Wkinl

Hoe maak je een vloer vegen

Zowat iedereen heeft een cilinderinhoud van een verdieping op een bepaald punt, maar zelfs als je een oude rot in het, kan de juiste gereedschappen en techniek het werk gemakkelijker te maken.

Stappen

Hoe maak je een vloer vegen. Kies een goede bezem geschikt is voor uw taak.
Hoe maak je een vloer vegen. Kies een goede bezem geschikt is voor uw taak.
 1. 1
  Kies een goede bezem geschikt is voor uw taak. U mag niet denken over je bezem heel veel, maar het is de moeite waard om een ​​goede.
  • Een brede einde zal maken voor een snellere vegen, omdat je meer grond kan betrekking hebben op een beroerte.
  • Voor outdoor banen, vooral grote bedrijven, overweeg dan het gebruik van een push bezem. U kunt meer terrein bestrijken met de brede kwast, en de haren zijn vaak ontworpen om te werken op outdoor ondergronden, zoals beton.
  • Voor grote, overdekte vloeren, zoals in een gymzaal, winkel of kantoor, probeer dan een dweil. Verkrijgbaar in vele breedtes, kan stof mops grondig reinigen van een groot gebied in een keer.
  • Ongeacht de uitvoering die u kiest, probeer het uit om te controleren of het handvat lengte, gewicht en balans werk voor je.
 2. 2
  Wis het gebied. Als je meubels, kleedjes, of andere obstakels kunnen verwijderen, doe dat dan. Indien mogelijk, ook dicht het af beloopbaar.
 3. 3
  Starten in een rand of hoek en vegen in overlappende bewegingen in de richting van het midden van de kamer. Trek de bezem tegen de grond in de ene richting en til het terug naar die rand in de andere richting.
 4. 4
  Zorg ervoor dat de bezem reikt tot in de hoek van elke hoek, zodat u vegen het stof van daar.
 5. 5
  Werk je een weg door de kamer, het verzamelen van het afval in een kleine stapel of palen. Het helpt om systematisch, meestal werken vanuit een richting naar de andere.
  • Bij het vegen buiten, probeer zoveel mogelijk te skiën en met de wind vegen. Het zal helpen om te voorkomen dat ademen het stof gemaakt als u allergisch of gevoelig voor zijn. Indien mogelijk, te vermijden vegen wanneer het te winderig.
 6. 6
  Het verzamelen van de palen. Gebruik een stoffer en ofwel de bezem of borstel. Vegen het vuil in de stoffer en gooi het in de prullenbak. Als de stoffer laat een lijn recht onder de rand, beweeg het heen en vegen wat meer. Als de lijn niet lijken te krijgen elk kleiner, kunt u ofwel vegen dat deel onder het tapijt of pak het op met een vochtige doek of een ander middel. Buitenshuis, kunt u de grasbak uit een push maaier, een outdoor stoffer, of een schop of hark om vuil te verzamelen voorkeur.

Tips

 • Vermijd het opslaan van een bezem op haar haren. Hang het op voor opslag, in plaats daarvan. Het zal langer duren en niet te worden gebogen uit vorm zo snel.
 • Gebruik deurmatten binnen en buiten elke ingang om vuil te houden van het krijgen bijgehouden in in de eerste plaats. Vergeet niet te schudden of slang hen uit periodiek.
 • Stofzuigen een harde vloer is niet per se sneller, makkelijker, of effectiever dan vegen. Als u ervoor kiest om in plaats daarvan stofzuigen, zorg ervoor dat de klopper bar of borstel roll (de draaiende borstel in een rechtopstaande stofzuiger) is uitgeschakeld of opgetild van de vloer. Beter nog, gebruik een lange steel bijlage die niet over een borstel.
 • Vegen vloeren regelmatig. Puin kan vloeroppervlakken beschadigt bij normale activiteit maalt het in het oppervlak.
 • Bij het vegen zeer stoffige ruimtes zoals garages, probeer dan een ingrijpende verbinding om te voorkomen dat stof verspreid om planken en andere oppervlakken.