Wkinl

Hoe te leven met een Molukse kaketoe


Molukse Kaketoes zijn hoge onderhoudskosten vogels. Lees dit artikel om te leren hoe te leven met hen. Dit dier vereist een serieuze en levenslange verbintenis. Laat je niet tot u ze volledig onderzoek.

Stappen

Hoe te leven met een Molukse kaketoe. Zorg ervoor dat uw huis en familie is bereid om de verantwoordelijkheden en behoeften van de kaketoe te accepteren.
Hoe te leven met een Molukse kaketoe. Zorg ervoor dat uw huis en familie is bereid om de verantwoordelijkheden en behoeften van de kaketoe te accepteren.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw huis en familie is bereid om de verantwoordelijkheden en behoeften van de kaketoe te accepteren. Als u wenst om te bezuinigen op het stof, zorg ervoor dat je een goede luchtreiniger in dezelfde kamer en plan op een kleine winkel vac voor de dagelijkse opschoning van puin gegooid uit de kooi. Opmerking het zegt "bezuinigen". Kaketoes produceren grote hoeveelheden stof en uw huis krijgt bedekt met het. Het uitvoeren van de vacuüm en / of dagelijks worden afgestoft is vrij normaal met de Kaketoe soorten. Ze produceren dat veel stof. Allergieën of astma? Overweeg een andere soort.
 2. 2
  Koop een zeer grote kooi en proberen om er een te krijgen met een spel sportschool op de top. Plaats de kooi tegen een muur (tenzij je een chewer) en nooit voor een raam waar de vogel kan niet wat privacy en afzondering vinden. Houd de kooi waar de vogel familieleden interactie kunnen zien en voelen dat ze deel uitmaken van de actie, maar in een gebied uit de buurt van de keuken en dampen.
 3. 3
  Plan op het kopen van veel speelgoed of het maken van hen. Kaketoes om dingen te vernietigen, kauwen oude sokken, en hun knappe koppen moeten worden gestimuleerd de hele tijd. Draai het speelgoed elke week om hun belangstelling te houden.
 4. 4
  Besteed aandacht aan de vogels. Dit zijn geen vogels die kan worden overgelaten 8 uur per dag zonder menselijke interactie. Ze worden neurotisch en kan toevlucht nemen tot zelfverminking te proberen om zichzelf te troosten.
 5. 5
  Goede training vroeg in het leven van een vogel zal voortgezet aanvaardbaar gedrag later zorgen over wanneer de hormonen schoppen in. Zorg ervoor dat u hen in staat stellen de tijd om zich te amuseren en hun constante behoefte aan aandacht niet genieten. Deze vogels zijn niet 'Velcro' vogels voor niets!
 6. 6
  Als je gaat, laat dan een radio of de tv aan, zodat ze iets om naar te luisteren en te kijken hebben. Vertel hem dat je komt terug en zal ze te zien in een klein beetje. Ze begrijpen veel en hebben de intelligentie van een 2 jaar oude mens.
 7. 7
  Terwijl sommige leren om goed te praten, ze over het algemeen zijn de clowns en liefde onderhoudend je door te dansen, klappen en swingen met luide overgave. Hun vocale bereik is breed en kan worden gehoord halverwege het blok, dus heb begrip buren die zijn toegestaan ​​om naar de vogel weten als je hem buiten. Als u woont in een appartement, niet eens overwegen een Molukse. Met een gil kunnen bereiken 130dB, zal uw buren zorgen dat u niet lang blijven.
 8. 8
  Als u van plan op het nemen van uw vogel buiten, koop een harnas of reis-kooi. Wing clipping is niet genoeg.

Tips

 • Houd uw Molly's kooi schoon. Dat betekent reinigen en schrobben het water en voedsel kommen elke dag.
 • Mollies graag om buiten te spelen met je en heb een lekker bad van water omhoog gespoten in de lucht en laten vallen als regen.
 • Omdat ze gebruik poeder, geen olie om zichzelf schoon te maken, moeten ze vaak worden gebaad. Gebruik geen zeep, en zorg ervoor dat hij is lekker warm achteraf.
 • Leren over hun goede voeding. Geef nooit een vogel een zaadje dieet. Dit is zoals het voeden van uw kind pindakaas als hun enige voedsel. Een zaad dieet zal leverschade en verschrikkelijke gedragsproblemen veroorzaken. Een evenwichtige voeding bestaat uit verse groenten, fruit, volle granen, en ja sommige soorten vlees van tijd tot tijd.
 • Krijg een kooi minstens twee keer zo groot als spanwijdte van het dier. Als je niet kan veroorloven een enorme kooi, je bent niet klaar voor deze vogel.

Waarschuwingen

 • De keuze voor een van deze zeldzame vogels wordt ook moeilijker dan andere vogels, omdat ze worden bedreigd.
 • Hoewel niet voor iedereen, kunnen degenen die onstuimige vreugdevolle gedrag en een vogel die leeft om met u en uw gezin liefde te vinden dat een Molukse kaketoe is de perfecte vogel.
 • Gebruik nooit Teflon pannen in een huis met vogels. De Teflon geeft af dampen bij oververhitting en kan vliegen binnen enkele minuten.
 • Een Molly kan u vrij een hapje. Het is pijnlijk en kan een diepe guts. Laat je niet een Molly totdat je vele andere vogels hebben gehad; Dit is geen starter vogel. Je moet diep in te zetten voor dit opmerkelijke dier dat je eventueel zou kunnen overleven.