult u twee tanden die past in de sleuven op de lip te vinden van het busje de laadruimte. Dit zal ervoor zorgen dat de helling gelijk is met de lip, en maken het een koud kunstje om de dolly te gebruiken. Deze stap wordt vaak over het hoofd gezien.
  • Zorg ervoor dat de dolly is een van de laatste dingen worden geladen, dus je zal het zodra u aankomt bij het nieuwe huis.
 4. 4
  Rij met je vrachtwagen naar uw nieuwe locatie. Rijdt de truck aandachtig naar uw nieuwe woning. Wees bereid om langzamer en voorzichtiger dan je zou in een auto te rijden. Het besturen van een verhuiswagen neemt een grote aanpassing.
  • Vergeet niet om langzaam te gaan en blijf kalm, want de rit stressvol kan zijn.
 5. 5
  Uitladen van uw spullen. Als het mogelijk is, de rug van de vrachtwagen naar het nieuwe huis, zodat de oprit zal uitbreiden naar de veranda. Gebruik al uw bemanning als spotters om ervoor te zorgen dat u vrij van obstakels zijn. Als u dicht bij de veranda, het uitbreiden van de helling en haak deze in de plaats, en hebben een bemanningslid dragen de andere kant. De meeste hellingen zal niet goed vergrendelt, tenzij het einde is op de grond. Zodra u het opzetten van ramp, hier is hoe je je spullen kunt lossen:
  • Een plan voor waar je naartoe gaat om de grote items te maken in elke kamer. Doe een wandeling door de verhuizers, en laat ze zien waar de grotere objecten gaan, zoals de banken, TV, kasten, bedden, dressoirs, nacht-stands, enz.
  • En dan kiezen waar de dozen en kleine voorwerpen in elke kamer zetten op basis van dat. Op die manier de boxen zal niet in de weg wanneer de grote meubels komt binnen En je hoeft niet om de dozen te verplaatsen opnieuw. U kunt zetten Post-it notes op de muur indien nodig.
 6. 6
  Het rendement van uw verhuiswagen. U zult hebben geregeld of je dezelfde dag of de volgende ochtend dit zal doen.

Verhuizen met een verhuisbedrijf

 1. 1
  Onderzoek naar de beste bedrijf te vinden. Als u wilt verplaatsen met de hulp van een verhuisbedrijf, moet je veel meer geld uitgeven voor uw verhuizing, maar je zult jezelf te redden van de stress van het moeten uw dozen te verplaatsen, rijdt een verhuiswagen en uitladen van uw dozen. Het vinden van de juiste verhuisbedrijf is een grote inzet, zodat je nodig hebt om je onderzoek te doen zorgvuldig voordat u een beslissing neemt.
  • Vermijd het Internet op het eerste. Dit is de makkelijkste manier om te raken in een bewegende scam. In plaats daarvan, kijk op de vermeldingen in uw telefoonboek, bel een lokale makelaar, of vraag vrienden voor hun aanbevelingen.
  • Kies een plek die een in-home schatting zal doen. Als ze niet, de telefoon ophangen.
  • Zorg ervoor dat het bedrijf zal worden doen het zelf, en niet uitbesteding aan iemand anders het doen.
  • Zorg ervoor dat het bedrijf kan u een "Uw rechten en verantwoordelijkheden When You Move" boekje geven.
  • Zo veel mogelijk informatie over het bedrijf als je kunt. Probeer een bedrijf dat is in het bedrijfsleven voor ten minste tien jaar plukken. Vraag naar de extra service, en voor een lijst van referenties.
 2. 2
  Zodra u uw zoekopdracht hebt versmald tot twee of drie bedrijven, online gaan om te zien of ze legitiem zijn. Je zult moeten DOT van het bedrijf en MC licentienummers hebben om dit te doen. Nu kunt u ervoor zorgen dat het bedrijf is niet alleen bevoegd om uw verhuizing uit te voeren, maar dat ze een verzekering om het te doen.
  • , Kijk eerst SafeSys.org. Typ de DOT-en MC-nummers in de site en zie wat omhoog komt.
  • Vervolgens, zorg ervoor dat het bedrijf controles uit op de 'FMCSA Licensing & Verzekeringen plaatse' link aan de onderkant van het rapport dat u krijgt over het bedrijf.
  • Laatste, kijk op de Better Business Report om te lezen over het bedrijf.
 3. 3
  Hebben het bedrijf komen om een evaluatie te maken. Het bedrijf zal een vertegenwoordiger sturen om te controleren of al je spullen en je een schatting over hoeveel het gaat kosten om het allemaal te verplaatsen om te geven. Het bedrijf geeft je een schatting op basis van wat ze zien in uw huis.
  • Gebruik niet een bedrijf dat alleen zal geven u een schatting op basis van kubieke voet.
  • Als je echt wilt het beste bedrijf te vinden, kunt u regelen om twee of drie bedrijven tot een beoordeling te komen en te maken en kies degene met de beste service en de beste prijzen. Maar dit zal meer tijd in beslag.
 4. 4
  Maak een deal met het verhuisbedrijf. Beslis over een tarief dat werkt voor jullie beiden, en een contract ondertekenen dat is goed gedetailleerd en past bij uw behoeften. Teken nooit een blanco contract. Via uw arrangement, zal u beslist op het bewegende datum.
 5. 5
  Bewegen met de verhuizers. Nu dat u uw verhuisbedrijf hebt gekozen en hebben besloten op een datum, is het tijd om voor te bereiden op de grote verhuizing. Hoewel je niet gaat doen geen zwaar tillen, moet je nog steeds rond wanneer de verhuizers vervoeren en uitladen van uw spullen. Dit zal een uitzondering zijn als je het regelen van hen om je spullen te verplaatsen in uw nieuwe plaats wanneer u niet zal er zijn.
  • Wanneer de verhuizers zijn uitladen je spullen, blijf uit de weg. Bieden niet te helpen, tenzij ze vragen hebben.
  • Beloon uw verhuizers. Zodra ze hun harde werk heb gedaan, of zelfs terwijl ze doen hun harde werk, en bestel een lunch voor hen als je wilt om aardig te zijn. En zorg ervoor dat ze een flinke tip te geven.

Geniet van uw nieuwe woning

 1. 1
  Pak je spullen. Nu dat je je spullen hebt gelost op uw nieuwe woning, is het waarschijnlijk dat je het gevoel overweldigd. Heb geduld en forceer jezelf niet om te beginnen met het uitpakken alles meteen. Alleen focussen op het krijgen van het weinig gedaan bij beetje en je hebt je nieuwe plaats klaar in een handomdraai. Hier is wat u kunt doen:
  • Eerst uitpakken uw essentiële items. Pak de spullen uit de doos "essentiële dingen". Zet je douchegordijn in het geval u een ontspannende douche nodig en maak je bed als je gewoon wilt storten.
  • Probeer te vroeg uitpakken uw keuken items. Hoewel je moet ontspannen en te eten mee te nemen wanneer u voor het eerst aankomt op uw nieuwe plek, dat kan je niet altijd doen. Hoe eerder uw keuken is ingesteld, hoe eerder je kunt beginnen met een normaal leven.
  • Monteren van al uw grote meubels. Zorg ervoor dat je het monteren in de kamer waar het thuishoort.
  • Alleen doen zo veel als je kunt elke dag. Hoewel je niet maanden te wachten om uit te pakken, bent u waarschijnlijk overweldigd na uw verhuizing, dus uitpakken zoveel vakjes als je kunt totdat je een pauze nodig. Vergeet niet om de tijd om je nieuwe omgeving te genieten nemen.
 2. 2
  Gaan winkelen. Zodra u het uitpakken proces bent begonnen, zal het tijd om te gaan winkelen voor alle items die u nodig heeft. Uw winkelen kan omvatten het gaan naar de supermarkt om uw koelkast voorraad, het kopen van een meubels die u nodig heeft, of het vervangen van items die u niet kunt vinden.
  • Neem het een stap tegelijk. Als je echt een heleboel nieuwe items, maak een dag van, maar als je gewoon behoefte aan een paar dingen, hoef je niet te doen het allemaal in een keer.
 3. 3
  Leer uw nieuwe buurt kennen. Zodra je ver mee in het uitpakken proces, of gewoon het gevoel dat het nemen van een pauze, is het tijd om naar uw buurt kennen. Dit is een geweldige manier om meer comfortabel voelen in je nieuwe omgeving en te voelen als uw stressvolle verhuizing zal afwerpen op het einde. Hier is wat te doen:
  • Ga voor een wandeling. Niet alleen zal deze stress en geeft je grote oefening, maar je zult een beter gevoel van de uitstraling van uw buurt, wat uw buren zijn net, en wat winkels of parken zijn dichtbij te hebben.
  • Kijk online of in een lokale krant uit te checken culturele attracties, bars of restaurants. Zien wat uw nieuwe kap te bieden heeft.
  • Vertel je vrienden op Facebook dat u bent verhuisd naar een nieuwe plek. Vraag of ze hebben geen aanbevelingen van waar te gaan of zelfs waar te winkelen. Zelfs mensen die je nauwelijks kent zal u graag advies over dit onderwerp te bieden.
  • Leer je buren kennen. Wees vriendelijk voor de mensen in uw buurt. Je zult uiteindelijk het maken van meer lokale vrienden en het krijgen insider tips over uw gemeenschap in het proces.

Tips

 • Als je jonge kinderen hebt, bedenk dan dat de eerste nacht in een nieuw huis kan eng zijn. Nieuwe geluiden, nieuwe kamer, veel verwarring. Zorg ervoor dat u een nachtlampje of die speciale deken verpakken in de koffer, zodat je het kan vinden. Dat is belangrijk.
 • Als je een kat en hebben de luxe van terug te keren naar je plaats nadat u bent verhuisd en het is niet ver weg, laat uw kat er tot de laatste minuut. Het brengen van uw kat mee in het midden van een hectische verhuizing zal uw kat schrikken, en hij kon uiteindelijk verstoppen onder je bed voor dagen!
 • Haal diep adem. Maakt niet uit hoe hard je ook probeert, zal het verplaatsen zijn een van de meest stressvolle ervaringen van je leven. Hoewel het zal helpen om worden georganiseerd en de steun van je vrienden hebben, zijn bereid om een ​​paar tranen vergoten. Veel mensen lopen in een verhuizing en zijn verrast door hoe moeilijk het is, zodat uw verwachtingen aan te passen op voorhand om uw geestelijke gezondheid te beschermen. Gewoon jezelf eraan te herinneren dat de dingen beter zullen krijgen. De eerste stap zal zijn stressvol, maar denk aan hoe geweldig je zult voelen wanneer u uw nieuwe woning!
 • Leeg de items uit uw koelkast in een koeler. Indien nodig, zal een pond van droogijs erg goed alles bevroren lang genoeg om te bewegen en aansluiten van de koelkast te bewaren.
 • Hoe meer mensen je kunt je helpen, hoe beter. Als je moet, te bezuinigen loopruimte, hebben sommige mensen gaan rond rug en breng dingen uit de kelder, indien mogelijk. En altijd, heb je meest bekwame mensen het laden van de vrachtwagen.

Waarschuwingen

 • Waterbed matrassen zijn omvangrijk, en rip heel gemakkelijk. Wees erg voorzichtig! Het is de moeite waard om een ​​kleine zuigpomp om ervoor te zorgen dat zij zo leeg mogelijk te huren.
 • Altijd onderzoek uw verhuisbedrijf grondig aan bewegende oplichting te voorkomen.