Wkinl

Hoe je dak bevestigen gevoeld op een schuur

Dakleer, of teer papier, zoals het gewoonlijk wordt genoemd, is een waterdichte glasvezel product geïmpregneerd met een asfalt teer verbinding en wordt gebruikt voor tijdelijke dakbedekking of als onderlaag onder gordelroos of andere permanente dakbedekking. Hier is hoe je het installeert.

Stappen

Hoe je dak bevestigen gevoeld op een schuur. Figuur uw dak, en berekenen hoeveel voelde je nodig hebt voor de baan.
Hoe je dak bevestigen gevoeld op een schuur. Figuur uw dak, en berekenen hoeveel voelde je nodig hebt voor de baan.
 1. 1
  Figuur uw dak, en berekenen hoeveel voelde je nodig hebt voor de baan. Een worp van 15 # (pound) gevoeld heeft 432 vierkante meter, maar je moet zorgen voor overlappingen op de gewrichten, in de meeste gevallen zal dit 400sq netto dekking ft vertrekken.
 2. 2
  Reinig het dakbeschot van vuil, uitstekende spijkers, of andere voorwerpen of materialen die schade zal toebrengen aan het dakleer.
 3. 3
  Zorg ervoor dat het oppervlak droog is. Breng nooit dakleer over nat of vochtig dek, want deze voorwaarde zal de terrasplanken te vervormen of gesp, en eventueel rotten.
 4. 4
  Vervang beschadigde of rotte materiaal op het dakbeschot.
 5. 5
  Begin aan de onderkant van de vloeren, aan de ene kant, en rol het voelde lengte weg, langs de onderste rand van uw dak. Voor hip soort sheddaken, begint u bij de heup, waardoor een voet of zo van het vilt te hangen over de heup.
 6. 6
  Laat de onderste rand van het vilt aan de dakrand bovenhandse ongeveer 1/2 tot 3/4 inch, zodat het water zal afdruipen zonder het bevochtigen van de terrasplanken eronder.
 7. 7
  Tack het einde van het vilt waar je begint te rollen om het te houden op zijn plaats, terwijl de rest wordt afgerold.
 8. 8
  Trek het voelde strak vanaf de andere kant, zorg niet te rippen, maar zorg ervoor dat ze plat op het dakoppervlak.
 9. 9
  Nagel het vilt met simplex of plastic dop vilten nagels. Deze dienen ten ongeveer 12 inch centra aan de onderkant en 30-36 centra aan de bovenkant, aangezien volgende overlappingen worden gespijkerd door de bovenzijde van de laatste laag aangebracht. Wees voorzichtig te rijden nagels spoelen en niet doordringen het vilt, of je zal een lek hebben.
 10. 10
  Knip het vilt aan de andere kant van het dak en viltdeken weer in tegengestelde richting, waardoor ongeveer 4 centimeter overlapping van de eerste laag. De meeste dakleer heeft hulplijnen gestencild op om ervoor te zorgen u het toepast in rechte, evenwijdige lijnen.
 11. 11
  Overlap de nok van het dak ongeveer een voet, vervolgens het materiaal op dezelfde wijze aan de andere zijde.
 12. 12
  Dek alle nagel hoofden met een dakbedekking mastiek of teer als dit gaat om meer dan een tijdelijke maatregel waterdicht zijn.

Tips

 • Voor een meer permanente dak dekking, gebruiken rollen roofing, die een mineraal aggregaat coating op te staan ​​tegen de elementen voor een langere periode van tijd heeft.
 • Gebruik een zware vilt voor lange termijn weerbestendig. Gevoeld komt in of £ 15 of £ 30 ratings, en de £ 30, zoals de naam al impliceert, is twee keer zo sterk als de £ 15.
 • Als het dak voelde tranen, snijd een stuk groot genoeg is om de scheur met veel overlap te dekken, zet de bovenkant onder de volgende ronde erboven, en spijker op zijn plaats.

Waarschuwingen

 • Gebruik ladders met voorzichtigheid, en hebben iemand beschikbaar in geval van ongevallen.
 • Nooit stap op dakleer voordat het veilig is genageld, als het kan schuiven, waardoor je af te vallen van het dak.

Dingen die je nodig hebt

 • Dakleer
 • Hamer
 • Universeel mes
 • Simplex of plastic dop nagels