Wkinl

Hoe om te spelen met een hamster

Hamsters niet bijzonder genieten worden behandeld, vooral voor heel lang, maar als je voorzichtig bent, kun je "spelen" met ze, hoewel ze het is eigenlijk gewoon weg te nemen uit hun slaap / eten.

Stappen

Hoe om te spelen met een hamster. Laat hem / haar klim op jou, maar wees voorzichtig want ze hebben scherpe nagels.
Hoe om te spelen met een hamster. Laat hem / haar klim op jou, maar wees voorzichtig want ze hebben scherpe nagels.
 1. 1
  Laat hem / haar klim op jou, maar wees voorzichtig want ze hebben scherpe nagels. Laat hem / haar klim op je handen door ze een voor de andere. Dit is een goede vorm van lichaamsbeweging vooral als je zeer beperkte ruimte space.It zal ook helpen uw hamster tam.
 2. 2
  Stel de kooi. Er zijn veel verschillende soorten kooien op de markt. Sommigen komen vooraf gebouwd met tunnels, loopwielen, en woningen die hamsters zal houden wanneer gevuld met beddengoed (vergeet niet de goede soort beddengoed slechts tevreden! Geen ceder of grenen.) Ook, zal het als de kooi meer als je in een aantal tunnels.
 3. 3
  Geef je hamster veel comfort door het voorzichtig. Doe dit elke dag, zodat het zal wennen aan menselijk contact en zal niet bijten!
 4. 4
  Maak je hamster een doolhof, en begeleiden het door met uw hand of vinger. Heb een stuk fruit of groente traktatie aan te geven dat hij goed werk heeft gedaan. Of elke dag een beetje bewegen verder de behandeling in het doolhof om je hamster te trainen.
 5. 5
  Behandel uw hamster. Een perfecte traktatie is kaas, de meeste hamsters love it! Ondanks wat sommige mensen zeggen, mijn ervaring is dat hamsters zijn niet allergisch voor zuivelproducten, (sinds dieet mijn hamster bevat kaas en, tot nu toe, zijn er geen allergische reacties!).
 6. 6
  Vergeet niet dat hamsters nachtdieren zijn en niet vriendelijk te worden gewekt vóór 12:00. Uw hamster zal niet meer blij zijn als het wordt gewekt voordat ze volledig uitgerust of is geworden uitgeput uit te oefenen, spelen, of te veel handling.
 7. 7
  Klaar te zijn voor beten! Een hamster kan je bijten onverwacht soms wanneer het wordt gekwetst, bang, boos, ziek of misschien als het is wakker echt vroeg. Als het bijt je, niet vallen en gooi de hamster, zelfs als u bent geschrokken! Dit zou waarschijnlijk kwetsen uw hamster. Als de beet bloedt, staat nu je hamster in zijn kooi, en de deur voorzichtig dicht. Was de beet met zeep, zet dan een pleister op het en je bent good to go!
 8. 8
  Help je hamster oefening. Hamster oefening ballen zijn een perfect middel van het toestaan ​​van hamsters en andere kleine knaagdieren om hun conditie te onderhouden. Leg de bal (met de hamster erin) in een ruime kamer zonder rommel. [Anders de hamster kan worden verstoord als het houdt stoten in objecten.] Nu je hamster kan veel plezier rollen rond zonder lastig volk. Wees ervan bewust dat de tijd van uw hamster in de bal is niet meer dan maximaal 30 minuten.
 9. 9
  De vriendelijker je bent om je hamster de meer respect en vertrouwen verdient. Om vriendelijk en zorgzaam is in uw eigen belang.
 10. 10
  Een goede speelgoed voor uw hamster is een wc-papier rollen in zijn / haar kooi steken, of zet een stok van appel hout in, zal je hamster liefde te kauwen!

Tips

 • Grijp nooit een hamster als het ligt te slapen of het zal bijten of worden chagrijnig.
 • Als je hamster lijkt bang tijdens het spelen, altijd zet het terug in de kooi.
 • Sommige dieren houden niet constant behandeld. Als je hamster lijkt erop dat hij genoeg had, bijvoorbeeld het probeert te bijten, of wil slapen, einde het voor de dag.
 • Hamsters hou ervan als je huisdier achter hun oren.
 • Behandel uw hamster voorzichtig en vriendelijk dus het beseft het vertrouwen proces.
 • Een goede manier om te spelen met je hamster zonder risico van haar ontsnappen is in uw bad zonder water. Het zal niet in staat om te ontsnappen en kunt u veilig zitten in de badkuip en behandelen het daar. Maar zorg ervoor dat het bad schoon is en de afvoer verstopt is met zware sterke tape of zelfs een hardcover boek, voor het geval dat. En je zou iets zacht voor je hamster te rusten op terwijl je het huisdier mee te nemen.
 • Hoe meer je te houden en knuffelen je hamster, het meer tam het zal zijn.
 • Als je hamster bijt je hem niet berispen, want hij zal niet begrijpen of leren.
 • Zet uw hamster op de grond of ergens plat en laat het een beetje rond te rennen.
 • Ze dutje veel! Ze slapen tot in de late namiddag, dus wees voorbereid dat als je luidruchtige bent wanneer slaapt je hamster het chagrijnig en misschien bijten kan worden; zelfs de zachtste wezens word niet graag wakker in het midden van een goed dutje!
 • Zorg ervoor dat u vullen hun kom elke dag als ze eten veel eten!
 • Timothy Hooi is een goede snack voor uw hamster. U kunt deze vinden in de meeste dierenwinkels.
 • Zorg ervoor dat een oefening bal te hebben, omdat hamsters love it!
 • De meeste hamsters zijn allergisch voor ceder.

Waarschuwingen

 • Laat uw hamster onbeheerd of laat het de kooi open. Het zal krijgen nieuwsgierig en springen.
 • Houd je hamster droog en uit de buurt van kachels en koude raam tocht.
 • Grijp nooit bij je hamster wanneer het probeert weg te rennen, beker het voorzichtig met beide handen om het op te rapen.
 • Was altijd uw handen voor en na de behandeling van uw hamster.
 • Als u niet in het bezit en spelen met je hamster voor meer dan 3-4 dagen zullen zij untame worden en je moet ze opnieuw te temmen.
 • Wees voorzichtig wanneer je hamster in zijn bal, omdat het zou kunnen rollen naar beneden trappen of harde iets geraakt en smakken haar gezicht, die fataal kunnen zijn.
 • Laat uw hamster zonder voedsel of water voor langer dan 30 minuten per keer, bijvoorbeeld als het in de uitoefening bal.
 • Wees voorzichtig! Knijp niet of drop je hamster.
 • Houd uw huisdier uit de buurt van gebieden waar er andere knaagdieren, andere groter, roofzuchtige dieren, of andere gevaren.
 • Laat uw hamster buiten zijn kooi zonder toezicht, anders zul je binnenkort lezen hoe je een run weg hamster te vangen.