Wkinl

Hoe maak je landschap een grote tuin

Landschapsarchitectuur een grote tuin kan een uitdaging zijn, maar het geeft je ook een kans om een ​​verscheidenheid van elementen die kleine gazons geen ruimte voor hebben toe te voegen. Vanwege de verschillen in klimaat, topografie, en de bodemgesteldheid, kan dit artikel niet van toepassing op elke situatie.

Stappen

Hoe maak je landschap een grote tuin. Teken een diagram van het hele grasveld, op schaal, indien mogelijk, maar in ieder geval grofweg van de plaats van grote bomen, permanente structuren, en andere bestaande elementen die zullen moeten in uw plan te worden opgenomen.
Hoe maak je landschap een grote tuin. Teken een diagram van het hele grasveld, op schaal, indien mogelijk, maar in ieder geval grofweg van de plaats van grote bomen, permanente structuren, en andere bestaande elementen die zullen moeten in uw plan te worden opgenomen.
 1. 1
  Plan het project. Dit is de sleutel tot succes en tevreden te zijn met de uitkomst van uw landschapsarchitectuur avontuur.
 2. 2
  Teken een diagram van het hele grasveld, op schaal, indien mogelijk, maar in ieder geval grofweg van de plaats van grote bomen, permanente structuren, en andere bestaande elementen die zullen moeten in uw plan te worden opgenomen.
 3. 3
  Teken pijlen of topografische lijnen die de helling van het terrein, en merkt omstandigheden zoals wetlands, rotsachtige gebieden, en andere zaken die speciale aandacht vereisen.
 4. 4
  Neem de informatie die je hebt verzameld en kijk naar de manier waarop u wilt de ruimtes te gebruiken in uw gazon. Lage plaatsen en wetlands zijn niet geschikt voor de teelt van de meest voorkomende gazon grassen, en rotsachtige kale heuveltoppen ondersteunen geen grasgroei goed, ofwel, dus een ander type landschap kan meer geschikt zijn voor deze gebieden. Gebieden onder diepe schaduw, zoals onder een grote, brede hardhouten boom misschien beter geschikt voor sommige patio stenen en een bankje of swing, en zeer steile hellingen kan worden bedekt met wijnstokken of kleine struiken in plaats van iets waarvoor het maaien en andere onderhoudswerkzaamheden.
 5. 5
  Controleer de plaatselijke kwekerij of thuis centrum en ontdek of er fruit of notenbomen, of bessen produceren van heesters en struiken die het goed doen in uw omgeving. Hier in het zuiden, we hebben pecan bomen, bosbessen, en druivenranken die vaak worden gebruikt in de groenvoorziening en zorgen voor een bron van voedsel voor dieren, maar ook ingrediënten voor favoriete recepten.
 6. 6
  Meet alle gebieden waar je moet vulmateriaal toevoegen aan rang en glad de bestaande site. Kijk voor andere gebieden die u kunt "knippen", of neem wat grond uit te spreiden naar deze plaatsen. Vaak in grote groenprojecten u vindt dat u hoeft te "importeren", of trek in extra grond te nivelleren het grasveld, en het is best om dit materiaal in voordat ondergrondse nutsvoorzieningen zijn geïnstalleerd brengen.
 7. 7
  Bereken hoeveel vult u nodig heeft om te importeren. Dit is een wiskundig probleem, en als het gebied is onregelmatig van vorm, probeer voor te stellen als een vierkant of rechthoek, breedte X lengte X diepte vermenigvuldigen, je een kubieke volume materiaal te geven. Grote volumes worden zowel gemeten in tonnen of kubieke meter of meter. Indien het bedrag is erg groot, zal je nodig hebt om iemand om uw materiaal te vervoeren in een dump truck huren, kunnen kleinere hoeveelheden worden gebracht met een pick-up truck of utility trailer.
 8. 8
  Spreid de nieuwe vulmateriaal en nivelleren alle gebieden van het gazon. Als u een grote hoeveelheid te verplaatsen, kunt u een kleine tractor te huren met een front-end loader emmer en een grader blad of box blade om dit werk voor u doen. Zeer grote projecten kan een bulldozer of een ander zwaar materieel nodig, maar dit kan te veel voor de gemiddelde huiseigenaar om te proberen op hun eigen.
 9. 9
  Aftekenen elke bloembedden, boom aanplant, of andere functies die u zetten in uw landschap, en ook rekening houden met eventuele permanente structuren wilt u misschien nu of later toe te voegen. Nadat het landschap is voltooid is niet het moment om een ​​zwembad of hulpprogramma loods te bouwen!
 10. 10
  Laat wat extra grond in gebieden waar u wilt verhoogde bloembedden, tuinen, of andere functies die het nodig hebben.
 11. 11
  Verwijder planten, struiken, of ongewenste bomen uit het gebied, zodat gebieden om gras te ontvangen zal maximaal zonlicht krijgen.
 12. 12
  Plant alle heesters, struiken en bomen die je hebt gepland voor elk gebied, en vergeet niet, het is vaak makkelijker om te gaan werken een gebied en afmaken voordat hij naar de volgende. Grote groenprojecten kan overweldigend zijn als ze niet worden afgebroken in een reeks kleinere projecten.
 13. 13
  Lay-out en installeer wat irrigatie piping je hebt gepland, installeert leidingen voor ondergrondse elektrische aan de macht landschap verlichting en pompen werken voor visvijvers of fonteinen u bouwt. Als u een elektrische grasmaaier, bladblazer, onkruid eter, of kantensnijder gebruiken, wilt u misschien een paar afgelegen aardlek houders aan de noodzaak van lange verlengsnoeren te elimineren. Moet u deze monteren met weerbestendige dozen en deksels op palen of bevestigd aan een soort van structuur.
 14. 14
  Het werk van uw bloembedden en andere permanente landschapselementen, zoals patio's, permanente barbecue kuilen, fonteinen, enz. Gebruik landschap stof in het planten van gebieden om het onkruid te houden van steeds een probleem, en mulch al deze gebieden om water te besparen.
 15. 15
  Graad van afwerking van de gebieden om gras te ontvangen. Dit wordt vaak gedaan door een deel van het hek materiaal te slepen achter een zitmaaier of ATV, langs heen en weer over het gebied tot het glad is.
 16. 16
  Installeer zode of plant je graszaad in de grasvelden, bid voor regen (maar niet overstromingen), en bereid zijn om het water voldoende om uw gras te stellen.
 17. 17
  Leun achterover, en laat je werk om zich te vestigen.

Tips

 • Houd in gedachten zijn er een aantal planten die niet mengen. Sommige notenbomen, bijvoorbeeld bevatten juglone. Walnoten bevatten deze chemische stof. Het is niet toegestaan ​​om veel planten, zoals tomaten of seringen en moeten worden geplant een lange afstand van hen. Frambozen en rode esdoorn bomen lijken niet aan hen denken. Dus, alvorens te investeren te veel tijd of geld in de aanplant proces-doe een beetje onderzoek op metgezel planten. Soms zijn ze net als mensen op die manier, sommige wonen samen beter dan anderen. Het internet heeft een aantal grote sites op dit... gewoon google metgezel planten of juglone.
 • Gras is niet de meest aarde vriendschappelijke landschapsarchitectuur element. Het vereist vaak water geven, bemesting, chemicaliën voor ongedierte en onkruid en het maaien en onderhouden met benzine aangedreven grasmaaiers. Overweegt gebruik van bodembedekkers en inheemse struiken en beplanting voor ten minste een deel van het aangelegde gebied. Dit zal de kosten en de milieu-impact te verminderen, en ook de kosten van onderhoud van het gazon.
 • Gazons en groenvoorzieningen projecten zijn het onderwerp van vele tijdschriften, tv-shows, en thuis center workshops. Profiteer van deze voor de planning van uw project.
 • Gebruik de lokale Agricultural Extension Service. Dit is een programma dat door de USDA in de Europa, en de mensen daar kunnen helpen met het testen van de bodem, alsmede de toenemende eisen van verschillende soorten gazon gras en bodembedekkers.

Waarschuwingen

 • Gebruik zorg of zoek een bevoegd persoon om alle apparatuur die u kunt huren om zware werk landschapsarchitectuur doen werken.
 • Proberen om de aarde vriendelijke producten te gebruiken in uw tuin.
 • Contacteer de ondergrondse leidingen van locatie service voor uw omgeving voor het graven. Dit kan in veel gebieden van de VS worden gedaan door te bellen naar 811 op uw telefoon, kunnen andere rechtsgebieden hebben verschillende telefoonnummers of contact procedures.

Dingen die je nodig hebt

 • shovels
 • harken
 • kruiwagen
 • handschoenen
 • tractor, of de tuin of gazon trekker, indien beschikbaar.