Wkinl

Hoe om biologisch te ontdoen van bed bugs

Zoals iedereen die het slachtoffer van bed bug besmetting is geweest zal je vertellen, het wegwerken van deze kleine bloedzuigende vampiers is net zo moeilijk te behandelen als de werkelijke gedachte van deze gruwelijke insecten kruipen over je hele lichaam en in je bed terwijl je 's nachts slapen, zuigen je bloed uit voor hun eigen levensonderhoud. Deze gids zal u vertellen hoe zich te ontdoen van deze monsters in een eenvoudige, goedkope, niet-toxisch, en effectieve manier dat verschillende bug bomaanslagen van de meubels die het dichtst bij je lichaam niet zal betrekken. Dit is ook een geweldige methode voor mensen die zich niet kunnen veroorloven om gewoon gooien uit hun matras en een nieuwe kopen, en zelfs als je dat doet, zou je nog willen alles doen op deze lijst als die zal meer dan waarschijnlijk niet de enige schuilplaats voor deze ellendige hel-spawn ongedierte.

Stappen

Hoe om biologisch te ontdoen van bed bugs. Isoleer uw bed uit de muur.
Hoe om biologisch te ontdoen van bed bugs. Isoleer uw bed uit de muur.
 1. 1
  Organiseer een wirwar van kabels of rommel in uw huis zo goed als je kan. Het is altijd makkelijker om het probleem en werken in een schone omgeving te isoleren. En denk niet dat alleen omdat uw huis is schoon / vuil, dat is de reden dat u een besmetting. Bed bugs zijn een, en ze liever een omgeving die een warm, levend lichaam herbergt voor hen te voeden, met inbegrip van uw huisdieren. Uw persoonlijke hygiëne heeft niets te maken met het. Bed bugs hebben willen verbergen in stapels wasgoed en (verrassing) je bed, bed-rok, en boxspring. Ze zullen het te maken in bank kussens en dekens, en alles wat ze kunnen. Vaker wel dan niet maar, ze komen binnen door een gat, het openen, of barsten ergens.
 2. 2
  Reinig alles grondig! Wassen alle blootgestelde kleding, beddengoed, kussens, stof, enz. in zo warm water als de stof kan staan, en bleekmiddel gebruiken indien mogelijk op iets dat je kunt. Een kleur-safe bleekmiddel zou perfect zijn voor dit doel. Vacuüm en de tapijten en vloeren. Bleekmiddel op de vloer eerste en gebruik dan het water / alcohol-oplossing te spuiten en dweilen het neer na. Veeg alle oppervlakken die het water / alcohol-oplossing aankunnen zonder te lijden schade als gevolg. Indien mogelijk, zak van alles kan je niet wassen met een luchtdichte afdichting en zet het buiten (als je ergens woont die temperaturen het vriespunt, ergens in de sneeuw, of indien niet, zet het ergens dat ze kunnen blootstellen aan hitte, maar wil niet beschadigen de tas of het item dat u hebt erin, we proberen af ​​te snijden van hun luchttoevoer en hen te doden met extreme temperaturen). En als je twijfelt, gooi het eruit (als je de middelen om dat te doen). Als er iets is nog niet genoemd, alleen schoonmaken op zijn minst met zeer heet water.
 3. 3
  Isoleer uw bed uit de muur. Dat is, verder van de muur (s), zodat er geen direct contact tussen je bed en de wand (en) (en dus niet langer een eenvoudiger route naar uw zoete, sappige bloed). Bedek het in de matrashoes (als je die hebt), en als uw bed is op een frame of opgewekt uit de grond op een andere manier en kan overweg met vaseline op zijn oppervlak, hebben betrekking op de benen van je frame (of sintel-blokken, wat je hebt) met de vaseline, deze insecten kunnen niet vliegen en moet daarom kruipen om welke hoogte ze bereiken. Als er een goede beetje gelei op zijn, zullen ze vast komen te zitten en je kunt gewoon afvegen en opnieuw toe te passen als dat nodig is. Voor meer tips, zie Hoe insectenbeten te voorkomen tijdens het slapen.
 4. 4
  Strooi diatomeeënaarde in en op eventuele scheuren, gaten, openingen, of ergens anders dat droog dat je het gevoel kan het aanspreekpunt voor de bed bugs invasie uw huis is. Diatomeeënaarde is een ingrediënt in de meeste van de bommen die gericht zijn op bed bugs, de scherven van het omhulsel (of poeder) zijn microscopisch scherp en doorboren de dunne, wasachtige, exoskeletons van deze avond geeft demonen, waardoor ze uitdrogen en sterven, onze uiteindelijke doel van dit alles.
 5. 5
  Breng het mengsel alcohol als uw huid het aankan voordat je gaat slapen totdat de besmetting ontruimt. U kunt ook overwegen het dragen van meer kleding wanneer je slaapt als goed, en dames, trek je haar of zet het in iets omdat ze kruipen in losse haren. Alles wat je kunt doen om te voorkomen dat ze aan u, DO IT! Hoewel bedwantsen niet dragen ziekte, en voor de meeste mensen de beten zijn onmerkbaar, voor sommige ze jeuk en jeuk, en jeuk. Bedwantsen kunt u overal bijten.
 6. 6
  Dood alle zie je op contact en bereid zijn om te gaan met bloedvlekken op uw beddengoed, dus misschien wil je om het te veranderen. In feite, de kleine bloedvlekken liet als gevolg van kantelen en het doden van hen is vaak wat maakt veel mensen beseffen dat ze een bed bug besmetting in de eerste plaats. Een plek waar je kunt kijken naar de voet is in de plooien van het bed-rok. De laatste van hen zou sterven af ​​in ongeveer een week, misschien twee. Maar het kan eerder dan dat gebeuren, het hangt allemaal af van de ernst van de besmetting.
 7. 7
  Reinig alles grondig, opnieuw! Dit is gedaan om dode insecten rondslingeren verwijderen en enkel als een voorzorgsmaatregel in het geval dat er nog een aantal eieren of baby bloedzuigers dat via de eerste fase van de reiniging. Ze krijgt opgezogen heel gemakkelijk.

Tips

 • De beste crème of lotion of gel te gebruiken tegen de beten en jeuk is het Benadryl spray of iets met difenhydramine als de belangrijkste anti-jeuk ingrediënt. Calamine lotion niet zo goed werken, maar de difenhydramine werkt geweldig op contact en zal uw beste weddenschap zijn in het onderdrukken van de jeuk, en het heeft geen roze vlekken op uw huid achterlaten!
 • Bed bugs voer 's nachts, zodat het gemakkelijker kan zijn om te jagen voor hen in het donker met een zaklamp. Als je kunt, kunt u proberen en laat het licht voor zo lang mogelijk als je gaat slapen 's nachts of niet uit te zetten op alle, dat soms de mogelijkheid om te worden gebeten tijdens de nacht zal verminderen.
 • Direct zonlicht is een goede methode om zich te ontdoen van de bugs. Op een warme, zonnige dag, breng al het laden en items uit je kast, banken en bedden, dekbedden, kussens, tapijten en gordijnen etc in uw achtertuin, voor 4 tot 5 uur direct zonlicht. De bugs zal je spullen achterlaten en kruip in om gras voor schaduw. Dit is veel handwerk, maar is niet zo rommelig als het doden van insecten.
 • Roepen een verdelger, slapen met het licht aan, waardoor baby-olie op na appling alcohol, koppelverkoop uw haar rug, verzadigen bed benen met vaseline of tea tree olie zijn een paar ideeën.
 • Als je moet bombarderen, Hot Shots heeft een vrij niet-toxische bom die gebruikt voornamelijk diatomeeënaarde en alleen vereist dat u te laten zitten voor 2 uur vóór het openen van de ramen en ze te laten ventileren voor ongeveer 15 minuten. Dan is het veilig om te re-huurder. Het is niet erg succesvol in het doden van de bugs, maar het doet breng hen uit zijn schuilplaats. Het is gemaakt met de bedoeling om gebruikt te worden in een slaapkamer, dus het is echt een van de veiligere bommen tot periode te gebruiken.
 • Ook als je gaat bombarderen, zorg ervoor dat de matras en boxspring scheiden door op te staan ​​ze los van elkaar en bij voorkeur tegen een muur. Ze zullen echt naar buiten komen dan en het zal gemakkelijk zijn om binnen te komen en of ze doden met de hand of pak wat van de alcohol (gebruik een meer geconcentreerde versie deze keer) of de directe aerosol bed bug spray en rijd over ze heen.
 • Zet tape rond de voet van uw bed. Helemaal rond. Volgende u wilt Delta Dust of mottenballen gezet op de vloer van uw huis.
 • Zij zullen verpletteren met zeer weinig inspanning of kracht, maar wees voorzichtig bij het squishing hen, ze zullen spuiten bloed uit (en het is waarschijnlijk de jouwe).

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig van de shell poeder met baby's en huisdieren rond het huis kruipen. Zorg ervoor dat u niet een willekeurige plaats neerzetten dat ze gemakkelijk zou kunnen krijgen in het of inademen. De scheuren, de plinten, deur jam, etc. moeten allemaal redelijk veilig, maar als het even welk gebied u vermoedt is juist daar in de open, zorg ervoor dat u controleren wie er aan de hand in de buurt van het.
 • Bed bugs zijn een van de moeilijkste plagen om zich te ontdoen van. Het is mogelijk dat de besmetting u bent vechten valt buiten het bereik van uw mogelijkheden en het kan best zijn om een ​​verdelger bellen als het doorgaat ondanks herhaalde behandelingen en offensieve aanvallen.

Dingen die je nodig hebt

 • Bleekmiddel
 • Alcohol / wateroplossing (je kunt een paar druppels tea tree olie toevoegen als u bent dus geneigd;. Het maakt de oplossing geur beter en tea tree olie zelf heeft een anti-bacteriële eigenschappen)
 • Diatomeeënaarde.
 • Kunststof, seal-staat matrashoes (s), als je kunt veroorloven om dit te doen, dat is, luchtdicht is wat we zoeken, zodat we kunnen afgesneden van de bugs 'lucht levert, en bevat degenen die reeds zijn presenteren zodat zij hun vampirische rampage niet langer kunnen blijven.
 • Vaseline (voor degenen wier bed wordt verhoogd)