Wkinl

Hoe maak je een starship onderneming te maken van een diskette

Weet niet wat te doen met die doos van diskettes u zit in uw bureau? Floppy disks kan een ding van het verleden, maar ruimteschepen zijn een ding van de toekomst. Hier is hoe oude diskettes door het bouwen van een vloot van Starship Enterprises.

Stappen

Hoe maak je een starship onderneming te maken van een diskette. Vind een oude floppy disk.
Hoe maak je een starship onderneming te maken van een diskette. Vind een oude floppy disk.
 1. 1
  Vind een oude floppy disk. Zorg dat er een metalen rolluik aan de onderkant, en dat het geen belangrijke informatie bevatten.
 2. 2
  Uit elkaar halen van de schijf. Trek de metalen sluiter van de bodem, dan wrikken de zijkanten van de schijf geopend. Trek het midden en trek het magnetische film rond het metaal centrum. Gooi de niet-metalen stukken.
 3. 3
  Open het klepje. Gebruik een schaar om de dunne lipjes rond de opening van de sluiter snip. Snijd ze aan de zijde van de opening die meer metal eraan verbonden zijn. Maak het bredere gedeelte van de sluiter horizontale door vouwen bij 90 graden hoeken tot net boven de sluiter opening.
 4. 4
  Maak warp gondels. Die met hetzelfde brede gedeelte van de sluiter, vouwen een klein deel van de einden (opnieuw bij 90 graden, maar tegenover de oorspronkelijke plooien) de warp nacelles vormen.
  • Voor meer realistisch uitziende gondels, plaats een nr. 2 potlood op de rand van de stofkap en rol het metaal er omheen in plaats van te buigen in een hoek van 90 graden. Dit zal een buisvormige nacelle maken. Schuif het potlood uit de metalen buis en herhaal aan de andere kant.
 5. 5
  Snip een plaats op de shuttle naar de schijf hub. Halverwege het smalle gedeelte van de sluiter, maak een kleine snip aan beide zijden. Weet helemaal niet doorsnijden. Dit plaatsen van de schijf naaf (de schotel sectie) vergemakkelijken.
 6. 6
  Bevestig de schijf naar de sluiter. Trek het nauwe gedeelte van de sluiter door het gat in de schijf, en rust de rand van het gat op de spleten je gewoon knippen.
 7. 7
  Zet de hub. Vouw de delen van de sluiter uitsteken door het gat in de naaf omlaag en rond de naaf te beveiligen.
 8. 8
  Gebruik een grote paperclip als een stand. Geniet van je ruimteschip en moedig te gaan waar geen mens ooit is geweest!

Tips

 • U kunt gebruik maken van gekleurde sharpies om markeringen toe te voegen aan de gondels en de schotel zoals "NCC-1701", verlichting, enzovoort.
 • Om uw onderneming de echte "zwevende" uiterlijk te geven, gebruikt u de veer dat hield de gesloten sluiter om mode een bijna onzichtbaar stand die zal verbazen en verwarren uw collega's.

Waarschuwingen

 • De randen van de metalen stofkap en schijf-hub zijn zeer scherp - wees voorzichtig om snijwonden te voorkomen.
 • U kunt alleen gebruik maken van de schijven met metalen schuivers; plastic schuivers zal niet werken.

Dingen die je nodig hebt

 • Een oude diskette met een glijdende metalen stofkap.
 • Schaar of plaatwerk knipt.