Wkinl

Hoe maak je een rits stoppen uitpakken zelf

Of u wilt ervoor zorgen dat uw rits blijft geritst tijdens de razernij van back-to-school of als u probeert op te hangen op een broek die waarschijnlijk beter af zou zijn in de "doneren" stapel, kunt u de mode een apparaat te houden dat rits waar het zou moeten blijven - volledig geritst. Alles wat je nodig hebt is een ronde metalen ring, meestal gebruikt in een sleutelhanger en je goed om te gaan zal zijn.

Stappen

Hoe maak je een rits stoppen uitpakken zelf. Inspecteer de rits en broek alvorens te bepalen of u de "ring"-methode kan gebruiken.
Hoe maak je een rits stoppen uitpakken zelf. Inspecteer de rits en broek alvorens te bepalen of u de "ring"-methode kan gebruiken.
 1. 1
  Inspecteer de rits en broek alvorens te bepalen of u de "ring"-methode kan gebruiken.
  • Controleer je broek voor een knop boven de rits gebied. Als je broek worden vastgemaakt aan de top met haken of andere bevestigingsmiddelen mag u niet in staat zijn om deze methode te gebruiken want het is afhankelijk van de mogelijkheid om de bovenkant van je rits aansluiten op de knop broek. Ook moet de knop stevig worden genaaid in je broek en in een gebied dat gemakkelijk zal accepteren de ring (niet aan een kant).
  • Bepalen of u kunt "weg" met tuigage je broek met een ring. Hoewel de ring niet prominent moeten worden gezien en verborgen achter de broek materiaal, dient chic broek of broek gewoon worden genomen om een ​​op maat tenzij je in een noodsituatie (dwz de rits brak tijdens de werkdag).
  • Controleer de rits voor slijtage. Misschien is de ritssluiting zelf is aangetast of beschadigd, dat een van de redenen waarom het zal niet goed zip.
 2. 2
  Kopen of er een ring groot genoeg is om te worden opgehangen aan de knop, maar klein genoeg om onopvallend.
  • Zoek een ring die metalen die zullen mengen met uw rits en op de knop heeft.
  • Zoek een ring die is gemaakt van een dun materiaal en een die kleiner of even groot als een cent.
  • Zorg ervoor dat de ring zal niet buigen of breken. Het laatste wat je wilt is voor de ring open te breken en je gulp naar beneden komt.
 3. 3
  Schuif de ring door de bovenste haak van de rits. Benaderen deze taak op dezelfde manier zou je een sleutel tot een ring toe te voegen.
  • Zorg ervoor dat je de haak wind volledig door de rits haakje zodat het goed vastzit.
  • Test de haak door zippen de broek omhoog en omlaag om ervoor te zorgen het niet buigen of breken.
 4. 4
  Zip-up van de broek en hook key ring rond de knop broek. Dit moet worden gedaan vóór dichtknopen van de broek.
  • Knop op de knop broek en schuif ring rond de knop voordat dichtknopen van de broek.
  • Knop broek en glad de buitenkant stof over de rits, zodat de ring volledig weggewerkt.

Tips

 • Een andere alternatieve methode die goed werkt voor jeans of broeken (vanwege de kortere rits) is om de tanden van de rits met duidelijke nagellak te schilderen. Als de rits open is zal deze dikte toe te voegen aan de tanden en ervoor zorgen dat ze beter samen te blijven. Als de rits gesloten is zal het meer als een heldere lijm fungeren. Dit is geen permanente oplossing en moet opnieuw worden aangebracht na het wassen of na een dag of twee van de rits gebruik.
 • Want je zal hoofdzakelijk worden versterkende je vliegen met de knop broek, overweeg dan het toevoegen van een paar steken op de knop om deze vast te zetten - het laatste wat je wilt is dat de knop om pop en dan naar beneden ga je broek!
 • Een andere manier: Een kleine haar elastisch getrokken door het gat in het tabblad rits en lus op de knop voordat u de knop up werkt goed ook. Deze manier zal u niet porren jezelf! - OF - Als je op kantoor en kan niet vinden een van de bovenstaande, een kleine paperclip kan ook goed werken.

Waarschuwingen

 • Deze correctie kan vertragen je krijgt het kledingstuk naar beneden of uit door een paar seconden, dus, wacht niet tot de laatste seconde om naar de badkamer!