Wkinl

Hoe kan ik een vervangende venster scherm installeren

Als u wilt zich verheugen op een bug-free living (onhandelbare kinderen tellen niet mee), hier is een snelle en eenvoudige handleiding voor het installeren van een vervangende venster scherm.

Stappen

Hoe kan ik een vervangende venster scherm installeren. Aankoop scherm (aluminium of vinyl), rubber spline (piping), plastic pull-tabs als de beveiliging van het scherm is niet belangrijk, en alle tools die u niet al in het bezit of niet kunnen lenen.
Hoe kan ik een vervangende venster scherm installeren. Aankoop scherm (aluminium of vinyl), rubber spline (piping), plastic pull-tabs als de beveiliging van het scherm is niet belangrijk, en alle tools die u niet al in het bezit of niet kunnen lenen.
 1. 1
  Aankoop scherm (aluminium of vinyl), rubber spline (piping), plastic pull-tabs als de beveiliging van het scherm is niet belangrijk, en alle tools die u niet al in het bezit of niet kunnen lenen. De pull-tabs maken het verwijderen van de schermkader makkelijker volgende keer dat het moet worden genomen.
 2. 2
  Verwijder de spline voorzichtig uit de sleuf die het scherm is bevestigd in, met behulp van de schroevendraaier of priem, helemaal rond.
 3. 3
  Met behulp van een kwast reinigen van de geul.
 4. 4
  Installeer pull-tabs in de sleuf, tegenover de metalen veer zijkant van het frame, zorg ervoor dat ze worden geconfronteerd met de binnenkant van het scherm.
 5. 5
  Leg het scherm gesneden tot ongeveer 2 centimeter of 50 mm overhang van het gebied dat moet worden gescreend.
 6. 6
  Voorzichtig met het scherm spline-roller, streepje op het scherm in de sleuf, waardoor zeker niet te doorboren, rimpel, of trek het scherm uit vorm. Het zal 4 tot 5 passes rond voordat het scherm zal goed worden ingesprongen, zonder beschadiging van het scherm.
 7. 7
  Neem je spline, en leg hem voorzichtig in de sleuf.
 8. 8
  Neem nu je spline-roller en voorzichtig op de leidingen in de sleuf. Dit duurt 2 tot 3 passes.
 9. 9
  Als het scherm stelt u uw tevredenheid, zorgvuldig trim de overtollige scherm af rondom met een mes.
 10. 10
  Nu bent u klaar om opnieuw installeren van uw gerepareerde scherm op zijn plaats.

Tips

 • Voor het verwijderen van het oude scherm, moet u het volgende doen:
  1. Meet de opening het scherm bedekt. Voeg minimaal 2 inch (50,8 mm) aan elke zijde. Dit is 4 inch (101,6 mm) voor de breedte en de lengte van elk gebied.
  2. Als vervanging van de meer dan 1 scherm: Ontdek de breedte van schermen verkrijgbaar bij uw lokale hardware / bouwmarkt te vinden.
  3. Maak een lay-out, het verzekeren dat uw metingen passen binnen de breedte van het scherm beschikbaar zijn, met inbegrip van de toegevoegde 4 inch (101,6 mm).
  4. Voeg een extra 4 tot 6 inch (101,6 mm 152,4) om de lengte van het scherm veilig.

Waarschuwingen

 • Het scherm zal de neiging om naar binnen buigen in het midden als je het nieuwe scherm in te stellen. Om dit te controleren, plaatst u een bord van dezelfde dikte aan het scherm frame in het binnenland middelste gedeelte van het scherm. Het moet worden gesneden om te passen zonder speling houden het midden van het scherm uit innerlijke wordt getrokken.
 • Als u uw keuken tabel gebruiken om het scherm te snijden, bedekken met karton om het oppervlak te beschermen.
 • Aluminium scherm trimmen kan kleine stukjes draad die kunnen doorboren uw huisdieren of voeten, of per ongeluk worden ingeslikt, enz. verspreid

Dingen die je nodig hebt

 • Een dubbele wielen scherm spline-roller; verkrijgbaar voor minder dan 5€ 0,00
 • Een kleine sleuf / platte schroevendraaier of priem, om u te helpen het oude scherm leidingen te verwijderen.
 • Een mes
 • Een klein penseel (oud)
 • Een meetlint
 • Een liniaal of rechte rand te gebruiken als een snij-gids
 • Een robuuste werktafel