Wkinl

Hoe kunt u uw slaapkamer ruiken goed te maken

Elke keer dat je loopt in je kamer, schaam je je de geur? Heb je geprobeerd om zich te ontdoen van de geur, maar het werkte niet zoals je gepland? Dit is een stap-voor-stap handleiding om te helpen uw slaapkamer ruiken goed.

Stappen

Hoe kunt u uw slaapkamer ruiken goed te maken. Gebruik een stofzuiger.
Hoe kunt u uw slaapkamer ruiken goed te maken. Gebruik een stofzuiger.
 1. 1
  Open uw ramen. Er is geen betere lucht dan frisse lucht.
 2. 2
  Reinig uw kamer. De basis van een goed ruikende kamer is netheid. Een schone kamer zorgt ervoor dat u niets in uw kamer die zouden kunnen worden waardoor slechte geur hebben. Schoonmaken van uw kamer betekent gaat onder je bed, achter uw lades, door je bureau, in je kast, etc. om zich te ontdoen van dingen die er niet thuishoren.
 3. 3
  Gebruik een stofzuiger. Na het schoonmaken van uw kamer, stofzuigen zorgt ervoor dat u alles uit uw vloer hebt schoongemaakt. Hoe beter het werk dat u doet met uw stofzuiger, zal de minder geurige uw kamer. Proberen te krijgen tot elke centimeter van uw vloer.
 4. 4
  Strooi zuiveringszout op de vloer. Baking soda neutraliseert pH-waarde, die, kortom, geuren kan doden. Strooi bicarbonaat gelijkmatig over de vloer om zich te ontdoen van alle geuren die er kunnen zijn.
 5. 5
  Toepassing azijn aan de muren. Nu de vloer is schoon, gestofzuigd, en bedekt met zuiveringszout, er is iets dat nog moet worden schoongemaakt, de muren! De wanden van uw kamer kan vangen en opslaan van vele geuren. Azijn helpt om geuren te doden net zoals bakpoeder doet, behalve dat Azijn, in vloeibare toestand, is gemakkelijker toe te passen op de muren. Meng een kwart kopje azijn met twee liter water en met het mengsel, schoon uw muren met behulp van een papieren handdoek, spons of washandje.
 6. 6
  Reinig het bed. Was uw lakens, slopen, en misschien zelfs uw dekbed. Bedden kunnen geurige zijn als je ze niet regelmatig te wassen.
 7. 7
  Controleer of u alles wat slechte geur kan veroorzaken hebt schoongemaakt. Zorg ervoor dat u niet vergeten om iets schoon te maken, gaan door elke punt en alles controleren.
 8. 8
  Gebruik luchtverfrissers. Nu is het tijd om daadwerkelijk uw kamer ruiken goed. Er is een grote verscheidenheid van luchtverfrissers te kiezen. Een continue luchtverfrisser wordt aanbevolen.
 9. 9
  Probeer licht geurende kaarsen. Geparfumeerde kaarsen zorgen voor een geleidelijke afgifte van grote geuren. Proberen te komen met een thema van geuren zoals bakker (chocolade, koffie, koekjes) of fruit (watermeloen, kersen, perzik, aardbei).
 10. 10
  Gebruik potpourri. U kunt ook proberen potpourri uw kamer ruiken goed te maken. U kunt uw eigen te maken of u kunt een aantal te kopen.

Tips

 • Het plaatsen van een kopje zuiveringszout in een hoek kan wonderen doen om ongewenste geuren te absorberen.
 • U kunt luisteren naar uw favoriete muziek tijdens het schoonmaken van uw kamer om het reinigingsproces prettig voor u maken.
 • Als je planten in je kamer, check die, omdat ze misschien sterven of ze kunnen gewoon een ziekte van een soort.
 • Plaats een wasverzachter blad op de vleugel.
 • U kunt een kopje bakken bank plaatsen in een van de hoeken van je kamer en het zal helpen om ongewenste geuren te absorberen en maken de plaats lijken frisser. Verander gewoon de baking soda elke keer in een tijdje.

Waarschuwingen

 • Als geur van uw slaapkamer niet beter krijgen, moet u een loodgieter of iemand bellen - als er iets mis kan zijn gegaan in de leidingen of een dier kan zijn gestorven in uw muren.

Dingen die je nodig hebt

 • Benodigdheden te reinigen (dweilen, bezems, handdoeken, enz.)
 • Vacuüm
 • Baking Soda
 • Azijn
 • Luchtverfrissers
 • Licht geurkaarsen
 • Potpourri