Wkinl

Hoe te slapen methode van de baby whisperer 's toepassen

Slaap problemen zijn al lange tijd een van de top ouderlijke klachten van nieuwe ouders. Tracy Hogg, auteur van "Secrets of the Baby Whisperer," heeft aangelegd een slaap trainingsmethode die luisteren, geduld en routine te helpen uw baby te ontwikkelen tot een gezonde hele nacht sleeper stimuleert. Je baby's leeftijd zal bepalen hoe de baby Whisperer slapen methode toe te passen.

Stappen

Hoe te slapen methode van de baby whisperer 's toepassen. Luisteren en kijken naar de bewegingen, geluiden, kreten, kreten of andere geluiden van uw baby maakt.
Hoe te slapen methode van de baby whisperer 's toepassen. Luisteren en kijken naar de bewegingen, geluiden, kreten, kreten of andere geluiden van uw baby maakt.

Baby's van 3 tot 6 maanden oud

 1. 1
  Luisteren en kijken naar de bewegingen, geluiden, kreten, kreten of andere geluiden van uw baby maakt. Dit is zijn manier van spreken aan u voordat hij kan praten.
 2. 2
  Ontcijferen van uw baby verschillende gedragingen en huilt. Steady, ritmische kreten betekenen honger. Schelle kreten samen met schokkerige bewegingen kunnen pijn of ongemak geven. Vermoeide baby's kunnen hun ogen wrijven, gapen of knipperen.
 3. 3
  Structureren van een routine voor het eten, spelen en slapen. Bijvoorbeeld, kunt u besteden ongeveer 30 minuten voeden van uw baby voordat een periode van activiteit, die kunnen bestaan ​​uit het veranderen van uw baby's luier.
  • Met een volle buik en een droge luier, moet je baby zijn klaar voor een dutje. Op 3 maanden, zal een baby 5 uur slaap nodig hebben tijdens de dag en 10 uur 's nachts.
  • Leg de baby naar beneden te slapen in haar wieg toen ze tekenen van vermoeidheid. Volg een bedtijd routine, ongeacht het tijdstip van de dag door het houden van de activiteit tot een minimum beperkt en door het verstrekken van een rustige omgeving.
  • Consistent blijven met de slaap routine. Het patroon van hoe slaap methode van de baby Whisperer's toepassen moet dezelfde zijn voor dutjes als het is voor 's nachts.
  • Als je baby huilt, bieden comfort. Begin met het doen zwijgen geluiden. Als je baby blijft kieskeurig, dep zijn rug om kalm kreten. Als dit niet genoeg is, pak hem op, maar hem niet houden langer dan 2 of 3 minuten per keer. Zet hem helemaal terug naar beneden voor dezelfde hoeveelheid tijd en het proces herhalen totdat hij rustig is.
 4. 4
  Herhaal de routine gedurende de dag.

Baby's 6 tot 8 maanden oud

 1. 1
  Pas de routine als je baby groeit. Bij 6 maanden oud, moet een baby een nachtelijke voeding niet nodig, vooral als ze het eten van vast voedsel tijdens de dag.
  • Als je baby begint te slapen door de nacht, kunt u de periode van activiteit rekken tot 2 tot 2,5 uur speeltijd tussen dutjes. Er zullen ook momenten zijn waarop je kan nodig zijn om flexibel te zijn met het schema.
 2. 2
  Kijk voor uw baby signalen voordat u hem ophalen bij dutje of 's nachts. De meest voorkomende signaal is je kind stak zijn handen aan u. Wanneer u hem ophalen, houd hem in een horizontale positie en zeggen sussende woorden alvorens hem terug in zijn bedje.
  • Als hij meer van streek, weg te lopen van zijn bedje en vermijd oogcontact. Je kan een afleiding zijn.
 3. 3
  Introduceer een overgangsregeling kalmerende punt, zoals een zachte deken of favoriete slaap-veilig speelgoed, zodat uw baby kan leren om het item te associëren met het slapen gaan.

Baby 8 maanden en ouder

 1. 1
  Blijven de routine aan te passen als dat nodig is. Dit betekent dat je zal blijven om de hoeveelheid speeltijd en de activiteit te verhogen, terwijl het verminderen van dutjes overdag. Kijk altijd voor je baby's signalen, zodat u een beter begrip van wat uw kind nodig hebben.
  • Op deze leeftijd moet je kind nog steeds het nemen van 2 dutjes per dag. Naps kan variëren van 20 minuten tot enkele uren.
 2. 2
  Begin waardoor uw kind om zich te vestigen op haar eigen. Leg haar neer in de wieg en loop weg. Niet haar ophalen, tenzij ze wordt erg overstuur. Als ze wordt boos en zit of staat, pak haar op en leg vervolgens haar rug naar beneden van u af.
  • Als uw baby niet kalmeren op zijn eigen, laat hem liggend in zijn bedje en zeggen troostende dingen. Je mag je hand op zijn rug voor een paar minuten.
 3. 3
  Luisteren als je baby huilt 's nachts voordat je meteen rush naar haar. Ze in staat zijn om zichzelf te kalmeren. Als de kreten escaleren, ga en comfort van uw baby. Nachtelijke kreten of gesprekken zijn onderdeel van de normale slaapcyclus, zelfs voor volwassenen.

Tips

 • Beperk televisie overdag, vooral als uw kind is gevoelig voor nachtmerries. Televisie is een omgevingsfactor die kunnen bijdragen aan de nacht terreur, zelfs als je niet denkt dat je baby kijken.
 • Neem een ​​positieve benadering van deze slaap trainingsmethode. Doen het met geduld en vriendelijkheid. Het is niet een eenvoudige methode voor de ouders, maar je bent het verstrekken van uw baby met een levenslange vaardigheid van onafhankelijkheid.
 • Uw familieleden kunnen willen weten hoe de baby Whisperer slapen methode toe te passen. Deel het met hen, en zij kunnen u helpen door de eerste paar nachten als je probeert om een ​​slaappatroon te stellen.

Waarschuwingen

 • Gebruik niet slapen methoden van de baby Whisperer's totdat je baby is minstens 3 maanden oud.
 • Ontbrekende uw baby vermoeide signalen kan leiden tot hem krijgen van meer dan moe, dat kan het moeilijker maken voor hem om daar te slapen.
 • Het veranderen van uw baby slaapgewoonten zal een gericht plan voor nodig. The Baby Whisperer is geen voorstander van het huilen-out methode waarbij je de baby huilt negeren totdat hij in slaap valt. In plaats daarvan, Hogg raadt het leren hoe te ontcijferen van een baby huilt tijdens het gebruik van het plan met betrekking tot positieve veranderingen in een veilige omgeving te stimuleren.