Wkinl

Hoe je wilde eetbare planten te vinden

Wilde eetbare planten zijn overal waar je beurt. Niet alleen is het gratis eten, maar het eten van wilde planten is een enorme stap in de richting woestijn zelfvoorziening. Of u van plan bent te overleven op vrije greens of wil je gewoon volgende keer dat je gaat kamperen moet worden voorbereid, hier is hoe te beginnen.

Stappen

Hoe je wilde eetbare planten te vinden. Weten waar de beste voedsel is, afhankelijk van waar u woont.
Hoe je wilde eetbare planten te vinden. Weten waar de beste voedsel is, afhankelijk van waar u woont.
 1. 1
  Weten waar de beste voedsel is, afhankelijk van waar u woont. Houd in gedachten dat als je leeft in een vochtige omgeving, zal de meerderheid van wild eten in de zon - of clearing of 'edge'. In een droge regio, zoals het Zuidwesten, het grootste deel van het wild voedsel zal in de buurt van water.
 2. 2
  Pick-up een lokale fabriek gids. Get gidsen voor de meest voorkomende eetbare planten in uw omgeving, doorgaans aangeduid als 'onkruid'. Leer de top 20 of 25 en probeer ze te onthouden - ze kunnen van pas komen later.
 3. 3
  Begin met het nummer een leefgebied voor wilde eetbare planten - Uw gazon. Elke plaats die regelmatig wordt schoongemaakt is geladen met onkruid zoals paardenbloem, vogelmuur, weegbree, wilde ui, viooltjes, klaverzuring, henbit, klaver, dovenetel en melkdistel - die allemaal 100% eetbaar.
  • Begin met gras. Alle gras is eetbaar. Iets onder de 6 "is makkelijk te kauwen en te verteren De smaak varieert van intens zoete milde tot bitter -. Iedereen die geproefd een schot van tarwegras weet precies hoe zoet gras Gras dat is meer dan 6 kunnen zijn." Kan worden gekauwd voor sap en spit uit, of lopen door een handmatige tarwegras juicer voor een gezonde schot.
 4. 4
  Bezoek andere gebieden die regelmatig worden gewist. Probeer bermen (toelichting waarschuwing hieronder), gebieden, parken, enzovoort. Zij zullen ook ton eetbare planten. Vogelmuur kan worden opgepikt door de emmer. Hier is wat te zoeken:
  • Paardebloem (Taraxacum officinale): De jonge ontvouwen greens in het centrum zijn geweldig rauw. De gehele installatie kan worden gestoomd. De bloem is het beste deel. Pak het van de steel, en met uw vingers uit de groene basis van de bloem, dus er is geen wit sap (het sap is erg bitter). Je bent vertrokken met een zoete, vlezige, vullen wilde voedsel dat kan worden gevonden in een ongelooflijke overvloed.
  • Vogelmuur (Stellaria media): De gehele plant kan rauw gegeten worden. Het heeft een zoete, grazige smaak. Als u wilt dat de stengels te voorkomen, en eten voornamelijk de nieuwe groei, plukken uit de toppen en eet die.
  • Klaverzuring (oxalis spp): De hele plant is geweldig rauw - het heeft een mooie zure smaak, verfrissend. De bloemen van de kosmopolitische onkruid zijn geel, maar vele variëteiten groeien in het wild met roze bloemen. Dit is een plant zeer algemeen, niet alleen in gazons en gewist gebieden, maar ook diep in de woestijn. Het moet niet worden geconsumeerd in een hoeveelheid bevat relatief veel toxische oxaalzuur.
  • Henbit (Lamium amplexicaule): Een andere planten volledig eetbaar rauw. Het is een Lamium, een zeer milde mint. Zoals vogelmuur, het heeft een zoete, grazige smaak - plukken uit de toppen van de stengels te voorkomen. Deze plant zal enorme tapijten vormen op plaatsen, heel vroeg in het jaar, met een understory van vogelmuur eronder.
  • Dovenetel (Paarse dovenetel): Een andere Lamium, net als henbit. Het wordt gegeten op dezelfde manier - en zal ook vormen enorme tapijten over de grond, vooral in het voorjaar.
  • Weegbree (Plantago lanceolata): Jonge bladeren in het centrum zijn goed rauw - hebben een lichte zilte smaak. Er is zowel een gemeenschappelijk en een Engels weegbree, die zeer vergelijkbaar.
  • Sow distel (Sonchus spp): De jonge bladeren zijn behoorlijk - het behandelen als paardenbloem, en probeer te voorkomen dat de bittere latexsap. Melkdistel heeft uitstekende gele bloemen zeer vergelijkbaar met paardebloem, toch nog beter, dat is bereid op dezelfde manier en rauw gegeten. In tegenstelling tot de paardebloem, melkdistel heeft een rechtopstaande stengel en een meer stekelige ogende distel-achtige uitstraling.
  • Wilde uien (allium spp): Zeer vaak in gebieden die worden gemaaid. Een zeer milde ui, dat is uitstekend rauw. Oogst trossen van het en gebruik het enkel als lente-uitjes.
  • Cress (cardamine spp): Dit is een van de vele wilde planten in de mosterd familie gebruikelijk in steden. Wanneer de jonge, de bladeren zijn uitstekend rauw, met een milde mosterd smaak. Als ze ouder worden het volledige planten kunnen worden gestoomd, net zoals je mosterd greens zou bereiden thuis.
 5. 5
  Bessen: Kijk voor bessen op sierheesters, zoals dit silverberry. Ebbing's silverberry wordt vaak geplant in steden als struiken en heggen - maar het zal in elk verstoorde habitats en vorm struikgewas ontsnappen. De stengels, bladeren en bessen zijn allen gespikkeld met zilver. De rode bessen zijn uitstekend als het fruit rijp.
 6. 6
  Kijk voor bessen op bomen. Zelfs in het holst van de winter, zoals op deze laurelcherry. Net als de meeste wilde kersen, deze hebben een lange rijpingsproces en zijn niet volledig rijp totdat de vruchten begint te verzachten en verschrompelen.
 7. 7
  Check out sierbomen. Deze worden geplant voor hun opzichtige bloemen - die bloemen kan leiden tot fruit, zoals kersen of crabapples of pruimen. Ze mag dan klein zijn, maar kan erg lekker.
 8. 8
  Kijk voor noten onder bomen. Walnoten en hickorynoten kunnen worden verbrijzeld openen met een steen en de eetbare vruchtvlees uitgezocht. Verse noten zijn nat en vullend en makkelijk te verteren, met veel smaak. Eikels zijn er in overvloed onder eiken - als de eik heeft ronde-gelobde bladeren, zal de eikels moeten minimaal tot geen bewerking. Sommige witte eiken eikels worden geen tannine te hebben. En houd in gedachten dat je went er wel aan en stoppen het te merken na de eerste paar - het is hoe duiven eet zoveel eikels.
 9. 9
  Vinden vruchtlichamen bomen. Controleer bermen (noot waarschuwing hieronder), bosranden, en naast water voor vruchtlichamen bomen. Fruit moet zon om te rijpen - er is niet veel fruit in diepe bossen. De 'randen' van elke omgeving zijn de meest productieve - bomen worden bevrucht en houden een vloeistof en vocht uit het bos achter hen, maar hebben toegang tot de volle zon aan de rand van een open plek of waterweg. Dit is waar je fruit zoals kaki, wilde appels, moerbeien, herfst olijven, hackberries, en ga zo maar door. Hieronder zijn kaki.
 10. 10
  Kijk voor planten die groeien in natte gebieden. Zoeken waterlichamen op tekenen van lisdodde, biezen, en waterkers. Lisdodde heeft typisch een oppervlakte van stilstaand water te gedijen, maar het zal groeien in streamsides. Lisdodde kan in ongerijmd overvloed in meren en baaien. De scheuten zijn prachtig rauw, en het stuifmeel in de vroege zomer smaakt cakebloem. U kunt verzamelen hele zakken van het. Pollen is zo voedzaam het wordt beschouwd als een 'superfood'.
 11. 11
  Knabbelen op veilige bloemen. Proef de bloemblaadjes van planten die je kent te zijn nonpoisonous. Bloemen zijn vaak zeer mild tot zoet en vol met antioxidanten. Een aantal uitstekende bloemen zijn daglelies, azalea's, viooltjes en kamperfoelie. Vlamazalea heeft zo veel nectar van de bloemen smaken Orange Crush.
  • De basis van bloemen kan sterk zijn om bitter - het is beter om te breken uit bloemblaadjes en niet eten het groen materiaal.
 12. 12
  Check out doornige struiken voor voedsel. Rose, bramen, frambozen, en greenbriar zijn goede voorbeelden. Rose heeft eetbare heupen (de gemeenschappelijke weedy struikgewas-vormende multiflora roos is de beste - de heup is klein en pittig), bramen / frambozen heeft bessen en greenbriar scheuten en ranken, evenals bessen die zijn vrij smakeloos, maar nog steeds eetbaar. Hieronder is een multiflora roos.
 13. 13
  Leer uw wijngaarden, zodat u kunt druif onderscheiden. Wilde druiven zijn te vinden in de VS en zijn een van de beste wild voedsel. Er is een ras dat u overal in het Zuiden genaamd "muskaatdruif" zullen zien - de druiven zijn dikke huid en heel groot, met een smaak zoals kauwgom. Wilde druiven hebben zowel eetbare bladeren en ranken evenals fruit - de bladeren kunnen worden gedrenkt in appelazijn en gebruikt om dolmas maken. Muscadine verlaat zijn taaier en profiteren van een week-lange glazen pot fermenteren. Wijnstokken maken ook erg stevig manden.
 14. 14
  Vinden bladverliezende bladeren. Probeer de bladverliezende bladeren van bomen zoals linden, sassafras, Boxelder, sourwood - alle zijn uitstekend rauw. Beuk bladeren zijn ook zeer eetbaar als ze jong, voor de eerste 2 tot 4 weken. Je kunt trekken hele salades van de bomen. Linden bladeren zijn zo groot dat ze kunnen worden gebruikt als tortilla.
 15. 15
  Kies de nieuwe groei uit naaldbomen in het voorjaar. De jonge groene scheuten aan de uiteinden van de takken zijn geweldig rauw - een aangename zure smaak. De mannelijke pollen kegels op coniferen zijn ook eetbaar - sommige zijn heel lief. En nogmaals, het is pollen - zeer voedzaam. Veel soorten van dennen hebben eetbare noten in de kegels in de late zomer te vallen.

Tips

 • Ga langzaam met champignons. Champignons zijn zeer moeilijk om te leren, en expertise duurt jaren. Stok met de voor de hand liggende, zoals oesterzwammen, kreeften, cantharellen, morieljes, eekhoorntjesbrood, puffballen - deze zijn gemakkelijk te identificeren en te begrijpen. Maar houd in gedachten paddestoelen kunnen beïnvloeden mensen op verschillende manieren, en velen kunnen het moeilijk, zelfs na lang koken, zoals oesters en kreeft paddestoelen te verteren.
 • Negeer de hype over spuiten. De meeste open plekken worden periodiek gemaaid en anders genegeerd - ze worden niet bespoten. Terwijl de meerderheid van de supermarkt voedsel is zwaar bespoten door heel haar leven, dan toegestaan ​​om te zitten en het verzamelen van bacteriën en stof en schimmel. De wilde planten kies je bent de zuiverste voedsel mogelijk. De enige gebieden waar je misschien voorzichtig zou zijn in mulched tuin bedden waar zij doelbewust proberen te houden van onkruid. Dit boerenkool groeien in de rug van een bed van violen is een voorbeeld - maar houd in gedachten dat als ze net hebt gespoten, zal de plant vreselijke smaak. Als ze hadden bespoten tijdjerug regen heeft weggespoeld in de bodem, worden opgeslagen in de wortels. Eet niet de wortels.
 • Probeer bemonstering wilde planten op een lege maag met een schone gehemelte. Als je net had een hamburger en frietjes, is dat de paardenbloem niet van plan te proeven, zoals veel.

Waarschuwingen

 • Vermijd planten groeien in gebieden die mogelijk kunnen zijn onderworpen aan het dumpen van giftig afval.
 • Vermijd de wortel familie als je een nieuweling bent, en je zult geen zorgen over ernstig vergiftigd door wilde eetbare planten te hebben. Soorten zoals waterhemlock en vergif-Hemlock kan je doden. Oogsten planten als wilde peen zijn niet het risico van verwarring met een dodelijke relatieve waard, tenzij je echt weet wat je doet.
 • Probeer niet het eten van wilde erwten. Hoewel sommige kan heel veel lijken doperwten - de meeste zijn giftig.
 • Zeker als je woont in een stedelijke of high-traffic gebied, vermijd planten groeien direct naast de kant van de weg, of iets met een kleverige zwartachtig residu. Dit kan worden gestold luchtvervuiling!