Wkinl

Hoe kunt u uw baby te leren om zelf te regelen om te slapen


Het idee van het hebben van baby's af te wikkelen zichzelf in slaap lijkt gek om ouders die hebben zat de hele nacht proberen hen te stoppen met huilen. Maar het kan worden gedaan. Probeer deze stappen om uw baby om zich te vestigen in slaap.

Stappen

Hoe kunt u uw baby te leren om zelf te regelen om te slapen. Begrijp dat je baby, denken gewoon, vennoten diverse objecten, mensen en activiteiten met het slapen gaan.
Hoe kunt u uw baby te leren om zelf te regelen om te slapen. Begrijp dat je baby, denken gewoon, vennoten diverse objecten, mensen en activiteiten met het slapen gaan.
 1. 1
  Begrijp dat je baby, denken gewoon, vennoten diverse objecten, mensen en activiteiten met het slapen gaan. Dit zijn de zogenaamde "slaap verenigingen". Als een slaap vereniging houdt u, dan is uw baby zal denken dat ze je nodig om in slaap te vallen. Als een slaap vereniging gaat voeden of schommelen, zal je baby denk dat ze moeten eten en / of schommelen in slaap te vallen.
  • Andere slaap verenigingen zijn fopspenen, flessen, en teddyberen, Dit is niet inherent slechte zaak, want het is natuurlijk voor een baby, maar als de ouder, moet u de beste vereniging te kiezen voor uw kind om een ​​volledige en goede nachtrust hebben.
 2. 2
  Instelling van een slaap vereniging vanaf dag een. Na het brengen van uw pasgeboren thuis uit het ziekenhuis, regelen ze in hun kamer en probeer verschillende verenigingen dat je baby rustig en comfortabel te maken.
 3. 3
  Praten zachtjes om je baby is het meest algemeen geaccepteerde methode.
 4. 4
  Weet dat het belangrijk is om goede slaapgewoonten vroeg op te stellen, alvorens enige gewoonten vorm. Zorg ervoor dat uw baby is in een goede routine, bij voorkeur met vaste tijden voor dutjes overdag en 's avonds voor het slapen gaan. Dit helpt uw ​​baby te begrijpen wat je verwacht en wanneer je verwacht, en dit helpt uw ​​afwikkeling training werkt veel sneller.
 5. 5
  Beslis op een persoonlijk niveau dat je gaat stoppen met schommelen, het voeden, het rijden of wat je doet om uw baby te slapen. Veel mensen zullen u adviseren om gewoon laat uw baby te huilen en ze zullen uiteindelijk in slaap vallen. Aan de andere kant, dit wordt betwist door velen met de volgende redenering: Ze reden dat baby's huilen omdat ze niet in staat om zichzelf en bang zijn verlaten door hun ouders te beschermen. Een kind dat stopt met huilen geeft de hoop om "gered", en verliest vertrouwen in u, de ouder, als de beschermer. Dit kan grote invloed hebben op de ontwikkeling van kinderen en zelfvertrouwen. Toch, het is uw persoonlijke keuze.
 6. 6
  Leer je baby in slaap te vallen, zelfstandig door hen de kans om dat te doen. Veel baby's hebben behoefte aan een periode van afbouw in slaap te vallen, en door niet te laten huilen helemaal niet, kunnen ze de kans om te leren in slaap te vallen missen. Deze technieken kunnen snel met veel baby's, maar consistentie is zeer belangrijk voor waardoor ze effectief te werken. Als u de gecontroleerde huilen op 07:00, 10:00 en 02:00, gebruik dan bij 4:00 voer baby te slapen in je bed, is het programma niet van plan om snel te werken, of helemaal niet. Om een ​​van deze programma's te gebruiken, moet u er zeker van kunt u uw baby huilt luisteren voor een periode van tijd en in overeenstemming zijn met de manier waarop je reageert.
 7. 7
  Deze technieken geven je ook een middenweg tussen het niet laten je baby huilen en schreeuwen het uit-methode.

Tips

 • Wikkelen van de baby, verlaat dan de ruimte voor het verhogen van perioden, waardoor de baby de kans om in slaap te vallen zelfstandig. Je begint met 2 minuten afwikkeling, en laat de ruimte voor 2 minuten, daarna 2 minuten regelen, uit de kamer voor 4 minuten, enz. Tot een maximum van het verlaten van uw baby voor 10 minuten. Het is aangetoond dat een van de meest effectieve methoden van leren baby om zichzelf te wikkelen, mits dit stelsel wordt toegepast op alle personen en alle nacht wakker.
 • De schreeuw het uit methode houdt het verlaten van uw baby totdat ze gaan slapen zelf. Dit werkt vaak heel snel - in slechts 3 nachten - maar het kan betekenen luisteren naar je baby huilt voor langere tijd.
  • Deze techniek kan nuttig zijn voor peuters die 'proberen het op,' bijvoorbeeld voortdurend aanvragen van meer verhalen, nog een fles, elk excuus maar gaan slapen. Het kan ook geschikt zijn als je hebt geprobeerd gecontroleerd huilen met een oudere baby, maar je bent het vinden gaan in hervestigen hen wordt ze verder verstoren.

Waarschuwingen

 • De schreeuw het uit aanpak is verbonden met psychische problemen. De meeste menselijke samenlevingen in de wereld associëren het verlaten van een kind op zijn eigen, huilen met overgave.