Wkinl

Hoe om eieren te vervangen in uw keuken

Eieren zijn niet altijd beschikbaar geweest en menselijk vernuft heeft talloze manieren om het gebruik ervan te vermijden, of het nu want je hebt opraken, is er een ei rantsoen, je bent een veganist, u allergisch bent voor hen bent of je gewoon een hekel ze. Hier zijn enkele suggesties.

Stappen

Hoe om eieren te vervangen in uw keuken. Te werken wat je wilt je ei vervanger te doen.
Hoe om eieren te vervangen in uw keuken. Te werken wat je wilt je ei vervanger te doen.
 1. 1
  Te werken wat je wilt je ei vervanger te doen. Wil je een heel ei te vervangen, of alleen de dooier of alleen de witte? Dit zal helpen bij het bepalen wat te gebruiken in plaats van het ei product. Eieren hebben verschillende toepassingen - soms zijn ze gebruikt voor het binden, soms voor het zuren (het maken van lichter / luchtiger) of soms alleen voor de smaak. Je moet ook proberen om bewust te zijn van welke van deze elementen die u probeert te vervangen.
 2. 2
  Fruit is een uitstekende vervanger voor eieren - Probeer bananen, appelmoes of een hoge pectine gehalte fruit. Meestal 1/4 kop van banaan zal 1 ei vervangen.
 3. 3
  Tofu is fantastisch als een vervanger, want het zal nemen over de smaak van wat je aan het koken bent het met. Als algemene regel, zal 1/4 kop tofu 1 ei vervangen. Zweep of beat it voordat het aan het recept toe te voegen. Zorg ervoor dat u silken tofu gebruiken - steviger types zullen niet goed mengen. U kunt ook gebruik maken van 1/4 kop van soja-yoghurt per ei.
 4. 4
  Grind 1 el hele lijnzaad (of gebruik 2 1/2 eetlepel gemalen lijnzaad) en te combineren met 3 eetlepels water om een ei te vervangen. Zorg ervoor dat het mengsel heeft geleren voordat u het gebruikt. Sommige mensen adviseren sudderen de twee items samen om deze mix verdikken.
 5. 5
  Voor een vervanging voor gewoon het eiwit, meng 1 eetlepel gewone agar poeder (verkrijgbaar bij reformwinkels / chinese winkels etc) met 1 el water. Samen zweep, relaxen en vervolgens zweep weer.
 6. 6
  Een ander ei vervanger is 2 eetlepels water gemengd met 1 el olie en 2 el bakpoeder. Meng alles goed door elkaar voor het toevoegen.
 7. 7
  In hartige recepten, zoals een vegetarisch brood, probeer bindmiddelen zoals aardappelpuree, tomatenpuree of havermout. Deze agenten helpen te dikken en gel met de andere ingrediënten. Ook broodkruimels, maïsmeel / meel, arrowroot en volkoren meel zijn goede vervangingen.
 8. 8
  Appelmoes, ingeblikte pompoen, gepureerde fruit in blik van keuze - Al deze kan worden gebruikt als een ei vervanger in gebakken goederen. Deze zullen hun eigen smaak natuurlijk vertrekken, dus zorg ervoor dat de smaak je wilt. Fruit kan het gebakken product zwaarder te maken, dus voeg een beetje bakpoeder als het gaat om jou. Probeer de mengsels van perzik / apple; aardbei / appel etc voor heerlijke muffins.
 9. 9
  Het is mogelijk om pannenkoeken te bakken zonder eieren. In feite is elke platte gebakken product dat slechts 1 nodig - kan 2 eieren meestal overleven zonder een ei zonder problemen. Het belangrijkste is om een ​​beetje extra vloeistof (1 - 2 el) vervangen te maken voor het verwijderen van het ei. Er zijn verschillende recepten (sommige gewoon met bloem, sommige met fruit zoals geprakte banaan), dus het is best om een ​​zoekmachine te gebruiken om een ​​recept je leuk vindt. Ze doen het werk, dus probeer ze uit, maar moet u de pan ze worden gebakken in gekruide is zoals u zou doen met een normale pannenkoeken.
 10. 10
  Een ei sandwich? Yes! U kunt tofu gebruiken - gebruik maken van een zoekmachine of een tofu / vegetarisch kookboek voor aanbevolen recepten. Het smaakt nog steeds goed, en kerrie-ei broodjes zijn een must.
 11. 11
  Yoghurt? Het kan een beetje vreemd klinken, maar yoghurt inderdaad kan worden gebruikt als vervanging voor eieren. Als u gewoon gebruik maken, dan zal je niet in staat zijn om de yoghurt, wat het zeer geschikt voor meerdere recepten maakt proeven. Andere smaken kunt nog steeds bakken items heerlijk en fruitig. Gebruik 2 tot 4 oz van yoghurt plus een halve theelepel van de olie tot een ei te vervangen.

Tips

 • Het beste ding om te doen is om uit te proberen verschillende soorten ei vervangers op je favoriete recepten totdat u degene die het beste bij u past voor elk recept. Er zijn geen vaste regels.
 • U kunt een klodder mayonaise toe te voegen aan uw recept. Gebruik geen mayonaise als je vermijden eieren te wijten aan een ei allergie echter, aangezien mayonaise is gemaakt met eieren - maar ei vrije mayonaise is verkrijgbaar bij veel reformwinkels.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met de aankoop van eieren 'vervangers' dat dikwijls eieren (als je niet wilt eieren te gebruiken op alle). Altijd op zoek naar ei vervangers / vervangers. Het beste ding om te doen zou zijn om het etiket te lezen.