Wkinl

Hoe maak je een lek in een luchtbed te lokaliseren


Air matrassen zijn een handige, makkelijk op te bergen, en flexibele punt om te hebben wanneer bedrijf opduikt om de nacht door te brengen. Zelfs een klein lek zal de slaper plat op de vloer tegen de ochtend, hoewel, en het vinden van lekken kan worden als zoeken naar een speld in een hooiberg.

Stappen

Hoe maak je een lek in een luchtbed te lokaliseren. Verwijder de lakens en beddengoed uit de luchtmatras.
Hoe maak je een lek in een luchtbed te lokaliseren. Verwijder de lakens en beddengoed uit de luchtmatras.
 1. 1
  Verwijder de lakens en beddengoed uit de luchtmatras.
 2. 2
  Verplaatsen naar een plek waar het kan worden omgedraaid, gedraaid en gedraaid om helemaal doorzoeken omheen.
 3. 3
  Vul het zo veel als je kunt met lucht, zonder gevaar de matras barsten. Luchtbedden zijn niet ontworpen voor hoge druk, dus gebruik je ademhaling, of een pomp ontworpen voor luchtbedden, niet een luchtcompressor.
 4. 4
  Inspecteer de matras. Met de matras erg vol met lucht, kan zelfs een gaatje zichtbaar worden.
 5. 5
  Voeg een beetje afwasmiddel met een spray fles warm water en beginnen systematisch spuiten van de matras. Het lek zal zich openbaren met zeepbellen. Zeepwater is vaak de makkelijkste en beste manier om een ​​luchtlek vinden. Een zeepachtige, natte lap veegde op de matras zal ook werken.
 6. 6
  Indien mogelijk, zet de matras in een zwembad met water (een bad zal ook het werk doen) onderdompelen onderdelen of de gehele matras totdat u bellen regelmatig stijgen van de matras. Dit geeft lekken.
 7. 7
  Beweeg de palm van je hand langzaam langs het oppervlak van de matras. Vaak kan je de ontsnappende lucht "borstel" tegen uw huid voelt.
 8. 8
  Beweeg je hoofd langs het oppervlak met je oor bij de matras. U kunt horen ontsnappende lucht, en het oor is bijzonder kwetsbaar voor de "ontwerp" van het lek te voelen.
 9. 9
  Besteden veel aandacht aan alle naden. Vinyl luchtmatrassen zullen meestal naden aan de boven-en onderrand en langs de lengte die dalen. Dit zijn de gebruikelijke plaatsen voor zwakke punten te voorkomen die kunnen leiden tot lekkages.
 10. 10
  Verplaats de matras om een outdoor tafel, als je dit niet doen om uw zoektocht naar het lek te beginnen. Als de tafel is van hout, bedekken met een deken en / of kranten.
 11. 11
  Draai het water op een tuinslang, en beginnen te "overspoelen" het oppervlak van de matras met een kleine stroom van water, te concentreren op zoek naar bubbels waar het water loopt langs de matras oppervlak. Beweeg langzaam, misschien een klein lek alleen een bel om de paar seconden.
 12. 12
  Controleer de lucht vulmiddel mondstuk of klep op dezelfde manier, en zorg dat hij goed gesloten is.

Alternatieve methode

 1. 1
  Giet een kopje water in het bed.
 2. 2
  Opblazen van de rest van de weg met lucht. Volle druk is niet nodig, maar opblazen ver genoeg om het zijn vorm te geven.
 3. 3
  Schud het bed om en draai het om een paar keer. De natte plekken zal onmiddellijk verschijnen en zullen de lekken te onthullen.
 4. 4
  Als het lek is gevonden, laat het water volledig, en overwegen om een liter methyl hydrateren, schud om en laat opnieuw uitlekken. Dit zou moeten helpen bij het voorkomen van organismen groeien binnen de matras

Tips

 • Met zeepwater maakt meer merkbaar bellen wanneer de vloeistof dekt de oorzaak van het lek.
 • Spoel de zeep uit de matras als u klaar bent, en laten drogen voordat u verdergaat met een patchwork.
 • Bij het vullen van de matras, licht een wierookstokje en laat de rook om ook vullen in de matras. Wanneer de lucht ontsnapt uit de pinhole, zal de rook ook te ontsnappen.
 • Neem contact op met de fabrikant voor informatie over hoe u het beste repareren het lek. Sommige fabrikanten sturen kosteloze reparatie kits of aanbevelingen ter zake.
 • Probeer dan een smartphone, met een decibel app voor geluid. Schakel alle ruis in het gebied en loopt de telefoon over het oppervlak van de matras en op zoek naar een toename van geluid. Om te controleren, beweeg je gevoelige lippen boven dat gebied om een ​​lek te bevestigen.
 • Je zou beter af met het kopen van een nieuwe matras. Weeg in de tijd zult nemen om het lek te identificeren.

Waarschuwingen

 • Stel de matras op een puntig voorwerp tijdens het bekijken.
 • Denk goed na of u zet water in een luchtbed. Er is geen manier waarop je in staat om het te drogen voordat schimmel begint zal zijn.
 • Niet Blaas het luchtbed. Het kan barsten.

Dingen die je nodig hebt

 • Zeepwater.
 • Spuiten fles.
 • Tuinslang met water.
 • Outdoor tafel of het oppervlak om te werken aan.