Wkinl

Hoe de geur van een sigaret te dekken

Als u rookt tegen de wil van je ouders, kan partner of vrienden moet u uw nare gewoonte te verbergen, net zoals de geur die stokken met u waar u ook gaat, zodat ze nog steeds zullen van je houden:-).

U kunt ook uw sigarettengeur bedekken van je baas en collega's, simpelweg te wijten aan sociologische kwesties, of voor meer serieuze zaken, zoals de ziektekostenverzekering, baan onderhoud, of voor het maken ervoor dat u niet uw kansen op het krijgen van ruïneren die langverwachte promotie.

Dus hier is een lijst praktische handleiding over hoe het te doen.

Stappen

Hoe de geur van een sigaret te dekken. ] Nog beter, als het buiten koud is, kunt u op een dikke (leder, enz.).
Hoe de geur van een sigaret te dekken. ] Nog beter, als het buiten koud is, kunt u op een dikke (leder, enz.).
 1. 1
  Mond: kauwgom kauwen. Geur mondsprays 'draagt ​​meestal snel uit of je mag niet van de smaak, maar ze werken ook. Poetsen je tanden of gewoon proeven van een klein beetje tandpasta zal het zo goed doen.
 2. 2
  Handen: was het goed met zeep. Dit zal niet volledig te bedekken de geur, maar is de meest praktische manier. Vloeibare zeep werkt beter, als de geur kleeft aan je hand langer, die de geur van rook. Als je een vrouw (of een man die het niet erg) kunt u uw favoriete handcrème of lotion gebruiken. Niet gebruiken zowel vloeibare zeep en lotion, omdat het een beetje een stinkende puinhoop zal zijn. Gewoon niet cologne of andere parfums gebruiken in je handen, als mensen zullen waarschijnlijk merken het en vraag je over. Vermijd ook, natuurlijk, je hand in de buurt van andermans neus - speciaal je vriend / vriendin 's.
 3. 3
  Gezicht: een alcohol doekje zal het werk doen, maar je vriend / vriendin is waarschijnlijk te merken. In plaats daarvan, gewoon een beetje van deodorant in de buurt van je nek, op deze manier zullen de mensen gewoon denken dat je op een beetje te veel van, en niet dat je probeert om iets te dekken. Als je parfum gebruikt, precies hetzelfde doen. Maar, wees voorzichtig, als je het niet maken meestal gebruik van eau de cologne en parfums, gebruik het niet alleen maar om de geur van sigaretten te dekken, als mensen zijn zeer waarschijnlijk opmerken en u vragen over het te maken.
 4. 4
  Kleding: wrijven stomerij lakens op het zal werken. Als je kunt, neem een ​​jack of jas je draagt ​​uit voordat het roken, en wanneer roken buiten, doe het altijd met je rug tegen de wind, op deze manier zal de rook weg te blazen van u, niet direct op je gezicht, kleding en haar.
 5. 5
  Haar: kammen crèmes die sommige vrouwen meedragen in ze portemonnees zullen werken. Of gewoon je haar terug voor het roken.
 6. 6
  ] Nog beter, als het buiten koud is, kunt u op een dikke (leder, enz.) Jas die u alleen gebruiken voor het roken. Draag een hoed die je al je haar kan dekken met. Draag dunne handschoenen indien mogelijk. Neem ze uit voordat je naar binnen gaat. Rook opstaan, zodat de geur niet te krijgen in je broek of schoenen. Niet blijven re-friet of peuken op je omdat dat waarschijnlijk ruikt de slechtste (maar geen nest - het duurt ongeveer dezelfde tijd voor een spijkerbroek en een sigarettenpeuk biologisch afbreekbaar.)

Tips

 • Komt nooit meer thuis ruiken van cologne, is dit de ultieme brandwond. Het eerste wat je ouders zeggen is: "Waarom draag je cologne? '. Dit geldt niet als u gewoonlijk draagt ​​een sterke cologne als je ouders niets zouden merken uit het gewone.
 • Als je buiten roken en je bent altijd kauwgom keer dat je thuis komt en je ouders zijn voorzichtig, zouden ze iets vermoeden. Dus zorg ervoor dat je tandvlees keer kauwen om hen heen in de zoveel tijd, of het huis verlaat kauwen het al en net vervangen alvorens terug. Suikervrije kauwgom, in tegenstelling tot sigaretten, is ook goed voor uw gezondheid als het reinigt je tanden.
 • Komt nooit meer thuis ruiken van een alcoholdoekje, dit is weer een enorme burn.

Waarschuwingen

 • Roken is slecht voor je gezondheid. Nu je weet dat, als je je schuldig voelt, stop. Stoppen met roken, dat is, niet schuldig voelen. Vooral als je borstvoeding geeft, zwanger bent, of zwanger kan worden.