Wkinl

Hoe je je eigen hulpdiensten ramp kit bouwen

Heb je je ooit afgevraagd over noodsituaties? Sommige mensen niet schelen en bereiden een kit als dit artikel na de ramp is gebeurd, ook wel bekend als het te laat. Met dit artikel snel uw eigen nood ramp kit dat je leeft en comfortabel te houden voor 3 dagen, wat er ook gebeurt.

Stappen

Hoe je je eigen hulpdiensten ramp kit bouwen. Definiëren wat survival voor u betekent.
Hoe je je eigen hulpdiensten ramp kit bouwen. Definiëren wat survival voor u betekent.
 1. 1
  Definiëren wat survival voor u betekent. Het zou kunnen betekenen behoud van al je vingers en tenen, of te blijven wonen in luxe.
 2. 2
  Beslissen of u een 'eenmalig gebruik kit' met wegwerpartikelen, of een kit die kan worden hergebruikt willen. Dit wordt heel belangrijk om twee redenen, de eerste is dat een eenmalig gebruik kit alleen zal wennen wanneer de dood is op de lijn, de tweede is een keer gebruik kits algemeen vallen in de "net overleven-met of zonder mijn ledematen bevestigd" definitie van overleven. Een herbruikbare kit kan een deel van een levensstijl geworden, draaien vele 'rampen' in ongemakken of zelfs avonturen.
 3. 3
  Voorkomen dat over verpakken (tenzij u een reserve winnebago). Het is verleidelijk en het zal enige discipline, maar weerstaan ​​aan de drang om te zeggen: "Ik zou dit nodig". Een kit die te groot of te zwaar is vaak net zo nutteloos als geen kit helemaal.
 4. 4
  Vinden onderdak. Dit is een van de hoogste prioriteiten. De zon zal u bakken, zal de regen je bevriezen (onderkoeling kan snel in te stellen tijdens de herfst, lente en winter als je nat bent), en tenzij je het geluk hebt om te zitten in een gunstige omgeving (zoals Tahiti), gebrek van onderdak zal meer dan een ongemak. Onderdak kan een tent of zeil, een vuilniszak of buis tent (als je gewoon wilt om te overleven), of een Winnebago zijn. Een groot ding is een rip stop nylon poncho die plat vouwen en kan worden gebruikt als een tent. Deze zijn zeer veelzijdig, ze zijn licht van gewicht, zeer taai, ze doen dubbele of drievoudige plicht (een must als je kit is te licht genoeg om te dragen), en sommige van deze kunnen samen worden gebruikt om een ​​grotere tent te maken als u met anderen. Zorg ervoor dat je een kleine touw en stokken mee.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u water. Er zijn aanbevelingen in overvloed voor hoeveel water om in uw kit te zetten. Heb 30-60 gram per dag minimum, afhankelijk van uw maat. Als je heel klein nemen de vroegere, grotere, de laatste. Dit is het laagste bedrag dat u moet nemen. Niet minder dan dit en je zal beginnen om serieus te gokken met je leven. De regering zegt een liter per persoon per dag, maar dit is inclusief water voor het wassen, koken, enz. Opties voor water zijn gesteriliseerd dozen, gesteriliseerd Mylar zakken, flessen water, en herbruikbare containers. De gesteriliseerd water (zak of doos) zijn erg handig als je niet laten hun relatieve onbeschikbaarheid u te houden van het gebruik ervan wanneer dat nodig is. Ze hebben een 5 jaar houdbaar en je kunt gewoon vergeten over hen. Waterflessen moeten jaarlijks worden vervangen en nemen veel van de extra ruimte-maar zijn verder goed. U kunt ook herbruikbare verpakkingen (meestal inklapbare kunststof) die goed werken als je het water (en houd het gesteriliseerd) steriliseren of was ze en vervang het water vaak. Waterzuiveringstabletten zijn een optie, maar vanwege hun smaak (ze kunnen je ziek maken) u kunt ze niet willen. Sommige Sporting outfitters hebben waterzuiveringssystemen.
 6. 6
  Neem 2.000 calorieën voedsel per persoon per dag. Er zijn tal van opties, maar de beste vereisen geen voorbereiding en geen bestek of borden te eten. Eten bars van alle soorten vallen in deze categorie, net als muesli, Gorp, enz.. Ze goed werken allemaal maar moet jaarlijks worden vervangen of volgens hun vervaldata. De Kustwacht maakt gebruik van een food bar met een vijf jaar houdbaar. Krijgen degenen met veel variatie, zoals noten, volle granen, enz... Wonen op voedsel bars voor drie dagen is niet al te slecht, behalve dat je het Engels Kanaal voor een hamburger zou zwemmen tegen het einde. De volgende beste soort voedsel is het Mylar type Mylar zakken van tonijn, MRE (klaar klaar maaltijden), etc.. Ze vereisen gebruiksvoorwerpen, maar de tonijn kan worden gegeten uit de zak, net als de MRE zij het met een beetje meer moeite. De grote hoeveelheden verpakkingen en overbodige items in MRE's hebben altijd hield me van het gebruik ervan als een serieuze bron van voedsel als de ruimte en het gewicht zijn een probleem. Opmerking: eet zo gezond mogelijk. Val niet voor de "neem veel snoep en junk food voor comfort en energie" gig. Suiker veroorzaakt een crash in energie evenredig met zijn hoge. Het benadrukt ook het lichaam, en in een stressvolle situatie is het laatste ding dat moet worden gegeten. Volle granen, noten, enz. zullen geleidelijk, zelfs energie geven en zorgen voor de nodige vetten, eiwitten en voedingsstoffen die nodig zijn - behoeften die verhogen in tijden van stress.
 7. 7
  Warm beddengoed. Wol en fleece zijn de beste deken keuzes. Beide behouden warmte, zelfs als het nat is, wol is vlamvertragend, fleece is zeer licht van gewicht. Als u in een gebied waar de brand is waarschijnlijk een probleem, de stok met de wol, tenzij het is gewoon te zwaar. Wegblijven van katoen, omdat het transporteert warmte uit je lichaam wanneer het vochtig is. Krijg oranje dekens als je kunt, dit is een veel oppervlakte voor het signaleren van (zelfs als een kind wordt verpakt in het). Het is een goed idee om een ​​folie type nooddeken omvatten. Ze vouwen zeer klein en kan fungeren als een grondzeil, kan het lichaamswarmte, fungeren behouden als een dampscherm en wind breaker, enz.. Niet alle hype niet kopen over zijn verbazingwekkende hitte reflectie-eigenschappen, hoewel - het weerspiegelt slechts stralingswarmte-en het is immers gewoon folie. Personen die in zeer koude klimaten zou onderzoeken het kopen van een slaapzak voor al uw camping en op te slaan in je 72 uur kit. Het packs ongelooflijk klein en licht en is ongelooflijk warm.
 8. 8
  Verpak de hygiëne items die je nodig hebt om comfortabel te blijven, maar overdrijf het niet. Wc-papier, katoen bandana (voor gezichtsmasker, washandje, etc), babydoekjes, zeep, potje zakken, en een N95 stof / virus masker zijn essentie. Extra belangrijke punten omvatten een tandenborstel / pasta, latex handschoenen, en vrouwelijk servetten.
 9. 9
  Bereid een EHBO-kit. Heeft een standaard EHBO-kit krijgen met 3200 pleisters en een paar aspirine. Krijg een rol gaas, wat gaasjes, medische tape, sommige pijnstillers, alcohol doekjes, sommige branden / wond creme, wat bloed coagulant (zoals cayennepeper, die ook antibiotica), en sommige vaseline of een ander smeermiddel / moisturizer. Je moet je eigen band aids te maken van gaas en tape, maar je zult in staat zijn om de meeste andere kleine verwondingen te dekken.
 10. 10
  Onder andere gereedschappen en reddingssteun. Nogmaals, niet over pak. Je moet licht (licht sticks of een slinger zaklamp), warmte (warmte packs), en een fluitje. Extra 'nodig zou kunnen hebben' items zijn: Fire starten kit, tang multi-use, vuurwapens, kleine touw, handslinger radio, duct tape, en een opvouwbare zag. Wilt u misschien een klein zakmes (met een zaag, schaar, pincet, scherp mes, haak) algemeen alles wat niet nodig nemen. Als je woont op het platteland van Idaho misschien een beetje van de visserij touw en een haak pakken, maar overdrijf het niet. Een goed doordacht selectie van instrumenten die al in een kit is www.Gorgimi.com, volgt u de links naar hun 'Extra'.
 11. 11
  Bepaal wat je zal het verpakken in. A Rubbermaid is gemakkelijk te bereiken, maar probeer niet om het overal mee naartoe en het deksel kan gemakkelijk af te komen (ja, ik heb de inhoud verspreid over de snelweg vanaf de achterkant van een aanhanger had). Droge Tassen, duffel, dag packs, etc zijn allemaal haalbare opties, afhankelijk van uw budget en locatie. Als u wilt in staat zijn om het te dragen, en willen dat het waterdicht (een goed idee-houd in gedachten dat de meeste natuurrampen in de VS zijn gerelateerd aan water), een droge tas die kan worden gedragen als een rugzak is de beste optie. Velen zijn taai en waterdicht, en een paar kan worden uitgevoerd op verschillende manieren. Zip top diepvrieszakjes (deze zijn zwaarder dan "opslag" zakken), kunnen houden als items gegroepeerd in je rugzak en houd ze droog, ook. Als het een essentieel punt, zoals lucifers, pakken het item in twee buidels, met de rits uiteinden wijzen in verschillende richtingen. Kleine gerecyclede verpakkingen, zoals flessen pil en Altoids dozen kunnen worden gebruikt om woningen kits voor het naaien, vissen, persoonlijke hygiëne, en een ID-pakket.
 12. 12
  Probeer het uit! Neem het kamperen, vaak gebruiken. Koop de items als kampeerspullen en bewaar ze in je 72 uur kit. Je krijgt je geld uit te halen en weten hoe het allemaal werkt als je het echt nodig hebt. Waarschijnlijk is, zal uw kit die plek waar je altijd gaan wanneer de lichten uitgaan, als je niet kunt krijgen die zak chips openen in de auto met je tanden, wanneer je vast zit aan de kant van de weg te worden, wanneer u kunt 't vinden van een zaklamp ergens anders, en natuurlijk als die 3 meter sneeuw pinnen u neer op een verlaten stuk van Iowa snelweg.
 13. 13
  Kopen "self powered radios" EN "zelf aangedreven zaklampen". Deze zorgen voor licht, info., Vooral over wat de oorzaak van de noodsituatie, en batterijen zal niet beschikbaar zijn in een noodsituatie. Krijgt ook Glow sticks. Veiliger dan kaarsen, vooral als die nood is een tornado, aardbeving die geript up gasleidingen, je gas detecteren. Sommige van deze apparaten zijn ontworpen om mobiele telefoons te laden, dus alleen een neergehaalde mobiele telefoon toren zal zijn waarom uw mobiele telefoon niet werkt, tenzij u de mobiele telefoon brak jezelf.
 14. 14
  Afgewerkt.

Tips

 • Houd een lijst van artsen en familie contacten in uw kit, samen met uw persoonlijke gegevens. Als er iets met je gebeurt, wie moeten we bellen? Heb je allergieën? Wie ben je en waar woon je?
 • Begin opnieuw vanaf de top en te overwegen een kit voor uw huisdieren ook.
 • Houden wat geld in de kit. Als er een noodsituatie die ervoor zorgt dat de banken te sluiten of de ATM's niet beschikbaar zijn, kunt u vinden dat je het nodig hebt.
 • Verhoog je het water op basis van het seizoen en het gebied waar u woont. Canada raadt 2 liter water per persoon per dag. Arizona State Emergency Management Agency beveelt 1-2 gallons (4-8 liter) per persoon per dag. Praktische ervaring is uw beste leraar - er even uit en test je kit.
 • Koop de beste items die je kunt veroorloven. U kunt ze gebruiken in uw normale activiteiten buitenshuis-alleen niet vergeten om ze terug te zetten in uw ramp kit als je klaar bent, en zorg ervoor dat van het
 • Gebruik alleen de materialen in uw kit voor die mensen voor wie u hebt voorbereid als het niet onmiddellijk kan worden vervangen. Anderen die onverantwoord moet men voor zich hebben voorbereid en zal drain de middelen uit wat je verantwoord hebt voorbereid voor u en de uwen.
 • Zorg ervoor dat je spelletjes en boeken om jezelf te vermaken.
 • Volg altijd het advies van de ambtenaren. Je buurman is geen officiële, tenzij men (hij / zij) leeft in uw omgeving, is een politieagent, brandweerman, Civil Defense ambtenaar, militair politieman.

Waarschuwingen

 • Overdrijf het niet, maar doe niet onder doet het ook niet.
 • Deze kit zal geen garantie voor overleving

Dingen die je nodig hebt

 • Drinkwater
 • Een reddingsvest
 • Een bijl
 • Dekens
 • Blikken
 • Eerste hulpgoederen
 • Een radio-en / of een noodtelefoon
 • Batterijen
 • Schoenen
 • Lucifers, kaarsen en / of een fakkel.