Wkinl

Hoe maak je een whirlpool jacuzzi of hot tub veilig gebruik

Whirlpool spa's, ook wel jacuzzi of hot tubs, zijn leuk, maar ze kunnen ook gevaarlijk zijn. Volg deze richtlijnen om te zorgen dat iedereen zelf geniet!

Stappen

Hoe maak je een whirlpool jacuzzi of hot tub veilig gebruik. Als je haar is lang, zet het in een staart of knot te voorkomen dat zij gevangen in het filter of afvoer.
Hoe maak je een whirlpool jacuzzi of hot tub veilig gebruik. Als je haar is lang, zet het in een staart of knot te voorkomen dat zij gevangen in het filter of afvoer.
 1. 1
  Als je haar is lang, zet het in een staart of knot te voorkomen dat zij gevangen in het filter of afvoer.
 2. 2
  Zorg ervoor dat de hot tub is op de juiste temperatuur, waarbij in op de behandeling van de mensen die zullen worden gebruikt. Kinderen mogen nooit in een warm bad als het water is warmer dan badwater (ongeveer 90 graden). Voor volwassenen, onderhouden van de watertemperatuur onder de 104 graden. Als uw hot tub een digitale thermometer heeft, overweeg dan de aanschaf van een drijvende thermometer in de gaten houden van de temperatuur.
 3. 3
  Vermijd het drinken van alcohol of het gebruik van drugs in de hot tub. Het warme water zal versterken en versnellen van de effecten van alcohol of drugs. Alcohol maakt je slaperig, en in slaap vallen in heet water kan zeer gevaarlijk zijn. Naast het gevaar van verdrinking, kan je lichaam niet te reguleren de temperatuur als goed wanneer je slaapt, wat kan leiden tot gevaarlijke oververhitting.
 4. 4
  Ook vermijd het gebruik van de hot tub wanneer overdreven moe, of op zijn minst een alerter persoon lid worden van je om je wakker.
 5. 5
  Houd altijd de hot tub bedekt wanneer niet in gebruik. Dit zal het behoud van energie en, nog belangrijker, te voorkomen dieren en jonge kinderen vallen / klimmen inch Het zal ook helpen voorkomen dat vuil en puin van het krijgen inch Overweeg het gebruik van een vergrendeling deksel om kinderen en ongewenste gasten te voorkomen dat het gebruik ervan als je niet rond. Drain altijd geen stilstaand water uit de hoes.
 6. 6
  Laat uw hot tub gecontroleerd door een professional regelmatig, om ervoor te zorgen dat het in goede staat. Dit kan ook helpen voorkomen dat meer kostbare reparaties op de weg.
 7. 7
  Zorg er altijd voor alle elektrische onderdelen correct zijn geïnstalleerd door een professionele en verblijf in goede werkende staat. Gebruik niet de hot tub als u geen elektrische problemen vermoedt.
 8. 8
  Gebruik nooit elektrische apparaten (zoals telefoons, radio's, tv's of elk ander apparaat met snoer) in of nabij de hot tub. Als je moet een omgeving, een batterij-aangedreven apparaat en plaats het op een tafel een veilige afstand van het water. Zorg ervoor dat alle stopcontacten zijn een veilige afstand van de hot tub ook, in overeenstemming met de plaatselijke bouwvoorschriften. Bedrade apparaten en stopcontacten vormen een reëel risico op elektrocutie als ze nat worden!

Tips

 • Houd droge handdoeken binnen het bereik van de hot tub, zodat mensen hun voeten kunnen uitdrogen als ze te verlaten.
 • Zorg er altijd voor om uw hot tub schoon te houden, en gebruik spa-goedgekeurde chemicaliën om bacteriën te doden. Anders kan het warme water een broedplaats voor ziekte geworden. Zorg ervoor dat alle chemische niveaus te houden binnen een passend aanbod, waaronder de totale alkaliteit en pH, omdat dit de effectiviteit van uw ontsmettingsmiddel te verbeteren en te voorkomen dat irritatie van de huid en bewolking.
 • Wees voorzichtig bij het gebruik van de hot tub in de winter. Als de temperatuur buiten de hot tub is onder het vriespunt, het water spatte over de rand kan snel invriezen in glad ijs. Wees voorzichtig bij het verlaten!
 • Altijd douche met water en zeep voor en na het gebruik van een hot tub. Douchen voordat voorkomt lotions en de huid oliën uit gunking de filter en voorkomen dat bacteriën uit het invoeren van het zwembad, en douchen na zal helpen bij het verwijderen geen chemicaliën of bacteriën die blijven hangen op je huid, het voorkomen van huiduitslag en infectie.
 • Overweeg de installatie van anti-slip treden en een leuning voor een veilige in-en uitstappen, vooral als iedereen die lager is dan stabiel op hun voeten zullen worden met behulp van uw hot tub.
 • Zorg ervoor dat het gebied rond je hot tub is goed verlicht, vooral 's nachts. Het is belangrijk om te kunnen de grond duidelijk te zien om te voorkomen dat struikelen, vallen, of stappen op iets.

Waarschuwingen

 • Als u hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk of diabetes moet u contact op met uw arts voordat u een hot tub.
 • Zwangere vrouwen moeten vermijden dompelen hun buik in een warm bad, want de temperatuur is veel te warm voor de foetus. In plaats daarvan, genieten alleen de voeten en benen, of controleer met uw arts.
 • Het beste is om nooit toestaan ​​dat kinderen onder de leeftijd van 12 tot een bubbelbad, vanwege de vele risico's, waaronder verdrinking, bacteriële infectie, en schade aan de hersenen veroorzaakt door de hoge temperaturen te gebruiken. Laat kinderen nooit zonder toezicht in of nabij een hot tub, en altijd een arts te raadplegen alvorens uw kinderen in een warm bad.
 • Zoals met zwembaden, onmiddellijk te verlaten en onderdak zoeken als je bliksem ziet, of tijdens elke andere vorm van bedreigende weer.
 • Store chemicaliën en benodigdheden in een schone, droge en veilige locatie. Indien ingenomen door kinderen of dieren, kunnen deze producten fataal zijn, dus zorg ervoor om ze te houden waar niemand anders kan krijgen voor hen.
 • Zorg ervoor dat iedereen met behulp van de hot tub weet waar de noodpomp afsluiting is en hoe deze te gebruiken in geval van nood.

Dingen die je nodig hebt

 • Hot tub met vergrendelbare deksel
 • Spa chemicaliën geschikt zijn voor uw hot tub
 • Droge handdoeken