Wkinl

Hoe houd je kamer schoon

Je zou kunnen denken dat het schoonmaken van uw kamer kan zo vervelend en saai en neemt veel van uw tijd, maar echt met een paar eenvoudige trucs zoals het luisteren naar muziek terwijl je schoon kunt maken u sneller werken.

Stappen

Hoe houd je kamer schoon. Maak er een gewoonte van het maken van uw bed voordat u vertrekt voor de dag.
Hoe houd je kamer schoon. Maak er een gewoonte van het maken van uw bed voordat u vertrekt voor de dag.
 1. 1
  Maak er een gewoonte van het maken van uw bed voordat u vertrekt voor de dag. Een rommelige bed kan een anders schone kamer kijken rommelig. Deze kleine stap kan je inspireren om je kamer netjes houden gedurende de dag. Het gooien van dingen op je bed is niet het maken ervan.
 2. 2
  Krijg een mp3-speler of een stereo en muziek afspelen terwijl je schoon (zolang het niet anderen zullen moeite). Het kan helpen je afleiden van de taak bij de hand, en het kan het nog leuker te maken!
 3. 3
  Houden voedsel uit je kamer. Hoe verleidelijk het is om snacks in uw kamer te brengen, kunnen al die vuile vaat en wikkels verknoeien een kamer snel. Als u absoluut moet eten in je kamer, breng gerechten terug naar de keuken en gooi alle afval in de vuilnisbak als je klaar bent. U kunt ook vinden het nuttig om uw eigen prullenbak. Zorg ervoor dat er geen overgebleven kruimels! Kruimels kan en zal aantrekken bugs als mieren en kakkerlakken, en bugs in een kamer is geen grap!
 4. 4
  Doe dingen terug waar ze thuishoren. Dit lijkt misschien it `s niet een eenvoudige regel, maar als je het te volgen, zal je nooit zorgen te maken over uw kamer wordt een ramp ooit weer. Als je geen tijd hebt, in ieder geval een deal met jezelf dat je zal ervoor zorgen dat alles wordt opgepakt voordat je naar bed gaat. Als je het wilt oppakken eerder, dingen op te pakken nadat je het gebruikt. Of misschien, een keer per week kon je besteden ongeveer een uur of zo om ervoor te zorgen dat uw kamer is mooi en schoon en georganiseerd voor de volgende week. Als dit wordt vermoeiend, zult u niet willen hebben om opnieuw schoon uw kamer, en dan zul je niet een puinhoop te maken in de eerste plaats!
 5. 5
  Handhaven. Een keer per week, doe een eenvoudig onderhoud reiniging. uit uw bureau, boekenkast, en andere stoffige oppervlakken. Stofzuigen en vegen de vloer. Was uw lakens. Misschien schoon uit ramen.
 6. 6
  Breek de gewoonten die leiden tot vuiligheid.
  • Deze is voor de hand: Putting kleren op de vloer in plaats van in de vuile kleren hamper.Buy een mand en elke keer dat u gebruik maken van kleren leg ze in de mand. Dan, om de paar dagen breng het naar een wasmachine.
  • Opgooien van een boek op de vloer na het lezen in plaats van op de plank. Dat je niet krijgt waar dan ook.
  • Kick-off van schoenen op de vloer in plaats van ze weg. Zet schoenen op een bepaalde plek.
  • Verfrommelen up een stuk papier en gooien het op de vloer in plaats van het.
  • Zet uw afval in een vuilnisbak, iedereen. Ik kan niet genoeg benadrukken dat. Niet alleen gooi het uit het raam.
  • Het drinken van iets in de kamer en het verlaten van de beker op het bureau. Lees stap 3.
  • Gooien van ongewenste kussens op de vloer in plaats van ze in de kast. Lees stap 1.
 7. 7
  Vergeet niet, kan verlichting een kamer kijken nog schoner. Koop een paar lampen, maar overdrijf het niet. 1 vloerlamp en 2 bureaulampen zijn genoeg, en zorg ervoor dat uw lamp verspreidt een zacht, wit, TL-licht.
 8. 8
  Voordat je naar bed gaat, neem opzij een paar minuten op te halen elke vuile kleding of wikkels je vergeten bent om weg te zetten en zorg ervoor dat uw kamer tenminste ziet er fatsoenlijk voordat u zich in bed.
 9. 9
  Als het schoonmaken van uw kamer is moeilijk voor je te doen, je "heb geen tijd" of je bent te lui om, krijgen een vriend te komen en u te helpen met het. Dan kunt u zich vermaken terwijl het doen van de baan!

Tips

 • Zorg ervoor dat je geen afval achter te laten in uw kamer, zoals op de vloer, het bed, het bureau enz. Als je vind prullenbak in uw kamer, houdt een prullenbak in uw kamer om snel schoon te maken. Als u een papieren of belangrijke notities van school, proberen om een ​​stapel van hen houden en ze niet te houden over je hele bureau. Probeer ook niet vies (of knapperig) weefsels gooien op de vloer of terug in de doos, want dat is gewoon goor.
 • Elke keer krijg je kleren om weg te zetten en je hebt een rommelige slaapkamer, zet je kleren weg eerst.
 • Wees je bewust van bepaalde situaties die zouden kunnen ondermijnen zelfs je beste inspanningen. Als je weg te gaan op een reis of een lange dag gehad, zou u zich moe en wil gewoon je spullen te gooien op de vloer. Dit is een van de ergste dingen die je kunt doen. Het is belangrijk om meteen uit te pakken. U zult later dankbaar voor zijn.
 • Houd een foto van je ex rommelige kamer ergens in de buurt. Als je in de verleiding om dingen te laten misplaatst of te rommelig, neem een ​​kijkje op de foto om u te herinneren van wat er zal gebeuren als je niet in een inspanning.
 • Vermijden dat mensen in uw kamer, vooral als ze nooit in je kamer eerder geweest. Ze zullen kijken naar dingen, pak het op en zet het niet terug op de juiste plaats. Zich te onthouden van het gaan naar je kamer, of vraag hen om je spullen terug waar ze waren.
 • Als u vindt dat het houden van uw kamer schoon is nog steeds een onmogelijke taak met deze tips, misschien uw systeem voor de organisatie dient een zekere verbetering. Soms heroverweging van de manier waarop je dingen te organiseren en op te slaan kan wonderen doen.
 • Om jezelf uit te dagen, een keer per week kies een voorwerp (en), zoals een bureau, lade, nachtkastje, enz. En daag jezelf om het schoon te houden voor de hele week.
 • Als u uw kamer wilt delen, probeer te praten met je kamergenoot als het lijkt dat de meeste van de tijd is het rotzooi van je kamergenoot.
 • Soms als je je verveelt doen alsof je een persoon in een kerker en als je niet schoon te maken op een bepaald moment het kwaad dungeon keeper (je moeder) zal komen en ontdek je het niet deed. En als u klaar bent op tijd je wordt beloond van het verlaten van de kerker! Het kan leuk zijn voor jongere mensen. Vergeet niet dat u ook plezier hebben, zoals, doen alsof je belemmeren is een basket bal hoepel en uw kleding kan de ballen. Maar vergeet niet als je mist er zeker op te halen de kleren.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet, uitstel is je grootste vijand in de strijd om je kamer schoon te houden. Zeggen: "Ik zal later pick it up" is een duidelijke uitnodiging voor rommel en chaos.
 • Zorg ervoor dat u dingen in groepen (make-up, school, spijkers, speelgoed, enz.). Voor je het weet je kamer is zo goed als nieuw!
 • Geen eten achtergelaten in uw kamer zal leiden tot bugs uiteindelijk. Als u niet wilt "vrienden" hebben, dan eten alleen in de keuken en de eetkamer. Bugs kunnen dragen ziekte.
 • Vuile ondergoed op de vloer legt ondermijnt niet alleen jou als persoon, maar het hele huishouden in zijn geheel!
 • Vergeet niet om de ruit te reinigen grills grondig als ieder en alles telt!
 • Als de televisie op is schakel het uit zoals je mag afleiden vanwege het.