Wkinl

Hoe om te weten wat te doen na een huisbrand


Het ervaren van een brand, waardoor uw huis beïnvloedt is een beangstigende, misselijkmakend en zeer ingrijpende gebeurtenis. In de nasleep van een brand, is het zeer belangrijk om te weten wat te doen om jezelf en anderen te beschermen tegen elke mogelijkheid van verdere schade. Dit artikel zal u helpen met de belangrijkste dingen te doen en weten na een brand.

Stappen

Hoe om te weten wat te doen na een huisbrand. Vragen wanneer het veilig is om na een brand een huis of ander gebouw op het terrein betreden.
Hoe om te weten wat te doen na een huisbrand. Vragen wanneer het veilig is om na een brand een huis of ander gebouw op het terrein betreden.
 1. 1
  Vragen wanneer het veilig is om na een brand een huis of ander gebouw op het terrein betreden. Heeft een huis of ander gebouw dat is getroffen door een brand totdat je hebt geluisterd naar de professionals je te vertellen dat goed is om dat te doen niet in te voeren. Andere factoren zich bewust zijn van:
  • ervoor te zorgen dat het vuur is gedoofd
  • wetende dat brand autoriteiten hebben uitgecheckt de site en gedaan wat ze moeten doen om een ​​veiligheidszone te stellen
  • de ernst van de brand
 2. 2
  Erkennen dat als een woning of gebouw is te zwaar beschadigd, mag u niet worden weer naar binnen mogen helemaal.
 3. 3
  Weet wie te bellen na een brand.
  • Contact met familieleden die misschien niet met jou. Laat ze weten wat er gebeurd is, laat ze weten dat je goed en laat ze de informatie die nodig is weten.
  • Na een brand in huis, niet van uit dat iemand gaat contact opnemen met uw verzekering. Dit is het nummer een ding dat je moet doen. Dit zal niet alleen in staat stellen de documentatie van de gebeurtenis en de set in de trein de schadeclaim maar uw verzekeraar in staat om u door te spreken nood onderdak en levensonderhoud zal zijn. Vergeet niet om alle ontvangsten behouden om een ​​claim te maken. De verzekeringsmaatschappij zal ook helpen met opruimen opties.
  • Als je een huurder, contact op met de eigenaar / verhuurder en / of hun verzekeringsmaatschappij.
  • Iedereen die je het gevoel dat alleen maar een verzekeringsmaatschappij nuttig voor u zou kunnen zijn, niet per se, maar het zou kunnen zijn andere zaken betrokken, zoals de inhoud van uw huis en u contact moet opnemen met een bepaalde hulp groep of bedrijf etc. Bijvoorbeeld, Europese Rood Kruis biedt diensten aan degenen die hun huis hebben verloren.
 4. 4
  Begrijpen wat er gebeurt met een "vuur rapport". Een brand verslag zal bespreken wat de structuur van het huis was in, welk gebied betrokken was, het moment van het incident, de datum van het incident en het zal een incident nummer hebben als het gaat via een brandweer. Dit stelt de brandweer om alle details van die daar was en welke middelen er waren, om te helpen bij het verzamelen van veel meer informatie weten.
 5. 5
  Weten hoe ze een kopie van een brand verslag krijgen. U mag in staat zijn om de brandweer te bellen voor een kopie. Bijvoorbeeld, in Los Angeles, kunt u bellen met de Brandpreventie Bureau, de Fire Marshall of de facturering agentschap van de brandweer. Als brandstichting is betrokken, zal de Brandstichting Unit of gelijkwaardig waarschijnlijk in staat zijn om deze informatie te krijgen aan u.
 6. 6
  Beveilig het pand. Als u nog niet hebt verteld om dat te doen, is het belangrijk om uw woning te beveiligen om mogelijke plunderingen te voorkomen. Praat met de hulpdiensten over de beste manier om te gaan over dit. De meeste verzekeringen vereisen dit.
 7. 7
  Denk aan het opruimen eisen. Als uw huis is dan beschadigd vernietigd, zal het interieur clean up nodig. Houd in gedachten dat schade aan het pand gaat vaak verder dan wat het oog kan zien. (Verwijdering van een verwoest huis mag alleen worden gedaan door professionals.) Je moet een beetje tijd te beoordelen of u denkt dat u het opruimen uitvoeren of als u professionele schoonmakers nodig hebt door te brengen. Je zal het nuttig zijn om dit te bespreken met uw verzekeringsmaatschappij te vinden. Denk aan zaken als:
  • De soorten schade, waaronder roet, as, verkoling, rook, geur, etc.
  • Schade aan een eenpersoonskamer - dit kan iets wat u zelf kunt beheren
  • Grote schade - achterwege laten en bellen in de professionals
 8. 8
  Weten hoe ze rook en roet schade na een brand te behandelen. Als je dat doet maakt de beslissing om schoon te maken jezelf, wees ervan bewust dat roet en rook schade aanzienlijk kunnen zijn en creëert vaak een film op de muren. Er zal ook resten van de brandblussers gebruikt door de brandweer bemanning.
  • Roet - terwijl er veel schoonmaak producten op de markt, een van de meest voorkomende is "TSP" of tri-natriumfosfaat. Meng het met water volgens de instructies en gebruik een spons. Veeg de muren en laat het drogen.
  • Brandblusser residu - gebruik een winkel gehuurd vacuüm aan het residu en eventuele resterende droge roet te verwijderen.
  • Meubels zoals tapijten, karpetten, gordijnen etc. zijn best professioneel gereinigd als ze nog te redden.
  • Open alle deuren en ramen, indien mogelijk. Zelfs als het ijskoud buiten, laat kleine uitbarstingen van verse lucht circuleren door. Stuur de kinderen naar huis van een vriend voor een beetje terwijl dit gebeurt. Ze moeten niet in de buurt hoe dan ook, uit angst voor de mogelijke inname van chemische deeltjes of andere deeltjes die schade kunnen toebrengen aan jonge longen en het immuunsysteem.
 9. 9
  Als waterslangen werden gebruikt voor het blussen van uw vuur drogen van je huis is erg belangrijk. Het beste is om professionals in te huren om te doen vuur / water combinatie opruimen. Waterschade kan leiden tot meer schade of zelfs schimmel als ze niet goed gedroogd. Verzekeringsmaatschappijen zullen vaak hebben goedgekeurd restauratie aannemers die u kunt bellen voor raad up (of gebruik 1-800-BoardUp), structurele drogen, inhoud reiniging en structurele schoonmaak en reparatie. BBB en Angie's List zijn ook goede plekken om te vertrouwen waardig aannemers vinden.
 10. 10
  Seek begeleiding indien nodig en geruststellen kinderen. Het hebben van uw woning beschadigd of verwoest door brand is zeer traumatisch en kan blijvende gevolgen hebben voor elk gezinslid, afhankelijk van zijn of haar vermogen om te gaan. Gemeenschappelijke gevoelens zijn hulpeloosheid, desoriëntatie, heimwee naar bezittingen, diep verdriet, een gevoel van ontbering, wanhoop en een verlies van routine en structuur. De diepte van de gevoelens en desoriëntatie zal afhangen van de omvang van de schade - verlies van het hele huis kan iedereen gevoel achterlaten als ze moeten leven weer op te bouwen alles opnieuw, gedeeltelijk verlies, echter nog steeds verricht stress en verdriet. Gerust te stellen elkaar en laat de emoties gebeuren. Houd een dicht oog op kinderen en eerlijk met hen over wat er is gebeurd en als je niet weet wat er gaat gebeuren volgende, althans hen gerust te stellen dat je elkaar, kan dat de zaken allemaal worden vervangen en dat de enige manier is up van hier op.

Tips

 • Vergeet niet dat de verzekering aan te passen is er om de claim te minimaliseren. Als u het gevoel dat ze het nemen snelkoppelingen (schoonmaken in plaats van het vervangen van) stem uw bezorgdheid. U hebt ook het recht om een ​​gecertificeerde publieke expert die uw advocaat zal niet de verzekeringsmaatschappijen gebruiken.
 • is zeer traumatiserend. Als u van mening bent dat uw huisdier de brand kan zijn ontsnapt, zou u wenst op te zetten posters vragen om hulp bij het vinden van uw huisdier.
 • Gebruik deodorants als dekmantel voor de geur van een brand. Het zal blijven hangen voor een lange tijd, dus hou laten in zo veel frisse lucht mogelijk. Het verwijderen van roet verwijdert de geur van het vuur, zodat het meer verzamelde, hoe beter.
 • Als de brand kreeg verleden de wandplaat, moet u alle van de wandplaat te verwijderen, en het reinigen van de structuur van het huis. Als een dakconstructie werden verkoold, zandstralen te verwijderen van de verbrande onderdelen nodig zal zijn. Als dit het geval is, is het niet verstandig de cleanup zelf uitvoeren, omdat het een grote onderneming, en potentieel gevaarlijk.
 • Houd een nauwkeurige inventarisatie van alle persoonlijke eigendommen worden verwijderd door het clean up bedrijf.

Waarschuwingen

 • Ga er nooit vanuit dat clean up bedrijven werden gezonden koop uw verzekeringsmaatschappij, zijn er een heleboel Brandweerwagen Chasers die er zijn.
 • Als je de clean-up door jezelf, draag een masker om de lucht die je inademt filteren, draag sterke schoonmaken handschoenen en draag dikke zolen laarzen. Je weet niet wat je kan gaan staan ​​of touch die is gebroken, stekelige of chemische gereden, dus voorzichtigheid is primordiaal.
 • Zet altijd je eigen kostbaarheden: sieraden, foto's, geld, wat je niet kan vervangen. Zodra de restauratie bedrijf heeft het, het is hen tot ze ontvang betaling, ze hebben allemaal de hefboomwerking.