Wkinl

Hoe maak je een burn vat maken

Als u wenst te ontdoen van brandbaar afval, en er is niet overal beschikbaar is om het te nemen, moet je waarschijnlijk een burn vat.

Stappen

Hoe maak je een burn vat maken. Om je eigen branden vat te maken, moet u eerst een vat.
Hoe maak je een burn vat maken. Om je eigen branden vat te maken, moet u eerst een vat.
 1. 1
  Om je eigen branden vat te maken, moet u eerst een vat. Een 55 liter metalen vat het beste werkt. Deze kunnen vaak worden gehouden voor gratis of zeer goedkoop, uit productie-installaties, stortplaatsen, enz.
 2. 2
  Het ene uiteinde van het vat, die de top zal worden, moet open zijn. Als uw vat heeft een deksel, verwijder het deksel. Als het vat is een 'strakke' drum (beide uiteinden zijn afgedicht), moet u een uiteinde te openen. Een reciprozaag werkt het beste, maar een decoupeerzaag met een metalen mes zal doen. Draag gehoorbescherming, zal dit luid!
 3. 3
  Zodra de bovenkant open is, draait de trommel ondersteboven. Met een hamer en grote punch, boren of iets dergelijks, maakt gaten in de bodem van het vat. U kunt wensen om een ​​paar gaten te maken in de zijkanten van het vat, in het onderste derde deel van het. Niet te veel, of je vat zal zijn zwak.
 4. 4
  Met behulp van een stukje 'strekmetaal', zware scherm, of iets dergelijks, maak een hoes over het vat te worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat vonken en sintels tot een minimum beperkt.
 5. 5
  Sommige vat makers graag een paar grotere gaten rond de bodem toe te treden als openingen, het leveren van zuurstof aan de brand. Deze zijn niet noodzakelijk, maar kan een volledigere verbranding verschaffen.
 6. 6
  Plaats uw 'burnables' in het vat, gebruik dan een lange aansteker of openhaard match aan het licht, plaats het deksel over de top, en laat het branden.

Tips

 • Raadpleeg de lokale overheden (gemeente ambtenaren, brandwachters, enz.) om te zien of een vergunning nodig is om een ​​burn vat bedienen.
 • Wat as kan worden gebruikt in compostbakken eenmaal koel, helpen om uw impact op het milieu verminderen.
 • Veilig zijn.

Waarschuwingen

 • Voorzichtig bij het afsnijden van de top van het vat, kan het eenmaal bevat brandbare vloeistoffen.
 • Heb kunststoffen, metalen of andere materialen niet branden in uw vat. Niet alleen kan het schadelijk zijn voor het milieu, maar het kan ook nogal een puinhoop in je vat te creëren.
 • Branden niet met de kap verwijderd-sintels en as kan en zal branden start op ongewenste plaatsen.
 • En zorg ervoor dat onkruid of ander puin rond 10-15 meter van het vat.
 • Zorg ervoor dat het vat niet aanraken tijdens het branden, zal het zeer warm.