Wkinl

Hoe je amerika vieren recycleren dag

Europe recycleert Dag (ARD) wordt ieder jaar gevierd op 15 november. Het hele punt van deze dag is om dingen te recyclen, om gerecycleerde producten te kopen, en om meer over het recyclingproces te leren, vooral als het gaat om uw omgeving. Deelnemen aan ARD kan een geweldige leerervaring en kunnen u ook helpen duidelijk uit wat rommel. Hier zijn enkele suggesties voor het krijgen van die betrokken zijn bij Europa recycleert Dag.

Stappen

Hoe je amerika vieren recycleren dag. Neem de belofte om te recycleren op de officiële europa recycleren dag (ARD) website.
Hoe je amerika vieren recycleren dag. Neem de belofte om te recycleren op de officiële europa recycleren dag (ARD) website.
 1. 1
  Neem de belofte om te recycleren op de officiële europa recycleren dag (ARD) website. Doe dit voordat u begint. Vertel je vrienden over de belofte, ook, en suggereren dat ze betrokken raken.
 2. 2
  Leer meer over. Er is een schat aan betrouwbare informatie over het recyclen online beschikbaar, geschikt voor kinderen tot volwassenen. Doe een beetje onderzoek en wat tijd doorbrengen leren over wat wel en niet kan worden gerecycled (en waarom), waar recycling plaatsvindt in de wereld, en de items die gerecycleerde producten eindigen als.
  • De Amerikaanse EPA heeft een uitstekende collectie van recycling publicaties op; http://www.epa.gov/epawaste/inforesources/pubs/recycling.htm.
  • CalRecycle heeft veel vrij beschikbare publicaties over afval en recycling op: http://www.calrecycle.ca.gov/Publications/.
  • Veel van de bij de vervaardiging van producten die kunnen worden gerecycled industrieën zullen ook hebben recycling informatie op hun websites. Kijk vooral voor fabrikanten van metalen, papier, glas, plastic, batterijen, en staal.
  • Kijk voor affiches, boeken, spelletjes, rekenmachines en quizzen evenals lectuur bij online sites. Er zijn vele leuke, interactieve manier om te leren over recycling.
 3. 3
  Denk aan het hosten van een recycling evenement in uw omgeving. U kunt de gebeurtenis registreren met Europa recycleert Dag en laat hen weten wat je doet. Er zijn veel verbazingwekkende dingen die je kunt doen om in de recycling geest, inclusief:
  • Hebben een garage sale of garage sale, regelen een gemeenschap ruilbeurs, vraag kantoren hun ongewenste meubels weg te geven aan mensen die het kunnen gebruiken, het bezit van een tuin gereedschap ruilbeurs, gaan winkelen in een kringloopwinkel, uitwisseling ongewenste huishoudelijke goederen en kleding, etc.
  • Maak ambachten uit gerecycleerde goederen, verkopen gerecycleerde ambachten en kunstwerken, versieren en te verbeteren oude kleren en schoenen, make vogelvoeders van oude voorwerpen, maken dit jaar kerstkaarten van vorig jaar de kaarten, enz.
  • Voorwerpen zoals brillen, kleding, kostuums, schrijfwaren, computers, brandblussers, inktpatronen, bouwmaterialen, enz. verzamelen en doneren
  • Houd een gerecycleerde kunst en ambacht tentoonstelling. Moedigen alle buurtbewoners om iets wat ze hebben gemaakt van gerecycleerde goederen in te voeren. Award gerecycled prijzen voor de beste inzendingen en proberen om de media geïnteresseerd, zodat de winnaars krijgen hun namen in de krant of online.
 4. 4
  Zoek uit wat het beleid van uw eigen stad op recycling is. De gemakkelijkste manier om een ​​antwoord te krijgen zou zijn, hetzij op uw gemeente / stadhuis of bij een lokaal recyclingbedrijf. Hebben genoeg van de beschikbare moet je nodig hebt om te wachten. Noteer alle vragen die je hebt op voorhand aan een vergetelheid te voorkomen. Zorg ervoor om snel een antwoord te schrijven,. Vragen over wanneer je kunt afzetten recyclebare materialen en wat voor recyclebare je centrum neemt.
  • Als u niet tevreden bent met de mate van recycling aangeboden in uw omgeving nadat u uw gegevens hebt ontvangen, waarom niet volg het met brieven aan uw gemeente maken suggesties over mogelijke verbeteringen. Enkele suggesties kunnen zijn vraagt ​​de gemeente om meer soorten van recyclebare materialen te verzamelen, om een ​​betere recycling faciliteiten en bakken te bieden, om hun eigen personeel aan te moedigen om recyclebare materialen te verzamelen op het werk, om compost en mulch tuinafval en kerstbomen, aan programma's die mensen laten draaien hoe compost, etc.
 5. 5
  Verzamelen recyclebare materialen. Verzamel voorwerpen zoals kranten, blikjes frisdrank, flessen, en alles wat je recyclingbedrijf mogelijk maakt. Niet alleen bespaar je eigen. Krijg je vrienden, familie en buren mee! U kunt bieden zelfs beloningen, als je daarvoor kiest.
  • Recycle de items die je hebt verzameld. Of je nu een fles of 200 flessen gerecycled, zal je een verschil in het milieu hebben gemaakt.
  • Leer hoe u kunt batterijen, mobiele telefoons en andere elektronische dingen legaal recyclen. De meeste stadscentra speciale wensen voor dit soort items, dus moet je er een van een recycle-station, te informeren over het item voordat camper inleveren.
  • Download een widget dat u laat weten of een item kan worden gerecycled. Europe recycleert Dag biedt een gratis widget te downloaden dat het giswerk van het voor u.
 6. 6
  Vertel iedereen die je kent dat recycling is nuttig en leuk. Als familieleden en vrienden zijn nog niet overtuigd van de waarde van recycling, te wijzen op de voordelen ervan kunnen helpen om hun houding ten opzichte van het te verbeteren. Bijvoorbeeld, recycling niet alleen ruimt de rommel uit je leven, maar het helpt om het milieu te beschermen door hergebruik van middelen in plaats van altijd op zoek naar nieuwe middelen, het biedt werk voor mensen in de recyclage-industrie, en aan de leuke kant, kan recycling calorieën te verbranden als je de items sorteren en gooi ze in de bakken!
  • Gerecycleerde ambacht is meer en meer populair geworden in de afgelopen jaren en kan een leuke manier om je creativiteit te uiten zonder al te veel geld uitgeven aan materialen. Voor meer ideeën over knutselen met recyclebare items, lees Hoe gerecycleerde ambachten te maken.
  • Als u Microsoft Excel, te downloaden van de Amerikaanse EPA iWarm hulpmiddel om te berekenen hoeveel uw huidige recycling vermindert uw carbon footprint. Het is beschikbaar op: http://www.epa.gov/osw/conserve/tools/iwarm/.
 7. 7
  Schrijf uw lokale overheid (senatoren, gouverneurs, enz.) Over het verhogen van de hoeveelheid geld te bevorderen en te ondersteunen recycling. Helaas hebben de meeste staten niet genoeg geld voorzien in adequate containerparken. U kunt helpen door het stellen van de juiste mensen om de financiering te verhogen en geven een goede lijst van de redenen waarom dit een goed idee is (met inbegrip van uitkeringen aan de gemeenschap als geheel), en een aantal suggesties over hoe je denkt dat het zou kunnen worden gedaan, indien je hebt.
  • Typ uw brieven voor een meer professionele uitstraling. Als je verlegen over het schrijven naar uw gouverneur bent, probeer dan het schrijven naar je stad manager of burgemeester.
  • Woon je plaatselijke gemeente vergaderingen snel nadat u uw brief hebt gestuurd, of op zijn minst proberen om een ​​antwoord te vinden op televisie.
 8. 8
  Maak er een gewoonte van om dingen te recyclen. Alleen maar omdat een dag uit 365 is gewijd aan recycling betekent niet dat het de enige dag voor recycling. Maak recycling van de norm in uw huishouden, en als je al goed in de gewoonte, denk aan manieren waarop je kunt opendraaien wat meer en verminderen het afval en het vergroten van de herbruikbare materialen. Ook denken aan manieren waarop u de hoeveelheid beschikbare items die je in de eerste plaats in uw huis te brengen kan verminderen.
  • Koop doek belemmert om blikjes, flessen, enz. sorteren en in de gewoonte van het brengen van uw volledige belemmert om het containerpark als dat nodig is.
  • Neem zakken naar de supermarkt in plaats van het aanvaarden van plastic zakken. Voor bulk store aankopen, neem langs uw eigen herbruikbare verpakkingen (goed schoongemaakt).
  • Lees hoe een winkel te vragen om u te verkopen items in uw eigen containers voor wat meer ideeën.

Tips

 • Als u ervoor kiest om beloningen voor recycling aan te bieden, proberen te houden met het thema. Probeer een knop milieu, een canvas, of iets wat aarde-vriendelijke en... gerecycleerd!
 • Wees trots op wat je hebt gedaan. Pat zelf op de rug elke keer dat je iets toe te voegen aan uw prullenbakken.
 • Luister naar Jack Johnson's nummer "The 3 R's". Het zal u helpen in meer van een "recycling geest".

Waarschuwingen

 • Pas op dat u zich niet snijdt aan glazen potten of flessen.
 • Was de handen na het hanteren van recyclebare materialen en recycling bakken.

Dingen die je nodig hebt

 • Afvalcontainers
 • Internettoegang
 • E-mail of brief schrijven artikelen