Wkinl

Hoe om alcohol te maken uit gewone tafelsuiker

Het is heel gemakkelijk en goedkoop om alcohol te maken uit sucrose. Dergelijke alcohol wordt gemaakt door gisting kristalsuiker met een bepaald soort gist, en tot 20 procent (40 proof) alcohol worden geproduceerd. Volg deze stappen om een ​​basis van alcohol die kan worden gebruikt om een ​​verscheidenheid van alcoholische dranken, zoals luxe likeuren en likeurtjes en (sterke drank vermengd met vruchtensap) te maken.

Stappen

Hoe om alcohol te maken uit gewone tafelsuiker. Verkrijgen van een pakje super gist of distilleerders gist.
Hoe om alcohol te maken uit gewone tafelsuiker. Verkrijgen van een pakje super gist of distilleerders gist.
 1. 1
  Verkrijgen van een pakje super gist of distilleerders gist. Alleen deze soort gist kunnen effectief en schoon gisten tafelsuiker en produceren tot 20 procent alcohol. Dit soort gist bevat ook voedingsstoffen (zoals vitaminen en mineralen) dat de groei van de gist ondersteunen en mogelijk effectieve fermentatie. Sucrose en enkele andere soorten suikers niet zulke voedingsstoffen bevatten.
 2. 2
  b | 6 0,5 liter glazen mandfles met waterslot en 7,5 liter plastic emmer (deksel ook nodig voor emmer)]] Kies het fermentatievat Voor 5,5-6 liter (20-23 L) batches, een 7.5 gaver, een geboorde rubberen stop. dat past bij de luchtsluis nodig zal zijn, dat past bij de mandfles of kruik. Laat een goede hoeveelheid extra hoofd ruimte, wat overeenkomt met ongeveer 1,5 tot 2 liter, in het vat voor schuim en gassen die Durin kunnen vormen rubbertule dat de luchtsluis in zal passen tijdens de gisting. Het deksel moet ook een rubberen afdichting in dat wille moet schoon en ontsmet de apparatuur. Het fermentatievat (en rubberen stop glazen recipiënten of deksel voor een plastic emmer), luchtsluis, en een grote lepel zijn. Reinigingsmiddelen mag niet nodig zijn als de apparatuur is nieuw. Gebruik een ontsmettingsmiddel zoals jodofoor die is gemaakt voor het brouwen en wijnmaken. Al deze items zijn verkrijgbaar in binnen-brouwen en wijnmaken winkels. Vul het fermentatievat aan de rand met ontsmettingsmiddel.
  • [Maar de gist kunnen alleen een bepaalde hoeveelheid sucrose fermenteren. Wanneer de totale dbe gebruikt. Als het maken van twee batdone door het koken van de sucrose-oplossing voor vijftien tot twintig minuten. Neem Koel het gekookte mengsel met een koperen koelmachine die is ontworpen voor het koelen homebrewed bier en ontsmetten van de koelmachine door koken in de sucrose mengsel gedurende vijftien tot twintig minuten. Bij het overbrengen van de gekoelde oplossing voor de plastic emmer, moet u de oplossing splash laat en pak de lucht, als het moet worden belucht om goed te fermenteren. Koken zal zuurstof te verwijderen, maar kraanwater moeten adequaat worden belucht. Wanneer de oplossing te koken, kan ingrediënten zoals kruiden worden gekookt met het mengsel te kleuren en smaak doordringen, maar de smaak zal veranderen wanneer de sacharoseoplossing wordt gefermenteerd door gist. Dit komt omdat de gist produceert kooldioxide die verdwijnen weliswaar smaken.
 3. 3
  Voeg de gist. Open de gist pakket en dump de gist in het sucrose en water oplossing. Bij gebruik van een plastic emmer, roer enigszins desgewenst aan het mengsel te homogeniseren. Een opgeschoond, droge trechter kan helpen om een ​​puinhoop te voorkomen dat bij het toevoegen van de gist aan de nauwe opening van een mandfles.
 4. 4
  Bevestig de deksel op de emmer. Bij gebruik van een plastic emmer, stevig duw de deksel op de bak, zodat een luchtdichte afdichting wordt gevormd. Dit kan enigszins moeilijk en kan een hefboomeffect vereisen.
 5. 5
  Bevestig de luchtsluis aan de deksel of mandfles. Duw de luchtsluis in het deksel als het gebruiken van een plastic emmer. Bij gebruik van een mandfles, duw de luchtsluis via een geboorde rubberen stop en past de stop stevig in de mond van de mandfles. Voeg schoon water of wodka aan de binnenkant van de luchtsluis zodat kooldioxide uit de gistende oplossing kan worden vrijgegeven terwijl de lucht wordt gehouden. Er zijn twee soorten luchtsluizen, bubbler en driedelige luchtsluizen. Beiden werken heel goed.
 6. 6
  Laat de sacharose mengsel fermenteren. Zorg ervoor dat de omgevingstemperatuur 70 tot 80 graden F (21,1-26,6 ° C), omdat dit zal resulteren in de optimale temperatuur voor de gist. Als de omgevingslucht koeler, een apparaat gebruiken zoals BrewBelt de juiste fermentatie temperatuur te handhaven. Het duurt ongeveer 2-10 dagen voor de gist om de sucrose gisten en produceren van alcohol. De benodigde tijd is afhankelijk van het soort gist gebruikt en van de hoeveelheid sucrose werd toegevoegd. Het zal langer duren om meer sucrose volledig fermenteren. De luchtsluis zal bubble veel tijdens actieve fermentatie. De borrelende zal vertragen als gisting vertraagt, en volledig stoppen wanneer alle of de meeste van de sacharose is gegist.
 7. 7
  Verduidelijking van de gefermenteerde alcoholische vloeistof. Na fermentatie is voltooid, gebruik dan een klaringsmiddel zoals visgelatine of een combinatie van Kieselsol en chitosan op gesuspendeerde gist en andere materialen die aanwezig kunnen zijn te verwijderen. Probeer vislijm die geen sulfieten bevat, zoals sommige mensen allergisch zijn voor sulfieten te vinden. Echter, de sulfieten handelen om het eindproduct te behouden, vooral als het wordt gerijpt in een mandfles of een ander vaartuig. Na het toevoegen van de klaringsmiddel, verzegelt de vergister met het deksel of stop en de luchtsluis en laat de vloeistof te verduidelijken voor twee of drie dagen.
 8. 8
  Sifon of giet de alcoholische vloeistof. Sifon of zorgvuldig giet de vloeistof in een glas mandfles of andere luchtdichte verpakking, zoals een, waardoor de ongewenste sediment achter. In dit stadium een ​​pad of membraanfilter, zoals wijn filter kan ook worden gebruikt om verdere verduidelijking van de vloeistof en verwijderen residu gist. Weet de alcoholische vloeistof niet op in een mandfles voor meer dan een maand als het kan worden geoxideerd in de tijd. Daarom fles om het te behouden.
 9. 9
  Filtreer door een koolstoffilter, indien gewenst. Gebruik een food-grade carbon filter om ongewenste vluchtige stoffen te verwijderen om de alcohol verder te zuiveren. Als smaakstoffen zijn toegevoegd voordat dit punt, hoeft de koolstoffilter niet gebruiken omdat het zal zeer waarschijnlijk strip uit de smaken.
 10. 10
  Gebruik de alcohol zoals gewenst. Rechtstreeks aan jungle sap of voeg likeur smaakstoffen. Leeftijd in verzegelde flessen indien gewenst om de smaak te verbeteren, vooral als het maken van likeuren. Hergebruik flessen sterke drank, flessen wijn, en bier flessen, of gebruik Mason potjes. Nieuwe flessen zijn te vinden thuis brouwen winkels. Metselaarkruiken eenvoudig zal zijn om te gieten in en verzegelen. Andere soorten flessen zal een bottelen emmer en slang nodig. Flessen bier zal vereisen caps en een capper, maar twist-off bierflesjes kan niet onmiddellijk worden afgesloten. Voor drankflessen die een stop hebben, gewoon de stop hergebruiken. Wijn en champagne flessen kunnen opnieuw worden gekurkte met nieuwe kurken of gewoon afgedekt.

Tips

 • Laat de gist niet zetten in het suiker water totdat deze is afgekoeld. Als het water te warm is zal de gist doden.
 • Als de gisting bak wordt afgesloten zonder een luchtsluis om de fermentatie gassen ventileren, zal de emmer exploderen en de meeste kans maken een enorme puinhoop.
 • Je zou het uiteindelijke product om uw eigen wodka maken destilleren. Wees ervan bewust dat dit een nogal gevaarlijk proces, als de dampen zijn zeer brandbaar en het is illegaal om dit te doen in de meeste landen.
 • De optimale temperatuur van gistcellen anaëroob ademen bij eigenlijk 38C °.
 • U kunt in plaats frisdrank voor vruchtensap.

Waarschuwingen

 • Alleen die van het drinken leeftijd kan legaal maken alcoholische dranken, en er zijn andere wetten die de productie van alcohol, als goed. Vergeet niet om verantwoord te drinken.
 • Deze ruwe vorm van alcohol zal hoogstwaarschijnlijk smaak verschrikkelijk als verbruikt zonder iets anders om de smaak te maskeren en als je teveel drinkt kon geven u een kater je nooit zult vergeten.