Wkinl

Hoe een bank te vernieuwen op een begroting


Als u ouder banken die slechter uitzien op slijtage, maar nog steeds genoeg zitten leven meer in hen hebben, overwegen een budget opknapbeurt u voor het laatst door tot je kunt veroorloven om te upgraden of hebben ze goed opnieuw gestoffeerd.

Stappen

Hoe een bank te vernieuwen op een begroting. Denk aan de kosten van.
Hoe een bank te vernieuwen op een begroting. Denk aan de kosten van.
 1. 1
  Denk aan de kosten van. Vaak zal een goede kwaliteit opnieuw te bekleden u meer dan het kopen van een nieuwe set back sofa. Als u op zoek zijn naar nieuw elan op een begroting, met professioneel gedaan is waarschijnlijk buiten je huidige middelen. Het is echter de moeite waard te vragen omdat de stoffeerder misschien goede deals aan te bieden tijdens een recessie in de handel, of misschien een koopje stoffen moeten stellen aan u. Dit kan vooral van belang zijn als het frame van uw bank is solide, duurzaam, en van de precieze stijl en vorm die u wilt behouden in uw leefruimte.
 2. 2
  Verplaatsen naar de begroting die opties. Er zijn verschillende opties voor u beschikbaar die variëren van het maken van je eigen covers te kopen kant en klare degenen. De volgende stappen van de verschillende opties.
 3. 3
  Schaf een commercieel gemaakt bank te dekken. Deze werken goed voor standaard formaat banken en kan gevonden worden in koopje winkels, doos winkels en zachte woonwinkels. Zorg ervoor dat u uw metingen langs en zelfs een te nemen. Vraag advies aan de winkelier als u niet zeker bent. En als de kleur niet past, maar er is dekking op een goede speciale, overwegen verven het - de kleurstof zal niet veel kosten toe te voegen.
 4. 4
  Voeg uw eigen losse deksel. Een losse hoes kan worden gemaakt van een verscheidenheid van materialen, waaronder lakens, lang stof lengtes, en zelfs aanpassen van een bestaande losse hoes om de bank goed te laten passen. Als je kan naaien, zult u in staat om te improviseren, maar zelfs als je niet kan naaien, vraag dan iemand die dat wel kan om je te helpen. Probeer elastische voegen aan de randen om het gemakkelijker te verwijderen en vervangen van de covers voor het wassen. Naaien je eigen omslag of gooi-over zal de meest effectieve begroting reactie zijn omdat je alleen hoeft te betalen voor de stof of blad en elastische rand.
 5. 5
  Als u niet kunt vinden een fatsoenlijke dekking, maar je moet nog steeds leven met je minnetjes bank voor een tijdje, gebruiken, gooit en het bewijs van slijtage en verval te verbergen. Hier is een scala van ideeën met afbeeldingen om te helpen inspireren uw eigen creativiteit:
  • Strategisch geplaatste grote kussens of kussens kan een veelheid van aftands gebieden te verbergen en iedereen zal alle comfortabeler voor. U kunt ook uw eigen kussens.
  • Een gooien of gooi-over is een zeer eenvoudige en effectieve optie. Verwacht echter blijven strekken elke dag.
  • Gebruik een oude quilt of fleece / zachte deken als een binnengebied deksel zoals aangegeven in dit beeld (meestal dergelijke artikelen passen niet op de stoel rust / sofa armen) als je echt vast zit voor creativiteit en geld! Nogmaals, wees voorbereid op zeer regelmatige rechttrekken.

Tips

 • Sommige meubels geleverd met deksel veranderingen als een optie. IKEA is een goed voorbeeld; gewoon wandelen terug naar de winkel en koop een nieuwe hoes om de bank soort overeen!
 • Tijdelijke vernieuwing van een bank zal altijd "casual" in tegenstelling tot elegant, verfijnd of aangepast uitzien. Dit is gewoon het compromis dat je nodig hebt om te bereiken tijdens het opslaan naar de bank vervangen of opnieuw te bekleden.
 • Help uw meubels gaan de afstand door het bedekken van het wanneer huisdieren zijn rond.

Dingen die je nodig hebt

 • Sofa deksel (indien op zoek naar commercieel budget option) - kijk in doos winkels, warenhuizen, stoffering retailers en verkooppunten
 • Stof, draad, naaimachine, elastisch als naaien je eigen - en de cruciale meetlint
 • Laken, deken, gooien, kussens, kussens, als dat nodig is