Wkinl

Hoe om te kijken na volgroeide eenden

Eenden maken grote huisdieren en zijn leuk om naar te kijken, maar ze zijn "zeer" rommelig, en vereisen de juiste zorg om gezond te blijven. Om te genieten van eenden grondig, kunnen maatregelen worden genomen om eenden veilig, gelukkig en in volle gezondheid te houden.

Stappen

Hoe om te kijken na volgroeide eenden. De dagopvang moet iets de eenden kan snel verbergen onder in het geval van een roofvogel plekken te zijn.
Hoe om te kijken na volgroeide eenden. De dagopvang moet iets de eenden kan snel verbergen onder in het geval van een roofvogel plekken te zijn.
 1. 1
  De dagopvang moet iets de eenden kan snel verbergen onder in het geval van een roofvogel plekken te zijn. Het hoeft niet te uitgebreid te zijn, maar groot genoeg dat alle van de eenden kan verstoppen in een keer, als dat nodig zou moeten zijn.
 2. 2
  Houd de omgeving schoon. Als behuizing van een eend krijgt te rommelig, of omdat de eend loopt op is schurend om de padding op de voeten, kan de eend een aandoening die bekend staat als bumblefoot ontwikkelen. Bumblefoot is een bacterie die de pads van de voet zwelt en maakt het erg pijnlijk voor de eend te staan. Indien onbehandeld, kan bumblefoot uiteindelijk infectie of zelfs de dood veroorzaken.
 3. 3
  Geef ze met schoon water per dag. Water gerechten werken prima, maar eenden hebben de gewoonte van het draaien van het water krijtachtige bruine of modderige gewoon van het spelen rond en op zoek naar insecten zoals ze doen. De schotel moet diep genoeg zijn om hun factuur volledig onder te dompelen.
 4. 4
  Eenden absoluut nodig schoon zwemwater voor hun lichamelijke en geestelijke welzijn. Zonder toegang tot schoon water, waarin de eenden kunnen baden en zwemmen en dompelen hun hele lichaam, kunnen ze niet behouden hun waterdichtheid. Hun waterdicht is essentieel om de eenden te thermoregulate (koel te houden in de zomer, warm in de winter) en om te voorkomen dat verdrinking. Het water moet schoon en gemakkelijk zijn om in uit (een kiddie zwembad is prima als er een oprit voor exit / entree, iets groter dat gelijk is met de grond is nog beter, maar het moet een ondiepe rang of hellingbaan moet krijgen en voor verlaten.
 5. 5
  Voed uw eend de juiste voeding. Een veel voorkomende gedachte is dat eenden kunnen overleven op brood, maar dit is niet waar. Brood volstaan ​​als een snack, maar mist de juiste voedingsstoffen nodig om een ​​gezonde eend houden. De meest gebruikte eend voer overkomt kippenvoer of krassen van de lokale boerderij levering winkel zijn. Dit is een goede keuze, en gekoppeld met greens zoals erwten en salades, zal het een gezonde kudde te houden. Zorg ervoor dat het kippenvoer is un-medicinale, dat wel. Mazuri, een merk van voedselproducenten dier, steekt een eend onderhoud dat is ook een uitstekende keuze van feeds, maar het is kostbaar. Een £ 50 zak kan kosten meer dan 20€.
 6. 6
  Overwegen om meerdere eenden. Eenden kunnen geweldige single huisdieren te maken, maar veel aandacht moet worden gegoten in een om ze tevreden te houden, want ze zijn kudde dieren. Twee of meer eenden kan nog steeds knap, maar niet zo veel vertrouwen op de eigenaar om aandacht.
 7. 7
  Veel plezier met je eenden. Ze zijn clowns, en zal voortdurend worden waardoor je grinniken als ze hun wilde capriolen uit te voeren!

Tips

 • Petducksrus is een yahoo groep die nu bezit meer dan achthonderd leden. Als u vragen heeft over een eend die je al hebt, of op zoek bent naar het krijgen van een eend, ze hebben niet alleen vriendelijke mensen die je graag verder helpen, maar ze ook sport een grote database van eend informatie.
 • Als je eend pijn doet een been, kan het worden gespalkt en verbond. Geef niet op hoop, kunnen ze herstellen vrij snel.
 • Voor informatie over de eend rassen, Feathersite.com is een uitstekende bron.
 • Eenden zijn niet gemakkelijk huisdieren te verzorgen. ze kak rond elke 7-12 minuten, gemiddeld, en kunnen leven dan twintig jaar oud zijn in gevangenschap. ze moeten worden als lange termijn begeleiders.

Waarschuwingen

 • Eenden kan en zal bijten je vingers eraf als je gekwetst of schrikken ze.
 • Een vuile eend is vaak een depressief of ziek eend. Zij zal uiteraard reinigen en poetsen zich meerdere malen per dag. Als je eend ziet er vuiler dan gebruikelijk, te controleren op de reden waarom. Zorg ervoor dat u het verstrekken van voldoende ruimte zwerven evenals diep genoeg water voor een volledige reiniging van hun lichaam.
 • Wilde eenden zijn illegaal als huisdier in sommige staten te houden. zorg ervoor dat u uw vogels verwerven van een betrouwbare bron, en kijk met je stad en staat zoneringen om ervoor te zorgen dat het legaal is om eenden waar je woont te houden.

Dingen die je nodig hebt

 • nachtelijke behuizing
 • overdag onderdak:)
 • een omheind gebied waar de eenden:) houden
 • zoet water:)
 • vers voedsel, chicken scratch werkt prima (niet medische) *:)
 • een schone omgeving met droge grond:)
 • En, natuurlijk, eenden:)
 • Vers voedsel, van eenden / ganzen starter, gemedicineerde. U kunt mengen unmedicated chick starter en kalkoen / Wild spel starter in gelijke delen. Zodra ze beginnen leggen, voeden ei pellets. Scratch is louter een snack soort voedsel zoals maïs.