Wkinl

Hoe maak je een kas plannen

Als u zich zorgen maakt over het beschermen van uw planten tegen extreme omstandigheden in het weer of wil je gewoon een comfortabele omgeving voor uw planten te creëren, dan is een met een kas is belangrijk. Soms om financiële redenen of als je een doe-het-zelf type persoon, het bouwen van een kas is een geweldige optie.

Stappen

Hoe maak je een kas plannen. Overweeg het gebruik van salvage materialen als u van plan om een grotere kas te maken.
Hoe maak je een kas plannen. Overweeg het gebruik van salvage materialen als u van plan om een grotere kas te maken.
 1. 1
  Overweeg het gebruik van salvage materialen als u van plan om een grotere kas te maken. U kunt deze materialen te gebruiken in het ontwerpen en de planning voor een low cost budget kas. Dit zal ook helpen bij het minimaliseren van de kosten van de andere goederen en materialen die nodig zijn.
 2. 2
  Bepaal het klimaat van de plaats waar je woont. Een geïsoleerde kas moet geschikt zijn voor koude klimaat gebieden. Dit zal helpen zorgen voor de benodigde warmte en warmte voor uw planten. Voor warme plaatsen, een kas die een tint controle heeft is raadzaam.
 3. 3
  Zorg ervoor dat uw kas zal worden ontworpen met de juiste luchtcirculatie ruimtes, ventilatie, ongediertebestrijding bodem, kachels voor de winter seizoen, en vochtigheid controle-apparaten. U kunt een omgeving die geschikt is voor de soort planten die groeien in de kas zou maken.
 4. 4
  Zoek in een zonnige ligging. De locatie van de serre moet worden gebouwd waren voldoende zonlicht. U kunt kiezen voor een zonne-kas voor groenten en exotisch fruit dragende planten als u wilt dat uw kas te zijn gelegen aan de oost-west gedeelte waar het meer blootgesteld aan zonlicht.
 5. 5
  Denk aan de bekleding van de kas. De meest aan te raden tinten zijn de dure glas gemaakt bekledingen en glasvezel. Ze zorgen voor meer duurzaamheid en ze niet snel verslechteren ten opzichte van plastic bekledingen. Een kas bedekt met glas of glasvezel maakt meer vochtigheid en warmth.You kunnen ook gebruik maken van kunststof polyethyleen vellen.
 6. 6
  Kiezen wat voor soort foundation je wilt gebruiken. De funderingen kan beton voor een meer beveiligd kas. Anderen geven de voorkeur aan minder dure lichtgewicht fundering waar ze gebruik van geïmproviseerde materialen zoals bielzen, die zij gemakkelijk kunnen hechten aan de grond. Het hangt allemaal af van hoeveel u bereid bent te besteden aan de structuur van de kas zijn.
 7. 7
  Denk aan het bouwen van een kas die zijn volle potentieel te maximaliseren. U kunt bankjes of materialen die gebruikt zullen worden voor comfort elke keer als je wilt ontspannen in de kas toe te voegen. U kunt vele accessoires toe te voegen aan de plaats zoals automatische irrigatiesystemen, verwarmingsinstallaties, ventilatie-systeem en andere automatische apparatuur die effectief in het handhaven van de planten.
 8. 8
  Gebruik de "goede bugs" voor ongediertebestrijding chemische. Ze voorkomen en de verspreiding van de slechte insecten in een kas. Als je ooit insecten vinden op een plant, kunt u de plant te isoleren en plaats de plant buiten de kas, zodat de insecten niet zou schaden de andere planten.
 9. 9
  Maak een ruimte waar je kunt opslaan meststoffen, potgrond en andere gereedschappen die essentieel zijn in de kas zijn. U kunt een instrument rack plaatsen dichter bij het oppotten plaats, zodat het makkelijker voor u om de bodem van de pot van de plant over te dragen zou zijn. U kunt ook emmers en gereedschaphouders plaats naar de andere apparatuur tegemoet wanneer ze niet in gebruik zijn.