Wkinl

Hoe installeer plastic graskanten

Dit is de juiste en meest effectieve manier om te installeren plastic graskanten.

Stappen

Hoe installeer plastic graskanten. Gebruik een zode-scherpe spade of een boom-planter's plantboor om het gazon te snijden in de gewenste vorm van uw bloembed.
Hoe installeer plastic graskanten. Gebruik een zode-scherpe spade of een boom-planter's plantboor om het gazon te snijden in de gewenste vorm van uw bloembed.
 1. 1
  Gebruik een zode-scherpe spade of een boom-planter's plantboor om het gazon te snijden in de gewenste vorm van uw bloembed. Het is het meest effectief om de bezuinigingen recht naar beneden (verticaal) te maken, want dit zal de juiste hoek voor de graskanten te bieden. Duw de spade beneden het niveau van de basis (minimaal 10 cm). Nu, hefboom het handvat van uw spade naar beneden te tillen de zode die u wilt verwijderen. Dit lost helemaal al de graswortels.
 2. 2
  Verwijder de graszoden: Snijd de zode in stukken. Draai de zoden ondersteboven en raakte de bodem-beladen wortels met het vlakke deel van je spade om de grond los te maken. Knip niet de wortels met de rand van je spade als deze wortel stekken die zal groeien als links in uw bloembed zal creëren. Schud deze bodem in uw bloem bed. Gooi het plaggen in uw compost ondersteboven waar ze kunnen ontbinden, indien u dit wenst.
 3. 3
  Graaf een geul aan de rand van uw lijn: De geul moet zo diep als je plastic graskanten PLUS 2,5 cm zijn. Bijvoorbeeld, als u gebruik maakt van 4-inch diep graskanten, zal de geul zijn 5 centimeter diep op het gras kant.
 4. 4
  Rol uw plastic graskanten en snijden op de gewenste lengte. De randen hebben een natuurlijke krul van het zijn gewikkeld in een cirkel voor de verpakking. Rol de cirkel, zodat de buitenkant van de krul gezichten uw bloembed.
 5. 5
  Gaan tegen de krul van de rand, schuif deze in de sleuf, het op het gras kant van de geul, zodat de bovenkant van de rand is gewoon niveau met de basis van het groeiende gras. De bovenkant van de rand NIET stok boven het gazon, het zal bijna worden begraven en net zichtbaar nadat u terug vul uw loopgraaf!
 6. 6
  Gebruik bodem (terug vul uw geul) te houden de rand op zijn plaats als je werkt in secties langs de lengte van uw bloembed.
 7. 7
  Als uw gewenste rand lijn is golvend, kunt u graskanten stakes moeten houden van de rand in een bocht. Deze zijn horizontaal geplaatst aan de basis van de graskanten door hameren ze door de rand, net boven de verstevigingsstrip in de grond onder het gazon. Ze zijn * niet * verticaal geplaatst.
 8. 8
  Aandrukken van de opvulling direct grenzend aan de rand met je voet zijwaarts (compact de bodem). De hoogte van de bodem moet komen tot, maar niet boven de bovenkant van de rand. Stel de bodem hoogte als nodig en aanstampen weer.
 9. 9
  Weet dat als het gras probeert binnen te vallen vanaf de bovenkant, net trek het omhoog. Wanneer u het gazon maaien, kunt u een wiel draaien op de grond, rechts over de rand en hebben geen trimmen te doen.

Tips

 • Het doel van kunststof graskanten is om het gras te houden van groeien in uw bloembedden. Gras groeit uit de wortels, die kan overleven zo diep als 5 of 6 centimeter onder de grond. Plastic graskanten moet worden gelegd diep genoeg om te voorkomen dat de diepste wortels van het groeien onder de rand - NIET op een oppervlak voor uw elektrische weed-whacker (noch voor het houden van de grond in!)
 • U kunt de lijn die u wilt knippen door het leggen van uw tuinslang in de gewenste vorm en laat het daar voor een paar uur te markeren. De slang zal een kleine inkeping in het gras waar je kunt zien na het opnemen van de slang te verlaten. Als je dat niet helemaal zoals deze snijlijn, kunt u het proces herhalen of te wijzigen de lijn als je gesneden in het gras.

Waarschuwingen

 • De wiggly gegolfde graskanten is praktisch nutteloos. Gebruik het scherpen dat de buis aan de boven-en versterkende stroken aan de onderkant en midden heeft.
 • Als u wilt dat het niveau van je bloem bed te verhogen, laat minstens 6 cm tussen de rand en de verhoogde bodem.

Dingen die je nodig hebt

 • plastic graskanten minimaal 4 cm in hoogte
 • kleine troffel
 • een scherpe spade of plantboor boom-planter's
 • Ook handig: een kruiwagen, kniebeschermers, een compost voor graszoden
 • Graskanten inzet voor gebogen randen (optioneel)