Wkinl

Hoe maak je een goede christelijke vrouw te zijn in het traditionele huwelijk

De Bijbel zegt, (1 Peter 3:1-4)

Heeft u wel eens na te denken over wat er nodig is om een prachtige gehuwde relatie als een vrouwelijke, goed christen-vrouw in een traditioneel huwelijk, bestaande uit een mannetje te hebben met een vrouw? Eigenlijk, het is aan jou en je man als traditionele christenen om te werken via uw relatie in Christus en hoe u kunt elke uw deel aan de wensen en behoeften van elkaar vervullen.
U kunt een geweldige vrouw en zijn in je eigen familie die je samen hebt gevormd, en hier zijn enkele suggesties om afvinken....

Stappen

Hoe maak je een goede christelijke vrouw te zijn in het traditionele huwelijk. de Bijbel te bestuderen.
Hoe maak je een goede christelijke vrouw te zijn in het traditionele huwelijk. de Bijbel te bestuderen.
 1. 1
  Wees veilig in jezelf door middel van het houden van Christus 'Geest in je huwelijk. Plan om familie aanbidding hebben, zingen geestelijke liederen en hebben samen, God aanbidden en het ontwikkelen van uw wandeling in Christus. Zorg ervoor dat u de Bijbel te bestuderen en om God te loven voor uw mogelijkheden en voor het geven van je eigen leven. Een persoonlijke relatie met Jezus. Alles wat mis gaat bidden voor hem en leun niet op eigen inzicht. Spreuken 03:05
 2. 2
  Kies vreugde in je huwelijksleven: JOY is gebaseerd op liefdevolle "Jezus", "overige" en dan ten slotte, "zelf" - "but not least ', zoals de bijbel zegt dat je bent" om anderen lief te hebben' als je van jezelf houdt '. " Dus hou jezelf zoveel je van anderen en dan heb je het winnende concept van rechtstreeks van Christus! Dit, bijvoorbeeld, ook betekent niet proberen om je man of andere mensen (probeer zachte overtuiging.) Direct bedienen. JOY betekent ook dat u niet ten onrechte of hard moeten oordelen, maar je wil jezelf en anderen.
 3. 3
  Leer om vurig en effectief te bidden. De bijbel zegt: "Verblijf in een gewoonte van regelmatig naar de kerk" met je man of alleen (of met vriendinnen) indien nodig. "Bid voor elkaar." Samen bidden en "bidden zonder ophouden" en "eer Christus in alles wat je doet en zegt"... Onze fysieke levens in Christus en geestelijk "Zijn leven op deze aarde is in ons en wij in Hem." Hij is "aan de rechterhand van de Vader in de hemel, waar Hij is altijd pleit voor ons." (Romeinen 8:34)
 4. 4
  U kunt een lange, gelukkige relatie hebben door zich vrolijk, positief en vol vertrouwen. Bekritiseren en om jezelf naar beneden om je man of voor hem in het openbaar is een manier van het beledigen van zijn smaak in vrouwen. Beseffen dat als hij bij je is, dan is dat omdat hij koos je en wil bij je zijn. Hij vindt je sexy genoeg, zelfs als je niet het gevoel alsof je er dus wel voor hem. Vergeet niet dat de houding en de bereidheid zijn belangrijke onderdelen van het gevoel en het zijn sexy. Een lage eigenwaarde laat een gat in je leven dat is verschrikkelijk voor je huwelijk. Zorg ervoor dat je blijft eigenlijk af en toe plezier en helpen elkaar een interessant leven samen, niet alleen proberen elkaar of gewoon plagen over leuke beheersen. Plagen mooi, en meen het. Hebben een gevoel voor humor.
 5. 5
  Stel je voor: "Wat als je man is morgen weg?" Zal je nog steeds vriendinnen zie je minstens een keer per maand, uw speciale kerkgroep dat je naar, volle dagen en drukke avonden? Als je hele was niet, uw man zouden hebben altijd gewerkt om een ​​gat in je leven te vullen. Nou, het is een die hij nooit zal vullen, en je zou voelen beiden ontoereikend en ongelukkig als je niet kunt jezelf met vrienden en familie, alsook druk en vrolijk Christus te dienen.
 6. 6
  Druk uw wensen duidelijk, maar elkaar niet beschuldigen. Behalve in het geval je man leest gedachten, verwacht niet dat je man gewoon weten wat je wilt. Als je wilt of iets nodig hebt, vraag en bespreek het samen. Niet alleen vallen hints en figuur die hij zal krijgen en "komen rond" zonder te communiceren rustig, duidelijk en direct. Als er iets verkeerd voor je is, zeg dat dan. Christelijke vriendschappen en relaties te werken het beste wanneer elke partner rustig drukt hun huidige emotie zonder hameren op wat de ander deed. Vaak, een 'ik voel me verward "of" Ik voel me verdrietig "is alles wat nodig is voor hem om een ​​stap terug en vragen:" Waarom? " Dan gewoon zeggen: "Als je de deur dichtgeslagen, ik voelde me genegeerd (of beledigd)." Laat "Ik voel" wel uw sleutelwoord. Vermijd zeggen "u" - ". Je me verdrietig gemaakt" zoals in Zeg "'Dat' maakte me verdrietig." Neem verantwoordelijkheid voor je eigen gevoelens.
 7. 7
  Verwacht niet dat hij je je dromen te geven. Hij nodig heeft om te blijven proberen om goed te doen, en je moet blijven proberen ook, maar geen van jullie ooit perfect zal zijn. Ontevreden verwachtingen frustreren iedereen. Echter, als je beiden blijven werken aan je huwelijk, je zal altijd worden betrokken bij elkaars leven, zelfs wanneer een van jullie komt een beetje kort. Als uw verwachtingen zijn echt te hoog, zeer idealistisch of onrealistisch, moet je normen die verkrijgbaar zijn in te stellen. Bijvoorbeeld, is het oneerlijk om te verwachten dat rijkelijk met bezittingen, hebben de liefde van je leven thuis, thuis te blijven, probeer die thuis koken op meerdere maaltijden per week versus uitgaan om junk food te eten in plaats.
 8. 8
  Delen wat koken en het huis klusjes zoveel mogelijk, zeker als zowel werk buiten het huis. Ook moet u meer tijd samen wilt, bereid zijn om dat verlangen vervuld met enige moeite en ontspannen samen hebben.
 9. 9
  Kies je gevechten. Zeuren en muggenziften kan een relatie te vernietigen. Zolang de schotels schoon en ongebroken, bijvoorbeeld, niet zeuren over hoe je wilt dat de vaatwasser geladen - de "de juiste manier". Laat hem doen zulke dingen op zijn eigen manier. Niet zweet de kleine dingen. Focus op wat belangrijker en geen complainer niet. Misschien leggen de theorie als je hem laten zien hoe je gelooft het moet een keer worden gedaan en laat u hem dan.
  "Vrouwen, plaatst u dan onder gezag van uw man 'als je jezelf onder gezag van de Heer hebben geplaatst." (Efeziërs 5:22), maar alleen voor zover hij is niet te doen misdaden, is niet wreed en eigenlijk misbruik (niet de schuld spel...) aan u, de kinderen of andere personen.
 10. 10
  Moedig je man in de Heer: dat hij is om te doen wat de bijbel zegt: ". Mannen, hebt uw vrouw lief, zoals Christus de gemeente liefgehad en gaf zijn leven voor het" (Efeziërs 5:25) Als je man niet tonen van liefde doen niet vragen aandacht of genegenheid. Vraag het maar vrolijk om hulp en kies een tijd om een ​​speelse en sexy knuffel en kus: hij kan goed reageren, als hij niet boos - of tenzij het is niet de juiste plaats en tijd.
 11. 11
  Help hem om comfortabel in het tonen van eenvoudige verbale en hoffelijk genegenheid zonder dat het altijd leidt tot seks te voelen: begin dit nuttig begeleiding in het openbaar met het openbaar lof voor hoffelijkheid en vriendelijkheid door te laten zien dat u enthousiast door die aandacht, glimlach, iets giechelen en zeg iets als "vleierij zal je overal krijgen," en probeer "tikkertje" soms of het spelen van "weg te houden;" met plezier - en zijn verleidelijke en een beetje terughoudend als er geen kans te ver gaat, dat wil zeggen: voor zijn in wetten, in de winkel, en dergelijke. Dit affectie en plezier zal over te dragen aan toen je de kans en de tijd in prive hebben.
 12. 12
  Houd je seksleven interessant, maar als er iets voelt vernederend niet nalaten uit te leggen hoe het maakte je je voelt. Wees bereid om een ​​onschuldige, nieuwe dingen (of zelfs suggereren / benaderen het liefkozend zonder te vragen) proberen en bespreek ze - niet alleen turn down leuk en onschuldig spel als hij suggereert iets wat je niet voelt is meteen aantrekkelijk. Dit kan hem het gevoel afgewezen of dat je geen plezier. Tenminste bereid zijn om het te bespreken, en misschien proberen, maar nooit alles wat je ongemakkelijk met zijn doe na te bespreken met hem. Ook, wees niet bang om iets dat u misschien geïnteresseerd in bespreken Lichamelijke intimiteit is net zo belangrijk om een huwelijk zoals het is "emotionele intimiteit". Koesteren ze allebei.
  "Niet elkaar beroven van seksuele relaties, tenzij u er beiden over eens te onthouden van seksuele intimiteit voor een beperkte tijd, zodat u kunt uzelf meer volledig aan het gebed. Daarna moet u weer bij elkaar komen, zodat Satan niet zal kunnen verleiden u vanwege uw gebrek aan zelfbeheersing. "(1 Korintiërs 07:05)
 13. 13
  Accepteer hem en vooral zijn kleine maniertjes en gewoontes. Accepteer hem zoals hij is, zodat je zulke diep respect en dankbaarheid voor hem dat je nooit zou willen dat hij verandert er voor u. Hij heeft zo veel te bieden als je hem de ruimte om zichzelf te zijn. Hij is een groeiend individu, net zoals je bent. Help hem groeien in de richting die hij kiest, en geef hem de kans om je te helpen.
 14. 14
  Wees bescheiden in het openbaar: als zo'n vrouw is een dame "En dat vrouwen kunnen worden gekleed in eenvoudige kleding, met een rustige en serieuze lucht; niet met ijdelheid over haar haren en goud of juwelen of dure kleding," (1 Timotheüs 2.: 9) Moedig je man te verwachten dat je in het openbaar en erotische bescheiden te zijn in prive met hem. Er is veel verleiding, die voortvloeit uit vrouwen het gevoel alsof ze nodig hebben om andere mensen te zetten en om hun sensuele kant in het openbaar te tonen. Een ding kan leiden tot een andere. Voorkomen onbescheidenheid.
 15. 15
  Zijn altijd snel te vergeven, snel te bekeren en snel te geloven. 1.Quick te vergeven. Uw echtgenoot is niet perfect en zal hij soms boos u, of zelfs je gevoelens gekwetst. Wanneer dit gebeurt moet je een keuze te maken, je ofwel overtreding haven en laat uw hart verhard, of je kunt herinneren hoe geduldig en vergevingsgezind God is met u en vergeef je man net zoals u zijn vergeven.
 16. 16
  Snel te bekeren. Net zoals je man is niet perfect jij ook niet. De bijbel zegt dat "God verzetten tegen de trotse, maar geeft aan de nederige genade" Jakobus 4:06 Het is zo belangrijk in je relatie met je man en met God dat je bereid bent om nederig te zijn jezelf en om vergeving vragen als je verkeerd bent, of hebben gehandeld in een liefdeloze manier.
 17. 17
  Snel om te geloven. 1 Korintiërs 13:07 zegt, (liefde) altijd beschermt, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze. "
 18. 18
  Voor een goed huwelijk moet je altijd het beste in je man en in het leven. Niet alleen focussen op de slecht over je man, maar zie hem de manier waarop God hem ziet; richten op de attributen die je leuk vindt aan hem en altijd geloven dat God werkt in zijn hart en hij wordt steeds meer als Christus elke dag. De truc is om te geloven dat dit ook als het er niet uitziet alsof het! Dat is echt geloof in actie, geloven dat het ook als je het niet ziet.

Tips

 • Wees ondersteunend, bemoedigend, en complimenteer hem zo veel als je kunt. Dit betekent niet dat je niet moet uw bezorgdheid te uiten, maar er is een verschil tussen het uiten van uw wensen en kritiek op zijn vermogen om hen te ontmoeten.
 • Bekritiseer je man, niet in zijn aanwezigheid, niet in zijn afwezigheid, niet als je in het bijzijn van mensen, en niet als je samen alleen bent.
 • Het ontwikkelen van een geweldig huwelijk is aan jou en je man als je groeit in je Joyful leven in Christus, maar je kunt beiden leren te zijn geweldige partners voor elkaar door het toepassen van wat je weet. Wees krachtig en levendig in uw bezigheden als een liefdevolle, aanhankelijk Christian.
  (1 Peter 2:15-17)

Waarschuwingen

 • Als je gedwongen om dingen te doen, als hij je raakt helemaal, als hij probeert om uw familie of vriendin die je ziet controleren of vernedert je, het is zeker niet een goede relatie. Een echte man krijgt wat hij wil zonder te forceren. Praten dingen uit of zie een counselor.
 • Heeft een niet control freak of een boze, agressieve vrouw. Wees eerlijk en oprecht over wat er gebeurt, maar niet lastig controlerende en egocentrisch...
 • Als hij gewelddadig wordt, zelfs een keer, zorg ervoor dat je veilig bent. Afhankelijk van de situatie die zou kunnen betekenen verhuizen, of de politie te bellen, of iemand te vertellen wat er gebeurt - wat je ook doet, niet blijven lijden in stilte, en geen misbruik (lichamelijk of anderszins) in je relatie niet te accepteren.
 • Vergeet niet - als hij ooit doet het weer, zelfs als hij terug komt schijnbare zo liefdevol als altijd, en verontschuldigt zich opnieuw en opnieuw en opnieuw - maar het geweld aanhoudt en escaleert telkens. Lees Hoe een manipulatieve of controlerende relatie herkennen.