Wkinl

Hoe maak je een schommelbank bouwen

Weinig dingen sloeg de versoepeling van achterover te leunen in de schaduw langs een koele lente-avond in een schommelbank. Voor degenen die over enige basiskennis van elektrisch gereedschap en vaardigheden om ze te gebruiken, hier zijn de stappen voor het bouwen van je eigen houten veranda schommel.
Merk op dat deze schommeling ook een vrijstaande support frame in plaats van een veranda desgewenst kan worden gemonteerd.

Stappen

Hoe maak je een schommelbank bouwen. Meet de ruimte waar u uw swing te installeren.
Hoe maak je een schommelbank bouwen. Meet de ruimte waar u uw swing te installeren.
 1. 1
  Meet de ruimte waar u uw swing te installeren. Dit gebied zal bepalen hoe lang uw veranda swing zal zijn. Als het plafond boven uw veranda heeft balken, balkenplafond, of enige andere structurele elementen met scheuren die tussen hen, kunt u naar de bank maken een lengte die u zal toestaan ​​om het centrum van de ankers (voor opknoping de swing) tussen de scheuren; de bouw van de hele zaak alleen maar om te ontdekken dat je niet kunt hangen het zou goed zijn razend.
  • Je moet ook nagaan hoe diep de zitting / hoe lang zal het weer zijn, maar dit kan gemakkelijk worden gemeten ten opzichte van de zitting en rugleuning van een soortgelijke stoel die je je comfortabel voelt in (bijv. een eetkamerstoel). Het voorbeeld swing bouwde in de loop van deze instructies is 20in (508mm) diep in de stoel en 18in (457mm) hoog in de rugleuning, die comfortabel is voor een vrij lange individu, maar misschien niet zo comfortabel voor een persoon met kortere benen.
 2. 2
  Kies de materialen die u wilt gebruiken voor het bouwen van uw swing. Dit artikel beschrijft het bouwen met behandelde grenehout, maar ceder, spar, cipres, jeneverbes, of zelfs berk zal even goed werken, zolang de onderdelen zijn dik en sterk genoeg om het gewicht dat ze zal uitvoeren ondersteunen.
 3. 3
  Verzamel alle gereedschappen, bevestigingsmiddelen, en hout je nodig hebt voor het project. Hier is de lijst uitgesplitst naar soort; zien wat je nodig hebt voor extra dimensies en maten.
  • Gereedschappen: Cirkelzaag, decoupeerzaag, hamer, meetlint, vierkant, en boor met stukjes
  • Bevestigingsmiddelen: Houten schroeven, oogbouten
  • Lumber: Vijftien 1x4in (25.4x102mm) planken, zolang de breedte van uw swing
   Een 2x6in (51x152mm) bord dat is 8ft (2,44 m) lang
 4. 4
  Stel een tafel om te werken op. De afbeelding toont een paar metalen schragen met een blad van multiplex als een make-shift tafel, maar elk vlak oppervlak dat een werkruimte biedt op een comfortabele werkhoogte zal doen.
 5. 5
  Meet en verkort zeven 2x4in (50x100mm) boards de lengte wil je de afgewerkte swing te zijn. De ene gebruikt als voorbeeld hier is 5ft (152cm) lang. Snijd deze platen op lengte, let daarbij goed op alle bezuinigingen vierkant te maken (90 graden).
 6. 6
  Stel blokken op de tafel om de planken te ondersteunen, bevestig dan een stop voor ze te houden van glijden, terwijl je ze rippen naar breedte. Als je een tafel zag, kunt u deze gebruiken voor het rippen van de lamellen in plaats daarvan.
 7. 7
  Rip de cut planken in latten voor de zitting en rugleuning. De zitting latten moeten 3/4in (19mm) breed, terwijl de achterkant latten (die minder gewicht te dragen) moeten zich alleen 1/2in (12,7 mm) breed. Voor een stoel 20 inch (508mm) diep, u hoeft alleen over zitting 17 latten (om voor openingen tussen lamellen), voor een back 18 inch (457mm) lang, hoeft u alleen maar 15 terug latten. Als uw stoel of rug van een ander formaat dan het in dit voorbeeld zullen zijn en u niet zeker weet hoeveel lamellen die je nodig hebt, maken een aantal lamellen minder dan de totale meting van de ruimte in inches. (Doel aan de lage kant voor nu, je kunt altijd meer later rippen.)
 8. 8
  Boor door elke lamel 1in (25 0,4 cm) aan beide uiteinden met een 3/16in (4.76mm) boor. Later, wanneer je de latten bevestigen aan het frame met houten schroeven, deze voorgeboorde gaten zal de latten te houden van splitsing.
 9. U kunt ook een gat in het dode punt van elke lamel, afhankelijk van of u denkt dat uw bank heeft behoefte aan een centrum ondersteuning boren. Als je het maken van een korte bank en / of werken met hardhout, kan een centrum ondersteuning niet nodig. Als u twijfelt, omvatten echter een. De bank in dit voorbeeld zal een centrum ondersteunen.
9
Snijd vier of zes 2x6in (51x152mm) achter-en onderzijde ondersteunt. Als uw bank heeft slechts uiterlijke steunen, snijd twee achter en twee onderste steunen, maar als het moet ook een centrum ondersteuning, snijd drie van elk. De lengte van de rug stukken moeten de gewenste hoogte van de bank gelijk, de lengte van de bodemdelen moet de gewenste diepte van de zitting gelijk.
10
Tekenen en snijd bochten in de achterkant en onderkant steunen (optioneel). De bank in dit voorbeeld zal hebben zachte rondingen gesneden in de bank steunt op de bank comfortabeler te maken (niet te esthetisch verantwoord te noemen). Het bedrag van de kromming is afhankelijk van uw voorkeur (zie afbeeldingen hieronder voor ideeën), maar de zitting en rug kan eigenlijk meteen als u verkiest.
 • Kies een steun in de rug stuk, trekken de curve uit de vrije hand met een potlood, dan ga eroverheen met een marker. Tenzij de achterkant en onderkant ondersteuning zal dezelfde lengte te zijn, moet u dit opnieuw doen met een bodem steun stuk.
 • Snijd de gemarkeerde rugleuning stuk met een decoupeerzaag (het verlaten van het smalle uiteinde een beetje lang voor het trimmen van de gewrichten bij elkaar passen), vervolgens traceren naar de andere rugleuningen of gebruik het als een jig. Herhaal dit met de onderste steun stukken.
11
Knip een mijter aan de uiteinden van de rug en de zitting boord, zodat ze aansluiten bij de juiste hoek voor het bedrag van de inslag (rugleuning) u wilt uw stoel te hebben. U kunt beginnen met het snijden van een hoek van 45 graden in een van de twee stukken, dan leggen het op de top van het andere stuk en te draaien totdat je de hoeveelheid hoek die u wilt. Als u tevreden bent, markeert de hoek op de ongesneden stuk door een lijn langs de rand van het bovenste stuk dat je gewoon knippen, knip dan langs de lijn getraceerd. De twee hoeken zal waarschijnlijk niet hetzelfde zijn, maar het zal niet uit omdat ze zich onderaan de achterkant van de swing, uit het zicht. Trace van de afgesneden rand van de rugleuning stuk in alle andere rugsteunen en snijd ze aan te passen, dan is het zelfde met de onderkant ondersteunt.
12
Bevestig de achterkant steunt op de bodem steunen. Boor gaten voor de schroeven die samen zal toetreden elk paar steunen, dan zet ze vast met 3 1/2 in (89 mm), # 12 vergulde houten schroeven. Dit is een kritieke verbinding: omdat de schroeven zijn de enige steun voor deze gezamenlijke, zullen ze een goede beetje druk hebben in hen. Afhankelijk van de lengte van het gewricht, wilt u misschien de twee schroeven in te voegen op tegengestelde hoeken.
13
Stel de voltooide support-stuk paren op uw tafel en leg de binnenste lamellen van hout eerder je geript over hen. Zorg ervoor dat u gelijkmatig en gericht alle back steunt in dezelfde richting hebben verdeeld de steunen, schroef daarna de centrale lat op zijn plaats.
 • Tenzij je het niet erg snijden in de overhang aan de armleuningen tegemoet te komen, niet situeren uw leien zodat ze overhang beide zijsteunen. De armleuningen zal later hechten aan de zijsteunen, wat betekent dat de overhang zal alleen maar in de weg.
14
Maak de andere lamellen. Gebruik eerst een framing vierkant om ervoor te zorgen dat de steun stukken zijn vierkant met de voorlopige lamel, dan schroef aan de andere latten.
 • Plaats het plein langs zowel de voorlopige lamel en een van de ondersteunende stukken en meet of ze zijn vierkant. Herhaal met de andere steunstukken noodzakelijk. Indien nodig, behaalt de steunen (door het verschuiven van hen zijwaarts) naar een meer perfecte hoek van 90 graden maken.
 • Space extra lamellen over de zitting, waardoor een 1/4 tot 3/8 in (6,35 - 9,5 mm) tussenruimte. (Indien nodig, rip meer latten om de afstand te krijgen van de manier waarop u dat wilt.) U kunt overstag zij zich tijdelijk of ga je gang en zet ze stevig vast, maar je kan het nodig zijn om ze aan te passen aan uw afstand tot uniform uit te werken te krijgen. (De bovenste terug latje en front-meest vervoeren latje voordat het invullen van de anderen bevestigen zou het gemakkelijker maken om je frame plein te houden.) Zorg ervoor dat u de dikkere (3/4 inch, 19mm) strips voor het zetel, en de 1/2 inch (13mm) strips voor de rug.
15
Maak twee armsteun steunen en armleuningen. In het algemeen moet de armleuning worden over 8in (20cm) hoog en 18-20in (ca. een halve meter) lang is.
 • Maak de armsteun steunen. Snij twee wigvormige 2x4in (50x100mm) planken ongeveer 13 inch (33cm) lang, taps vanaf 2 3/4 inch (7 mm) aan een uiteinde tot 3/4 inch (19mm) anderzijds.
 • Maak de werkelijke armleuningen. Snijd twee planken 22in (56cm) lang, taps op een eind van 1 1/2 inch (3,8 cm) tot volle breedte in 10 inch (25,4 cm) voor elke armsteun zelf.
 • Bevestig de armleuningen. Zoek de gewenste hoogte van de armleuning aan de achterkant frame, ga naar de gewenste positie van de steun op de zitting van het frame wilt. Bevestig deze met 3in (7,5 cm) # 12 houtschroeven. Bevestig door de bovenkant van de armsteun beneden in de steunplaat met twee houtschroeven.
16
Boor een gat door de armsteun steun en het frame voor de oogbout die uw swing keten zal hechten aan de swing, en boor door de achterdeur frame voor een andere oogbout voor de rug keten. Schroef de hijsogen, plaats ringen over de ruggen (om de moeren te houden van het tekenen in het houten frame), en draai noten over de uiteinden met een sleutel.
17
Zoek de positie en hoogte die u zal uw swing te installeren, installeert oogbouten of eyescrews voor de overhead-verbinding, en meet de lengte die u zal uw ketens nodig om uw swing te hangen. Kunt u vinden u nodig hebt om de ketens te passen om de swing gekanteld terug de juiste hoeveelheid te comfortabel voor je.

Tips

 • Zand elke randen glad aan splinters of andere letsels die kunnen ontstaan ​​uit het hout te voorkomen.
 • Curve alle randen die het nodig heeft om te voorkomen dat kinderen stoten in hen en zichzelf verwonden.
 • Gebruik verzinkt of gecoat bevestigingsmiddelen om corrosie te voorkomen. Verzinkte bevestigingsmiddelen worden niet aanbevolen voor cederhout, echter.
 • Overweeg het maken van de lengte van uw planken 8 voeten als je ze koopt. Typisch, 8 voet hout is goedkoopste, en afval kunnen worden gebruikt voor andere projecten.
 • Eindig met een uitwendige coating zoals polyurethaan of verf om uw swing er beter uitzien en langer meegaan.

Waarschuwingen

 • Gebruik veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van het gereedschap.
 • Aansluitingen moeten veilig zijn voor een veilig gebruik van het afgewerkte swing.
 • Laat kleine kinderen spelen op deze schommel zonder toezicht, ze kunnen vallen, of het kan bewegen in hen.

Dingen die je nodig hebt

 • Vijftien 1x4in (25.4x102mm) planken, zolang de breedte van uw swing
 • Een 2x6in (51x152mm) board, 8ft (2,44 m) lang
 • 30 (ongeveer) met 3 of 3 1/2 in (76 of 89 mm) # 12 messing / verz schroeven
 • 180 (ongeveer) 2in (51mm) # 8 of # 10 messing / verz schroeven
 • Twee 3/8in x 3-inch (9,5 mm x 16 mm) verzinkt oogbouten met moeren en ringen
 • Twee 3/8in x 2in (9.5mm x 51mm) verzinkt oogbouten
 • Lengte van de ketting (3/16in, 4.7mm) om swing te hangen
 • Cirkelzaag, decoupeerzaag, hamer, meetlint, vierkant, en boor met stukjes