Wkinl

Hoe je druivenranken groeien

Druiven zijn een van de oudste planten en ze zijn over de wereld gekweekt. Druiven gegeten kan worden of gemaakt in. Ze worden ook gebruikt voor het maken van gelei en zelfs pie. Druivenbladeren worden vaak gebruikt in de keuken ook.

Stappen

Hoe je druivenranken groeien. Selecteer een locatie.
Hoe je druivenranken groeien. Selecteer een locatie.
 1. 1
  Selecteer een locatie. Wijnstokken zijn termijn planten lang. Ze kunnen leven tussen de 50 tot 100 jaar. In koude gebieden zeker om de wijnstokken te planten in een zonnige omgeving, bij voorkeur op het zuiden. Een zuidelijk gelegen locatie kan voorkomen vorst happen de wijnstokken. Planten op het noorden naar het zuiden zal ook zorgen voor een betere kwaliteit van fruit als ze veel zon krijgen tijdens hun groeiperiode.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw druiven worden geplant waar sprake is van een goede drainage. De bodem te wijzigen om een ​​goede afwatering te bevorderen. Het planten van wijnstokken in een kleigrond, met een slechte afwatering, is geen goed idee.
 3. 3
  Kopen en planten grapevine stekken in het vroege voorjaar. Contact op met uw lokale agrarische dienst voor de exacte plantdata.
  • Om uw eigen gebruik: Snij de secties direct van de wijnstok of borstel die onlangs is gesnoeid af. Zorg ervoor dat het snijden is 3 nodes lang (de knopen eruit zal zien hobbels). Onderaan het snijden, de ketting op een hoek. Deze vertanding bij 45 ° en 1/4 tot 1 inch boven de knoop. Bij het nemen van stekken, planten zoveel mogelijk - in zoveel mogelijk locaties een hogere garantie op succes. Surplus planten kunnen worden weggegeven.
 4. 4
  Plant de stekken in een goed bewerkte gebied. Hou de grond vochtig en mulch.
 5. 5
  Plant de stekken in een loopgraaf met de basale en centrum knop bedekt. De bovenste knop moet net boven het bodemoppervlak. Druk op de grond stevig rond de nieuw geplante wijnstok stekken.
 6. 6
  Bouwen van een hekwerk voor elke wijnstok. U kunt trainen de wijnstokken groeien op en rond het latwerk. U kunt ook toestaan ​​wijnstokken groeien in de voorkant van een. Wijnstokken iets nodig om op te groeien als ze zijn wijnstokken. Gebruik een hek of dit doel te bereiken. Alternatief touwtje strak stalen draden horizontaal. Suspendeer zware stenen op de uiteinden van de draad om de draden strak te houden. Wijnstokken opgeleid horizontaal produceren meer vruchtlichamen zijscheuten - en produceren ook meer oppervlakte blootgesteld aan zonlicht. Meer oppervlakte blootgesteld aan zonlicht betekent meer suikers (voor het ontwikkelen fruit) van de zon.
 7. 7
  Snoei de grapevine lichtjes in het eerste jaar. In latere jaren snoeien als dat nodig is, naar aanleiding van gevestigde lokale praktijken, en in oudere wijnstokken zeker om de wijnstokken terugsnoeien tot ongeveer 90% van hun hout.
 8. 8
  Snoeien wijnstokken wanneer slapende. Altijd altijd snoeien wijnstokken als ze zijn slapende. Ze zullen anders bloeden hun sap - verliezen kracht.
 9. 9
  Toepassen als dat nodig is. Weinig ongediertebestrijding is nodig omdat druivenranken zijn van nature sterk. Vraag advies aan uw lokale tuinieren club of landbouwvoorlichting over hoe de Wijnstok Moth bestrijden. Het is een van de weinige ongedierte dat wijnstokken kan decimeren.
  • Vogels doen graag druiven eten. Bedek de wijnstokken met om de vogels weg te houden van de druiven.
  • Zorg ervoor dat de wijnstokken te planten zodat ze voldoende luchtstroom te voorkomen krijgen.
 10. 10
  Druiven oogsten is eenvoudig. Verwijderen van een druif en proef het. Als de druif is zoet, beginnen met het plukken als ze klaar voor het oogsten en eten.

Populaire eten van druiven

 • Thompson zaadloze
 • Red Flame
 • Concord voor gelei maken

Populaire wijndruiven

 • Merlot
 • Syrah
 • Chenin Blanc