Wkinl

Hoe te aluminium blikjes en plastic flessen te recyclen en verdien geld

Recycling is niet alleen goed voor het milieu; recycling van bepaalde items kunnen ook profiteren uw portemonnee door u met extra geld. De gemakkelijkste items te recycleren voor geld zijn aluminium blikjes en plastic flessen, die kan worden omgezet in de recycling centra die u betaalt door het gewicht of het aantal items draaide inch Hier is wat je moet weten om aluminium blikjes en plastic flessen te verdienen recyclen contant geld.

Stappen

Hoe te aluminium blikjes en plastic flessen te recyclen en verdien geld. Weet welke staten en landen hebben fles storting wetten.
Hoe te aluminium blikjes en plastic flessen te recyclen en verdien geld. Weet welke staten en landen hebben fles storting wetten.

Voorbereidingen voor het recyclen

 1. 1
  Weet welke staten en landen hebben fles storting wetten. De eerste Amerikaanse staat met fles statiegeld wetgeving uit te vaardigen was Oregon in 1971, in opdracht van de toenmalige gouverneur Thomas Lawson McCall. Fles statiegeld wetten plaats een waarde op elke drankhouder verkocht; consumenten betalen de borg wanneer ze kopen de drank en kan de lege container terug naar het depot terug te winnen. In de praktijk echter, veel mensen negeren de containers, zodat door het verzamelen van hen, kunt u ze in jezelf voor het statiegeld.
 2. 2
  Zoek een nabijgelegen storting en containerparken. Containerparken, die betalen voor aluminium blikjes per gewicht, zijn meestal gelegen op het terrein van de bedrijven die handelen in schroot of papier. (Die ligt op het terrein van papier dealers vaak betalen voor oud papier, als goed.) Borg centra, die geld betalen voor aluminium blikjes en plastic flessen door het aantal containers, zijn te vinden op of nabij het terrein van supermarkten en drank winkels, hetzij in de winkel of ernaast.
  • De meeste deposito-centra hebben een limiet aan hoeveel containers per persoon of groep kan draaien in per dag. Grenzen variëren van zo weinig als 48 tot wel 500 met 144-150 zijn de meest voorkomende.
 3. 3
  Weten welke items worden geaccepteerd bij storting centra. Alle staten met fles aanbetaling wetten zal aluminium blikjes en plastic flessen gebruikt voor koolzuurhoudende dranken (bier en frisdrank) in het bezit te accepteren, terwijl sommige staten containers kan duren voor een dergelijke niet-koolzuurhoudende dranken zoals wijn, likeur of flessenwater. Daarnaast zullen de meeste winkel-based storting centra alleen containers van de merken die ze verkopen op hun locatie te verlossen.
  • Onlangs zijn een aantal deposito centra ook eisen dat bepaalde drankverpakkingen voorzien van een stempel dat aangeeft dat het item kwam van die winkel of de distributeur die de drank aan die winkel wholesaled.
  • Blikjes en flessen zijn meestal verplicht om zijn schone, lege, relatief intact en in staat om rechtop te staan. Het is mogelijk om gebogen blikjes recht door het invoegen van een houten of metalen staaf in het blik en duwen tegen de zijkant van het blik. (Geen harde Druk niet genoeg om het blik de zijkanten scheuren, echter.) Plastic flessen kan worden rechtgetrokken op dezelfde manier of door lucht te blazen in hen.
 4. 4
  Kijk voor labels waaruit blijkt dat het blikje of flesje is een aanbetaling container. Aluminium blikjes zijn gelabeld als borg containers hetzij nadat het label gestempeld in de kop van de houder of op de onderkant. Flessen dan de gegevens in de nek of zijkant labels en wel direct op de fles of de zijkant van de dop.
  • Omdat blikjes zijn gestempeld en flessen worden gelabeld bij de bottelarij, deze borg label id's identificeren alle staten waar de container kan worden ingewisseld voor een aanbetaling. Het blikje of flesje kan niet noodzakelijkerwijs worden uitgekeerd aan een van deze staten, echter, is het mogelijk om een ​​container te krijgen met een aanbetaling die niet geldig zijn in uw staat
  • Vergeet niet, als een blikje of flesje ontbreekt een aanbetaling identifier, kunt u nog steeds recyclen, hetzij door het nemen van het naar een containerpark of via stoep recycling-programma van je stad.

Draaien van uw blikjes en flessen in

 1. 1
  Verzamel een voldoende aantal blikjes en flesjes. Draaien in een paar kilo van aluminium blikjes of een 6 - of 12-pack van plastic frisdrankflessen op een moment zul je niet verdienen veel geld, en u zult waarschijnlijk meer uitgeven in de brandstofkosten draaien ze in dan je maakt. Probeer ten minste het maximum aantal deposito containers die een storting centrum accepteert en / of meerdere vuilniszakken vol met niet-borg aluminium blikjes te verzamelen, je kunt altijd een bezoek meer dan een aanbetaling centrum om alles te draaien in, indien nodig.
  • Terwijl het verzamelen van aluminium blikjes en plastic flessen, kunt u de containers op te slaan in uw garage of kelder in de winter of buiten bij mooi weer. Maar wees ervan bewust dat de suiker in de frisdrank residu in de containers zal aantrekken mieren, bijen en wespen.
 2. 2
  Apart depot van niet-borg containers. Aluminium blikjes en plastic flessen met statiegeld identificatiemiddelen te gaan naar het depot centrum, aluminium blikjes zonder een storting identifier naar een aluminium recycling centrum en plastic flessen zonder statiegeld identifiers gaan in uw prullenbak.
  • Non-depot aluminium blikjes kunnen worden geplet, zodat ze minder ruimte innemen en dus kun je meer van hen zetten in op een bepaald moment in minder zakken dan wanneer je hen niet te verpletteren. Aanbetaling blikjes zal meestal niet worden aanvaard indien geplet, echter.
 3. 3
  Apart depot blikjes van statiegeldflessen. Meeste deposito centra vereisen blikjes en flessen te scheiden van elkaar. Flessen kunnen worden geplaatst in kartonnen dozen of plastic kratten melk, terwijl aluminium blikjes moeten op karton flats, de ondiepe doosjes waarin blikken worden geleverd aan de supermarkt worden geplaatst. Deze flats hebben gewoonlijk een 24 blikjes per stuk, die u zal helpen het aantal containers heb je tellen en krijgen een ruw idee van hoeveel geld je krijgt als je geld inch
  • De meeste deposito centra hebben een aantal lege flats waarop u uw blikjes kunt organiseren voordat u ze inch U kunt ook flats van tevoren om uw blikjes te organiseren voordat je gaat.
 4. 4
  Organiseer uw storting blikjes en flesjes per merk. Hoewel niet vereist, kunt u uw tijd versnellen door het depot midden door het organiseren van uw containers op merk. (Dit maakt het ook makkelijker voor het centrum om uw dozen en flats bij u terug als u ze terug wilt.) Supermarkten krijgen verschillende merken van dranken uit verschillende distributeurs, en net zoals u uw lege containers terug te gaan naar de winkel, keren ze terug de lege containers naar de distributeur die de drank aan hen verkocht, hen te verplichten om de containers sorteren productlijn voordat ze kunnen worden gestuurd naar de juiste distributeur. De meeste distributeurs gaan in de 3 grootste soda bedrijven: Coca-Cola, PepsiCo en Dr Pepper/7-Up. Hieronder is een lijst van producten verkocht door elk bedrijf:
  • Coca-Cola: Coke, Diet Coke, Coke Zero, Cherry Coke, Vanilla Coke, Sprite, Fresca, meneer Pibb, Barq's, Fanta, Tab
  • PepsiCo: Pepsi, Diet Pepsi, Pepsi Vrije, Pepsi Max, Mountain Dew, Sierra Mist
  • Dr Pepper/7-Up: Dr Pepper, 7-Up, Diet 7-Up, Cherry 7-Up, A & W Root Beer, Crush, Diet Rite. Spuiten
  • Store-merk depot containers kan worden omgezet in alleen in het depot midden van de winkel die het product verkoopt. Bewaar deze blikjes en flessen apart van de nationale merken die u bij een andere winkel storting centrum draaien in.
 5. 5
  Zet uw blikjes en flessen in. Het helpt om vooraf te weten hoeveel blikjes en flesjes je draaien in, zoals veel borg centra zal je vragen hoeveel containers je hebt in plaats van ze te tellen voor u. Elke blikjes of flessen in de winkel verkoopt niet zal worden teruggegeven aan u, samen (meestal) met uw geleegd flats en dozen. Je kan ofwel worden betaald op het centrum zelf of een ontvangstbewijs te nemen naar de winkel om uw geld te ontvangen.

Tips

 • Verzamelen van deposito aluminium blikjes en plastic flessen kan een goede manier voor organisaties om geld in te zamelen zijn. Verschillende mensen kunnen verzamelen en draaien in depot containers en non-deposito aluminium blikjes in een keer, het verhogen van het bedrag dat de organisatie kan verdienen in een keer.

Dingen die je nodig hebt

 • Kartonnen dozen en flats
 • Plastic vuilniszakken (voor het verzamelen van containers of het leveren van niet-borg aluminium blikjes)