Wkinl

Hoe je verf plastic spuiten

Het is nu mogelijk om verf plastic spuiten. Nieuwe spuitverf zijn op de markt die zal zich houden aan plastic. Het duurt alleen een beetje voorbereiding, en u kunt effectief spuiten verf plastic meubilair, kratten, fotolijstjes, brievenbussen, bloembakken, potten en andere plastic waren. Items die u hebt overwogen weg te gooien kan nu worden weer als nieuw met een verse laag verf.

Stappen

Hoe je verf plastic spuiten. Selecteer uw spuitverf.
Hoe je verf plastic spuiten. Selecteer uw spuitverf.
 1. 1
  Selecteer uw spuitverf. U zult verf die speciaal is ontworpen voor het schilderen op plastic nodig. Lees het etiket op de spuitbus verf kan om te bepalen of u de juiste soort verf. Kies de kleur die u het aangenaamst vindt.
 2. 2
  Lees de verf kunnen om te bepalen hoeveel verf je nodig hebt om te kopen.
 3. 3
  Was het plastic onderdeel dat u gaat schilderen door schrobben met zeep en water om alle vuil te verwijderen. Laat het item volledig drogen voordat enige verf. De reiniger kunt u het item te krijgen, hoe beter het eindresultaat. Als het item is niet vies, kunt u deze stap overslaan.
 4. 4
  Zand van het item. Dit is de belangrijkste stap bij het spuiten van een kunststof voorwerp. U wilt het oppervlak te ruw zijn, zodat de verf zal hechten.
 5. 5
  Plaats uw kunststof product in een goed geventileerde ruimte. Schilderij buiten is de beste plek. U kunt het item in te stellen op een stuk krant of plastic om te voorkomen dat verpest de grond of het gebied waar de plastic item wordt geplaatst voor het schilderen.
 6. 6
  Controleer of de omgeving waar je bent schilderen is duidelijk. Je wilt niet om verf te krijgen op nabije objecten.
 7. 7
  Schud de spuitbus verf kan goed voordat u begint. Schud de bus vaak als je solliciteert de verf.
 8. 8
  Solliciteer ten minste 2 dunne lagen. Je wilt niet de verf te zwaar spuiten of de verf zal lopen. Laat het item volledig drogen tussen elke laag.
 9. 9
  Houd het blik ten minste 18 inch (45 cm) van het item dat u bent het spuiten van verf. Spuit met een snelle en zelfs heen en weer bewegingen. Coat het item volledig.
 10. 10
  Laat het plastic voorwerp volledig drogen alvorens het te gebruiken. Raadpleeg het blik voor droogtijden.
 11. 11
  Afgewerkt.

Tips

 • Er zijn enkele spuitverven ontworpen voor plastic die adverteren er geen behoefte schuren met hun product.
 • Er zijn verschillende caps / tips die kunnen worden gebruikt op een verf kan beter reguleren van de hoeveelheid verf die komt uit de kan
 • Voor de hand liggende redenen, proberen te spuiten voorkomen op een winderige dag.
 • Vermijd spuiten op een dag wanneer de luchtvochtigheid hoog is. Het idee temperatuur tussen 65 en 80 graden F (18 en 26 graden C).
 • Primers zijn niet altijd nodig, maar meestal maak je verf baan beter. Sommige verven adverteren dat geen primer nodig hun product.

Dingen die je nodig hebt

 • Spray verf voor kunststof
 • Krant of plastic
 • Schuurpapier
 • Zeep en water