Wkinl

Hoe maak je een oud boek om te zetten in een klok

Je eindelijk klaar "Fifty Shades of Grey" en wilt u uw levensveranderende ervaring lezen herdenken. Een manier zou kunnen zijn om uw hardcover boek om te zetten in een klok. Eerder dan nadat de literatuur gewoon toegang tot de ruimte op de boekenplank, door opnieuw purposing het in een bruikbare klok kunt mixen zowel de schoonheid en het nut op hetzelfde moment.

Stappen

Hoe maak je een oud boek om te zetten in een klok. Kies een geschikte hardcover boek.
Hoe maak je een oud boek om te zetten in een klok. Kies een geschikte hardcover boek.
 1. 1
  Kies een geschikte hardcover boek. Overweeg een boekomslag die ofwel heeft persoonlijk belang of een die een kamer decor thema past. Zorg ervoor dat het boek is stevig en kan op zichzelf staan ​​zonder veel hulp - een boek met ongeveer twee tot drie centimeter (5cm-7.5cm) van pagina's is uw beste weddenschap.
  • Evalueer uw kamer aan welke kleuren en stijl het beste werken te bepalen. Voor sommige kamers, zal een luide, kleurrijke boekomslag uw stijl te verbeteren, terwijl het voor andere kamers, zal een meer romantische, ingetogen boekomslag dekking het beste werken. Als je helemaal gaat voor stijl, wilt u misschien een aantal gebruikte boekhandels troll voor de juiste pasvorm.
  • Overwegen het kiezen van een boek dat is symbolisch van je leven. Als een bepaald boek een belangrijke impact op je leven heeft gemaakt, is het misschien de ideale een om te zetten in uw klok te zijn. Op die manier zal het altijd te zien zijn om u te herinneren van de reis die je nam met dit werk van letterkunde.
 2. 2
  Koop een goedkope wandklok. U wilt alleen de klok om zijn motor en handen, dus het maakt niet uit wat de rest van de klok eruit ziet. Echter, niet overeenkomen met de hand-grootte en de stijl van de grootte van uw boek - als ze te groot zijn, kunnen de handen niet passen op de cover.
 3. 3
  Verwijder de plastic omhulsel, de handen en de motor met een x-Acto mes van de klok. Pop open de bovenkant en de inhoud met behulp van de X-acto mes verwijder voorzichtig.
  • Zorg ervoor dat u geen deel van de klok beschadigd bij het nemen van het uit elkaar - de handen kan kwetsbaar zijn, dus wees voorzichtig bij het demonteren van de klok.
 4. 4
  Boor een gat in het midden van de dekking van het boek. Open eerst de cover van het boek, zodat u alleen maar een gat in het deksel boren, en niet door de rest van het boek. Dan, voorzichtig een gat groot genoeg zodat de klok motor stang past door het gat.
  • Als alternatief overwegen andere gebieden van de cover van het boek is dan het centrum voor de plaatsing van de handen. Je hoeft niet te worden "volgens het boekje" met deze klok - creatieve licentie is toegestaan. Bijvoorbeeld, als je een klok met kleinere handen vinden, je kon de klok gedeelte te plaatsen naar de bovenkant van links van het midden van het cover. Dit kan rente en offbeat aantrekkingskracht te creëren.
 5. 5
  Bereid de ruimte voor de klok motor in de boekpagina's. De motor zal zitten genesteld in de pagina's, zodat je nodig hebt om een ​​exacte plaats te maken met de werkelijke motor als uw model. Om dit te doen:
  • Plaats de motor achter de geopende-out deksel op de eerste pagina van het boek, gecentreerd direct achter het geboorde gat. Zorg ervoor dat de motor perfect gecentreerd is, zoals u zult de motor stang willen passen door het deksel gat.
  • Trace van de motor met een potlood en dan leg het opzij. Door dit te doen zal u met uw stencil voor het uitsnijden van de exacte vorm van de pagina's. Het helpt ook om de diepte van de motor te meten, zodat u weet hoe ver in het boek dat je moet snijden.
 6. 6
  Met behulp van de x-Acto mes, gesneden in de pagina's, zodat u een gat voor het positioneren van de klok motor te creëren. Zorgvuldig snijden weg bij de pagina's om een ​​hoekje te creëren voor de motor. Laat de motor in het hoekje van tijd tot tijd en probeer om het boek te bepalen of je ver genoeg nog niet gesneden in het boek te sluiten. Overweeg het snijden minder pagina's op het eerste en het controleren van de diepte geregeld totdat het is precies goed.
 7. 7
  Sluit de cover van het boek en de line-up van de klok motor stang met de cover van het boek gat. Nu kunt u de klok met de handen en alle decoratieve objecten te accentueren uw nieuwe boek klok monteren.
 8. 8
  Snap de wijzers van de klok motor stang aan de voorkant. Als het boek vertelt het hele "verhaal" en voltooit het decor, kunt u hier stoppen. Dit zal de basis en het lichaam van uw klok en kan perfect zijn zoals het is. Of, kunt u verder versieren:
  • Versier je kamer inrichting past. Overweeg het toevoegen van decoratieve aantallen, juwelen of kleine voorwerpen om jazz-up van de klok. Je zou ook de klok decoupage met foto's om het uiteindelijke uiterlijk te verbeteren.
 9. 9
  Plaats het boek klok op het display. Controleer of het zit stevig zonder dat waarschijnlijk dalen. Dit kan steadying het boek of het toevoegen van rubberen voeten vereisen.
 10. 10
  Afgewerkt.

Tips

 • Gebruik een hete lijmpistool om alle decoratieve voorwerpen aanbrengen om het boek klok.
 • Overweeg het gebruik van padding als de klok motor niet goed passen in de pagina's. Als u een sectie die is te groot of onhandig hebt uitgehouwen, probeer watten up stukken duct of afplakband en opvulling van de omliggende interieur, zodat het houdt de motor stevig op zijn plaats.
 • Als uw kind is het maken van de klok, altijd toezicht op het gehele proces en beschouwen het hanteren van de snij jezelf.
 • Plaats een nieuwe set batterijen, zodat u kunt genieten van de klok de minuten nadat u deze maakt.

Waarschuwingen

 • Wees er absoluut zeker van u een deel van de roman voordat u het op deze manier! U kunt genieten van de boek zo veel dat je echt niet voorstellen graven in de inhoud met een X-acto mes. Niet martelen jezelf, zet ze gewoon terug op de plank en kies iets anders. Of, kopen een ander exemplaar van het boek te gebruiken als uw klok.
 • Heroverweeg alle versieringen die brandbaar kunnen zijn of de integriteit van de structuur van het boek te vernietigen.

Dingen die je nodig hebt

 • Hardcover boek
 • Goedkope wandklok (probeer de dollar op te slaan of uitchecken verkoop)
 • X-ACTO/craft mes
 • Hete lijm
 • Rubberen voetjes (optioneel)