Wkinl

Hoe maak je een ijsbaan te bouwen

Dit werkt alleen als je leeft in een noordelijk klimaat waar het vrieskou voor een groot deel van de winter bereikt. Rink moet zo gebouwd zijn vóór bevriezen.

Stappen

Hoe maak je een ijsbaan te bouwen. Meet een nauwkeurig rechthoekig gebied ter grootte van gewenste ijsbaan.
Hoe maak je een ijsbaan te bouwen. Meet een nauwkeurig rechthoekig gebied ter grootte van gewenste ijsbaan.
 1. 1
  Meet een nauwkeurig rechthoekig gebied ter grootte van gewenste ijsbaan.
 2. 2
  Water zal een level te zoeken. Rijdt een tijdelijke inzet op elke hoek. Sluit elke inzet met een strakke string naar niveau te meten. Pas snaar totdat het meet-niveau op alle punten. Snaar moet ongeveer 10 cm van de grond op laagste punt.
 3. 3
  Indeling houten planken rond de omtrek van de string. Planken moeten zijn 2 centimeter dik en 10 centimeter breed.
 4. 4
  Permanente inzet zal zijn op buitenzijde van plank muren. Vanaf elke hoek, rijden een permanente staak in de grond, het verwijderen van tijdelijke inzet indien nodig. Stand eerste plank op rand tegen het spel. Lijn top van plank tot het niveau van de string. Hechten plank om het spel stevig met lange dek schroeven.
 5. 5
  Op vrije uiteinde van plank, rijdt tweede spel, waardoor ruimte te overlappen voor de volgende plank. Niveau aan koord. Hechten plank om het spel met schroeven.
 6. 6
  Herhaal dit voor elke plank, tot level muur van planken, versterkt door palen, is voltooid.
 7. 7
  Er kunnen verschillen tussen de onderkant van de planken en de grond als gevolg van niveau. Vult grote gaten met smallere planken.
 8. 8
  Versterken met extra inzet tussen de lengtes van de planken. Snijd alle inleggelden niveau van planken of lager. Verwijder tijdelijke hoek inzet en string.
 9. 9
  Vult gehele ijsbaan half vol grind. Niveau grondig.
 10. 10
  Het is niet gemakkelijk om plastic zeilen te vormen in de vorm van een doos, maar het is cruciaal om het project. Denk aan de enorme gewicht van het water dat zal duwen in dit vak. Zwakke constructie zorgt mislukking. Bedek gehele ijsbaan met zwaarste spoorbreedte van plastic zeilen. Wees voorzichtig niet te haken of scheuren plastic. Plasticfolie moet groot genoeg zijn om grind base dekken, en dan omhoog en dan plank muren. Houd rimpels in plastic om een ​​minimum. Druk plastic voering in de basis volledig te randen en vouwen muren. Vouw alle hoeken netjes. Vouwen en nieten liner netjes rond buitenrand van plank muren. Knip overtollige liner indien nodig.
 11. 11
  Vul met water.
 12. 12
  Wacht op harde bevriezen.

Tips

 • Hier krijg je een heleboel schuim pool noedels (meestal op speling aan het einde van de zomer). Met een mes, sneed een rechte lijn over de lengte van de noodle, diep genoeg om naar het gat in het midden. Het moet eruit zien als een 'C' van de kant nu. Na het leggen van de plastic over de zijpanelen, gebruikt u de splitsing noodle om het plastic op het bord te houden. Het schuim helpt de plastic bescherming, en nog belangrijker, lichaamsdelen die de planken te raken tijdens het spelen. Ook aan het einde van het seizoen, het is een stuk makkelijker dan het uittrekken van een ton van de nietjes.
 • Plaats hele balen stro rond buitenrand van ijsbaan voor de veiligheid.

Waarschuwingen

 • Houd uw vuist op slot als je valt dan, zodat je niet verliest je vingers.
 • Draag altijd beschermende kleding bij het schaatsen.

Dingen die je nodig hebt

 • Grote level gebied voor de bouw
 • Houten planken, 2 "x10" x10 ", misschien wat planken geript smaller
 • Inzet
 • Koord
 • Dekschroeven
 • Een zeer grote kunststof plaat
 • erwtengrint
 • water
 • tolerante buren