Wkinl

Hoe je een tegel vloer goedkoop

Als je bereid bent om wat tijd te nemen zijn, kunt u geld besparen bij het overdoen uw vloer.

Stappen

Hoe je een tegel vloer goedkoop. Contact tegel aannemers en vragen over hun linker-overs uit recente banen of levering van banen die ging niet door.
Hoe je een tegel vloer goedkoop. Contact tegel aannemers en vragen over hun linker-overs uit recente banen of levering van banen die ging niet door.

Verzamelen tegels

 1. 1
  Beslis of u wilt een uniform ontwerp te maken met gelijkaardige tegels of maak een mozaïek ( http:/ / en.wikipedia.org / wiki / Mozaïek) met diverse soorten. Het is veel gemakkelijker om willekeurige tegels vinden (gebroken en hele) en te combineren in nieuwe ontwerpen dan het is om ze uniform hebben, maar beide kan worden gedaan als je geduldig genoeg bent.
 2. 2
  Zoeken bouwplaatsen. Commerciële gebouwen moeten allemaal badkamers hebben, en bijna alle badkamers een grote hoeveelheid van de tegel.
 3. 3
  Contact tegel aannemers en vragen over hun linker-overs uit recente banen of levering van banen die ging niet door. Sommigen zullen u graag helpen, zolang je dat prettig jezelf weg zonder hun hulp.

Maak een ontwerp

 1. 1
  Dit kan gedaan worden voor, na of tijdens uw tegel bijeenkomst. Sommige mensen vinden het gemakkelijker is om een ​​ontwerp te maken met wat ze hebben verzameld, terwijl andere meer comfortabel vinden van tegels die overeenkomen met het patroon zij reeds hebben gedaan. Doe wat het beste werkt voor jou.
 2. 2
  Geometrische ontwerpen zijn een geweldige manier om het gebruik van knippen en overgebleven stukjes maken.
 3. 3
  Leg de tegels op het gebied dat u die zonder lijm. Gebruik deze tijd om te meten wat ziet er het beste in de praktijk.
 4. 4
  Vergeet niet om grout ruimte te laten tussen de tegels voor de specie bij het ​​maken van uw lay-outs. Kleinere tegels 1/8 "tot 1/4" pleisterlijnen, waar grote tegels kan 1/2 "tot 3/4" ruimte voor voegmiddel zonder te kijken onhandig.
 5. 5
  Nadat je hebt afgerekend op het ontwerp dat u wilt en hebt verzameld en de vorm van de tegels je nodig hebt, voeg ze toe zoals u elke tegelvloer - Zie het verwante artikel voor het leggen van tegelvloeren voor details.

Tips

 • Bij het werken met aannemers, hoe makkelijker je de situatie voor hen, hoe meer geneigd ze zullen zijn om u te helpen.
 • Vraag voordat u nemen, vooral op bouwplaatsen. Tenzij de tegel installateurs zijn aanwezig en u kunt hun toestemming rechtstreeks te vragen, dit is niet de beste route. Op elk bouwplaats, zijn er meerdere aannemers die niet gerelateerd (elektrisch, sanitair, HVAC, etc.) zijn en mag niet schelen of je iets dat niet behoort tot hen of zij fout voor vuilnis.
 • Bij het volgen van de tegels aanwijzingen in het bijbehorende artikel, bedenk dan dat het zijn vierkant is alleen nodig als u gebruik maakt allemaal perfect vierkante / rechthoekige tegels.
 • Wees niet bang om willekeurige en onregelmatige stukjes gebruiken.

Waarschuwingen

 • Draag dikke leren handschoenen te houden van het krijgen cut. Cut tegel is messcherp. Zelfs kleine stukjes kan veel schade doen.
 • Zorg ervoor dat de dikte van elke tegel is hetzelfde als je het maken van een mozaïek op de vloer.
 • Als de tegels zijn niet van dezelfde dikte, kunt u enkele kleine aanpassingen te maken door het veranderen van de dikte van de mastiek (lijm) die u gebruikt om ze in te stellen op de vloer. Het toevoegen van meer mastiek onder de dunnere tegels kunnen ze verhogen tot het niveau van de dikkere tegels, maar zorg ervoor dat voldoende droogtijd is voor dikke lagen mastiek.