Wkinl

Hoe je kleren te wassen met de hand

Ben je al te vernietigen shirts in de wasmachine of teveel betalen bij de stomerij? Wassen van kleren met de hand kunnen afbeeldingen van Sneeuwwitje toveren met een grote houten emmer, maar het wassen van je kleren met de hand is eigenlijk de beste manier om je kleren te slaan en hun levensduur te verlengen. Leer Google om kleren wassen inleveren deze 12 eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe je kleren te wassen met de hand. Veranderen in kleding je het niet erg om zeepsop op, en draag een schort.
Hoe je kleren te wassen met de hand. Veranderen in kleding je het niet erg om zeepsop op, en draag een schort.
 1. 1
  Veranderen in kleding je het niet erg om zeepsop op, en draag een schort. Als reinigingsmiddel is links op kleding voor een lange tijd (tot je volgende wasbeurt, bijvoorbeeld), zal het de kleding verkleuren. Zet rubber afwas handschoenen aan je handen.
 2. 2
  Kleren wassen in een plaats met een overvloed aan water, zoals een douchekop, bad kraan, of buiten met de tuinslang, een rivier, enz.
 3. 3
  Zoek een emmer / wastafel / bad / stoppable gootsteen die groot genoeg is om je kleren te houden. Vergeet niet dat kleding is kleiner, zwaarder en moeilijker te beheren als het nat is.
 4. 4
  Voeg wasmiddel. Als u gebruik maakt van vloeibare, giet het recht inch Als u gebruik maakt van poeder, is het misschien beter te werken om het op te lossen met een kleinere hoeveelheid water.
 5. 5
  Kleding toe te voegen. Je zou realiseren dat dit een belangrijke stap, maar vergeet niet om uw kleding te sorteren alvorens in te wassen. Kleding kan gesorteerd worden op verschillende grondslagen zoals kleur (gekleurd, donker, of witte kleren), of u kunt sorteren op basis van het type (zet je normale kleding zoals shirts en broeken samen of zet je zwaardere kleding, zoals lakens en handdoeken bij elkaar) of een andere manier waarop je denkt dat het beste bij je past.
 6. 6
  Bedek de kleren met water. Of u nu gebruik maken van warm, warm of koud water is afhankelijk van het soort stof je te maken met. Koud water is meestal de beste optie voor de meeste stoffen en bespaart energie. Het mag niet meer dan 30 graden Celsius of Fahrenheit 86. Warm water is beter voor sterk vervuilde kleding, maar warm (meer dan 60 graden Celsius of 140 Fahrenheit) kan katoen en wol krimpen. Lauw water is geschikt voor zijde. Warm water is het beste voor sokken omdat het doodt schimmels.
 7. 7
  Laat de kleding laten weken voor ongeveer 20-30 minuten. 20 minuten is geschikt indien u niet beschikt over veel kleren, 25 als u een middelgrote hoeveelheid, en 30 als je een grote bundel van kleding. Niet langer weken omdat reinigingsmiddel zal zowel het weefsel beschadigen en vervagen de kleur van je kleding.
 8. 8
  Gebruik een gloednieuwe, nooit eerder gebruikte toiletpot zuiger om de kleren te ageren met een zachte op en neer actie. Uw hand zal net zo goed werken. Als u gebruik maken van uw handen kneed je kleren alsof je kneden brood.
 9. 9
  Laat het water weglopen. Verwijder de kleren en laat ze uitlekken gedurende enkele minuten. (Een manier is om de kleren in een wastafel, bad, of een schone plaats waar de zwaartekracht het water weg zal zetten.)
 10. 10
  Het duurt meestal drie veranderingen van water om de zeep te verwijderen. Zet de kleren terug in de container en dek af met schoon water. Ageren hen. Tap het water. Herhaal deze stap ten minste twee keer. Spoelen van de kleding tot het water helder is zal ook werken.
 11. 11
  Neem uit de kleren en laat ze uitlekken gedurende enkele minuten.
 12. 12
  Hang alles te drogen op plastic hangers.

Tips

 • Lakens en handdoeken bijzonder, zijn veel moeilijker te hand wassen, door de moeilijkheden van de hand spoelen. Doet u dit op eigen risico.
 • Transpiratie / zweet is vette / wasachtige. Vergeet niet om de zeep te gebruiken in plaats van alleen spoelen.

Waarschuwingen

 • Gebruik niet teveel wasmiddel! Om uit al die zeep zal moeilijk zijn.
 • Vergeet niet om je zakken te controleren!
 • Heb je kleding niet uit te wringen als het rekbaar (dwz een t-shirt). Blouses zal rimpel. Rokken en broeken gemaakt van fijne stoffen zullen ook beschadigd raken. Jeans, zweten, handdoeken, lakens en andere duurzame kleding zal fijn zijn - wringen weg! Geef items een paar shakes om zich te ontdoen van rimpels.

Dingen die je nodig hebt

 • Groot bassin-achtige bad
 • Stromend water
 • Wasmiddel
 • Veel energie
 • Volle schort
 • Rubber afwassen handschoenen