Wkinl

Hoe om tapijt te installeren

Uw eigen muur installeren tot muur tapijt is niet een taak iedereen wil op te nemen. Het kan moeilijk op zowel je knieën en je rug te zijn, en als je niet het goed, kan iedereen zien waar je verknald. Echter, het installeren van tapijt niet "rocket science," en met behulp van een aantal gespecialiseerde tools (verkrijgbaar bij de meeste gereedschap verhuur verkooppunten) en de bereidheid om je tijd te nemen, het installeren van tapijt is een baan die je zelf kunt doen.

Stappen

Hoe om tapijt te installeren. Je eerste stap is om zich te ontdoen van de oude tapijt.
Hoe om tapijt te installeren. Je eerste stap is om zich te ontdoen van de oude tapijt.

Klaar

 1. 1
  Je eerste stap is om zich te ontdoen van de oude tapijt. Begin met het verwijderen van de sierlijsten rond de vloer en neem de deur uit de ingang, zodat u het oude tapijt eruit en het nieuwe tapijt in makkelijker te krijgen. Geef de oude tapijt een goed stofzuigen, zodat je niet wordt inademen stof, en vervolgens met een mes om het tapijt in reepjes gesneden ongeveer 3 tot 4 m breed (de meeste steden vereisen dat voor pick-up)
 2. 2
  Begin aan de ene kant en trek het tapijt van de tackless strips en rol het op in secties. Sommige mensen voelen dat je de bestaande ondervloer kan hergebruiken, maar in de meeste gevallen zal worden versleten, net als het tapijt, dus je bent beter af het wegwerken van het als goed.
 3. 3
  NIET VERWIJDEREN DE TACKSTRIPS en zorg ervoor dat de vloer schoon en droog is. Dit is een goed moment om uw ondervloer te controleren en stevig vast elke vloerdelen die los kunnen worden, zodat ze niet piepen onder de nieuwe vloerbedekking (gebruik 1 1/2 "schroeven in de onderliggende vloerbalken).
 4. 4
  Installeer nieuwe tackless strips als het nieuwbouw of je gaat meer dan hardhouten vloer of vinyl rond de omtrek van de kamer, maar niet in de voorkant van deuropeningen. Laat een ruimte van ongeveer 1/2 "tussen de strips en de muur, en zorg ervoor dat de pennen of punaises gezicht naar de muur. (Ze tackless strips ook al hebben ze twee of drie rijen of zeer scherpe kopspijkers genoemd, omdat het gebruik van deze "tackless strips 'betekent dat je niet hoeft te" tack "tapijt neer.) Bij hoeken, zorg ervoor dat de tackless strips zijn strak randen tegen elkaar.

Het leggen van de onderlegger

 1. 1
  Leg de onderlegger in stroken die tot stoten tot wel tot het tackless strips. Kont de stroken tegen elkaar - ze niet overlappen - dan nietje de onderlaag langs de binnenrand van de tackless strip. Knip de overtollige onderlaag langs de binnenkant van de tackless strip en gebruik duct tape om de naden af ​​te dichten. een kleine lijmrups kan op betonnen vloeren om het verband op zijn plaats te houden.

Leggen van het tapijt

 1. 1
  Om tapijt goed te installeren, moet je beginnen met een stuk dat overlapt de rand van de vloer met 4 tot 6 centimeter. De overlay kan vervolgens worden bijgesneden zodat het tapijt goed past. Om uw eerste sectie snijden, meten de ruimte op zijn langste punt en voeg 6 centimeter aan dat de meting. Markeer de achterkant van uw tapijt aan beide kanten met die metingen en toetreden tot de twee merken met een krijtstreep. # Vouw het tapijt over zichzelf, en met behulp van een rechte rand en een scherp mes, snijden door de achterkant van uw tapijt. Zorg ervoor dat u een stuk schroot bord te plaatsen onder uw snijlijn aan het onderliggende tapijt te beschermen.

Naden

 1. 1
  Als uw kamer is groot genoeg dat je gaat naar een ander stuk tapijt nodig hebt, volgen dezelfde procedure met het tweede stuk - Maatregel, merk en trim. Controleer de tapijtpool loopt op dezelfde wijze beide delen, en dat het tapijtstuk groot genoeg is om de wand overlappen 4-6 cm, en overlapt het eerste stuk tapijt met 4 tot 6 centimeter. (Probeer layout uw tapijt stukken, zodat de naden zal niet in merkbare gebieden, maar uiteraard soms is dat gewoon niet mogelijk is.)
 2. 2
  Waar het tapijt stukken zal toetreden, overlappen de twee stukken, en vervolgens met behulp van een mes of een gehuurde naad cutter, snijden door beide stukken tapijt, zodat de randen zal exact overeenkomen. Na het snijden van het tapijt, midden een stukje naad tape op de vloer eronder waar ze lid worden, klevende kant naar boven. Gebruik de naden strijkbout kleefmiddel (het strijkijzer gaat op de band, niet boven het tapijt) activeren en de randen aan elkaar stoten en sluit de naad met een deegrol of een tapijt roller.

Het tapijt vastmaken

 1. 1
  Gebruik een knie kicker aan het tapijt hechten langs een rand. Een knie kicker is een solide metalen gereedschap ongeveer 18 "lang met" tanden "die het tapijt zal vastgrijpen aan de ene kant, en een zwaar gevoerde" kont "op de andere. Leg het getande uiteinde van de kicker ongeveer 3" van de muur en rijdt je knie met kracht in de gecapitonneerde einde van het gereedschap. Dit zal het tapijt over de tackless strip waar de spijkers zal het te pakken en stevig vast te houden op zijn plaats te rekken.
 2. 2
  Een tapijt brancard zal eindigen bevestigen van het tapijt. Een tapijt brancard is vergelijkbaar met knie kicker, maar veel langer. Steek een uiteinde van het tapijt brancard met de muur het tapijt reeds bevestigd en plaats het andere uiteinde ongeveer 6 cm van de muur. Het tapijt brancard heeft ook tanden aan het tapijt vast te grijpen, en wanneer u drukt op de activatie hendel, zal het tapijt over de tackless strook nabij de muur rekken.
 3. 3
  Werk je een weg door de kamer die zich uitstrekt van het tapijt over de tackless strips, en trim de carper de buurt van de muur met een mes of een muur trimmer.

Afwerking tot

 1. 1
  Met een trap gereedschap, duwt het tapijt naar beneden in de spleet tussen de tackless strips en de wand. In de deuropening, trim het tapijt zodat de rand in het midden onder de gesloten deur en installeer een deur randstrook. Tot slot, snijd eventuele ventilatieopeningen en installeer het gieten op de plinten.
 2. 2
  Dat is het. Strek je rug, om te zien of je knieën nog steeds werken, en neem de tijd om te bewonderen wat al je harde werk heeft volbracht dan.
 3. 3
  Afgewerkt.

Dingen die je nodig hebt

 • Tackless strips
 • Nietmachine
 • Hamer
 • Universeel mes
 • Krijtlijn
 • Meetlint
 • Deegroller (of verhuur naadrol)
 • Werkhandschoenen
 • Veiligheidsbril
 • Kniebeschermers

Verhuur gereedschap

 • Kniespanner
 • Buisspanner
 • Naad snijder
 • Seaming ijzer
 • Naadband
 • Muur trimmer
 • Strooksnijder
 • Naadrol

Externe verbindingen