Wkinl

Hoe communiceren met dieren

Vermijd die hectische achtervolgingen voordat bezoeken aan de dierenarts, beheren van meerdere katten (of honden) en het bevorderen van de tijd.

Stappen

Hoe communiceren met dieren. Begin met het zien van uw huisdier als een levend wezen.
Hoe communiceren met dieren. Begin met het zien van uw huisdier als een levend wezen.
 1. 1
  Begin met het zien van uw huisdier als een levend wezen. Zeg tegen jezelf: dat schepsel heeft een skelet, een kloppend hart, de ogen, en het leert hoe te communiceren met u door hoe je interactie met het. Vergeet niet de meeste dieren, uw huisdieren opgenomen mag niet wenst te knuffelen. Veel dieren (bijvoorbeeld vogels) van nature niet tonen genegenheid op deze manier en het kan niet dezelfde betekenis voor hen hebben als het voor je doet. Ook sommige soorten papegaaien zijn bekend heftig reageren op. Ara's in het bijzonder zijn gekend om guts out ogen.
 2. 2
  Merken dat hun karaktertrekken. Dit is vooral belangrijk met meerdere dieren. De meeste van de tijd die ze hebben heel verschillende manieren, sympathieën en antipathieën, stijlen, en zij anders reageren op verzoeken en genegenheid.
 3. 3
  Opzij zetten elke domme bovennatuurlijke begrippen en beseffen dat je echt actief wilt horen van hen. Je zal niet beginnen om ze te horen spreken, maar ze zijn meer mentaal aanwezig zijn en reageren dan soms wordt verondersteld.
 4. 4
  Blijf rustig en het niveau met de dieren, alsof ze echt kunt horen wat je te zeggen hebt (omdat, in sommige manier ze kunnen!) Wanneer het tijd is om naar de dierenarts of toedienen van bepaalde medicijnen. Ze weten dat er iets is omhoog, en nerveuze afstandelijk energie verhoogt de kans op chaos.
  • In tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, kunnen katten worden opgeleid. Het is gemakkelijker de jongere de relatie begint. Een combinatie van positieve bekrachtiging en niet-fysieke berichten van teleurstelling en / of urgentie wanneer de handeling niet wordt uitgevoerd, zal het best werken. In overeenstemming zijn met de signalen die u gebruikt om een ​​verzoek te identificeren en te belonen. Dat geldt ook voor de belangrijkste woorden en zinnen als visuele cues. De meeste van de tijd deze praktijk brengt de eigenaar en het dier in een dichter, meer wederzijds respectvolle relatie en elimineert een aantal van de minnen aan het hebben van een dier. Hou dit in gedachten bij het overwegen van het geven van een huisdier aan een ouderling of een gezin met kleine kinderen.

Tips

 • Katten krijgen de "midnight gekken" lopen rond het huis en springen overal. Ze houden ervan om u onder andere op dit moment. Ga uit van de kat speelgoed en spelen. Deze gekken kunnen gebeuren op 7:00 of enige tijd. Heeft deze activiteit niet straffen want het is de manier waarop ze overtollige energie kwijt.
 • U kunt vertellen wat een kat of hond of een huisdier wil door zijn oren staart of het lichaam als een vogel is waarschijnlijk honger door het pikken je of het is gewoon proberen om je aandacht te krijgen soms is het niet een van deze opties als uw hond wil tot hij spelen of zij zal de spelenBow zijn soort als ze uitrekken van de achterste einde doen blijft omhoog en de voorzijde naar beneden gaat zijn er vele manieren een dier kan dus reageren laten zien dat je van ze houdt.
 • Ongeacht hoe het eruit ziet wanneer u uw huisdier te verlaten, ze echt een goede tijd bij de dierenarts. Ik weet uit ervaring na het verlaten van de eigenaar van de hond kijkt op en is prima. Ze lijken extra opgewonden als je ze terug te krijgen en het lijkt alsof ze had een verschrikkelijke tijd, maar ze waarschijnlijk niet.
 • Soms is het beter om te vergeten de baby praten en opnieuw de aard van het dier. Soms, wanneer gebruikt als een instrument van overreding, het werkt om het tegendeel en schrikt het dier aanleiding van uw verzoek.
 • Ook veel dieren veiliger en rustiger voelen in de gezellige ruimtes zoals een drager of zelfs een wasmand met dekens (voor een goedkope quick-fix) tijdens het rijden of het omgaan met een overvolle huis.

Waarschuwingen

 • Natuurlijk kunnen deze praktijken niet met alle dieren en is het verstandig niet om dergelijke close-proximity activiteit proberen met wilde dieren.