Wkinl

Hoe maak je een nep-open haard maken

Of u wilt dat gezellige sfeer toe te voegen aan uw huis of gewoon bezig met een project met de kinderen, het maken van een nep-open haard is waarschijnlijk eenvoudiger dan je denkt. Lees verder voor instructies over hoe u verschillende soorten nep open haard te maken.

Stappen

Hoe maak je een nep-open haard maken. Vind een oud dressoir.
Hoe maak je een nep-open haard maken. Vind een oud dressoir.

Van een oud dressoir

 1. 1
  Vind een oud dressoir. Het dressoir moet ongeveer het formaat dat u wilt dat uw faux open haard te zijn. Zorg ervoor dat u stoep te kijken - en maak je geen zorgen over de kleur.
 2. 2
  Trek alle laden en interieur hardware. Dit omvat de schroeven en lopers voor de laden. Uw dressoir moet nu een open schelp.
 3. 3
  Uit elkaar halen van de lades. Zorg ervoor dat u de drie mooiste lade gezichten slaan en hun handvatten te verwijderen, indien nodig, vul eventuele schroefgaten met hout stopverf, gips, lijm, etc. en laat drogen.
 4. 4
  Bevestig een lade gezicht horizontaal over de bovenkant van de open voorzijde van uw dressoir. Met andere woorden, het gezicht van de lade in dezelfde positie als de bovenste lade ooit was. Bevestig deze door nagelen het op met kleine, onopvallende afwerking nagels of, bij voorkeur, door vast te schroeven op het starten van de binnenkant van de kast en de schroeven naar buiten door de achterkant van de lade gezicht.
 5. 5
  De hoogte van de resterende opening in de voorkant van de kast. Zorg meten van de onderkant van de pas aangebrachte lade naar beneden naar de onderkant van de opening (maar niet op de vloer).
 6. 6
  Meet de lengte van de lade gezichten. Aangezien u zal blijven "aan boord van" de brede opening van het dressoir door het aanbrengen van een lade gezicht (verticaal georiënteerd) aan weerszijden van de opening, zal je waarschijnlijk nodig hebt om de grootte van een van beide de lade gezichten of van het dressoir zelf aanpassen.
  • Als de opening u gemeten in stap 5 is groter dan de lade gezichten zijn lang, moet u naar de onderkant van het dressoir afgesneden.
  • Als de opening u gemeten in stap 5 is korter dan de lade gezichten zijn lang, moet u een uiteinde van elke lade gezicht afgesneden.
 7. 7
  Bevestig de resterende twee lade gezichten verticaal aan weerszijden van de opening. Een lade gezicht moet enigszins overlappen de rechterzijde van de opening moet een lade gezicht enigszins overlappen de linkerzijde van de opening en de bovenkant van beide vlakken lade moet tegen de bodem van de reeds bijgevoegde lade gezicht. Als je de uiteinden van je lade gezichten gesneden, moet u oriënteren de afgesneden einden naar beneden voor een schone blik.
  • Bevestig ze aan de linker-en rechterkant van de kast door nagelen met onopvallende afwerking nagels of bij voorkeur door schroeven ze op vanaf de binnenzijde van de kast en schroeven buiten door de achterkant van de lade gezicht.
  • Aan de kant lades bevestigen aan de bovenste lade, zal je kleine stukjes afvalhout nodig. Lijn elk stuk over de kloof tussen de lades (binnen het dressoir) en schroef deze aan beide lade gezichten.
 8. 8
  Verf je faux open haard. Verf de buitenkant met een glanzende, gebroken witte verf voor een moderne look. Zorg ervoor dat het interieur zwart om het hout te vermommen schilderen.
 9. 9
  Maak een basis voor uw open haard (optioneel). Als je de onderkant van je dressoir afgesneden om de lade gezichten tegemoet te komen, zal uw dressoir kijken onvoltooide bij plaatsing op de vloer. Om een ​​basis te creëren, gewoon een passende afmetingen salontafel vinden, afgesneden van de benen, verf het aan te passen, en plaats deze onder de open haard.

Met plantaardige pijlers

 1. 1
  Krijg twee decoratieve pijlers van gelijke hoogte en vier houten vierkanten. De hoogte van de pijlers moet ongeveer de hoogte die u wilt uw haard te zijn. Omdat de houten vierkanten worden geplaatst aan de uiteinden van de pilaren, moeten ze net niet tegen hen.
 2. 2
  Hier krijg je een 'schouw. " Dit kan een simpel stuk hout gekapt om de juiste grootte, een plank geborgen uit een ander meubelstuk te zijn, etc. Zorg ervoor dat de schoorsteenmantel is iets breder dan de breedte van uw houten vierkanten.
 3. 3
  Verf je onderdelen aan te passen. Misschien wilt u het hout te schilderen op de pilaren (die meestal wit) of verf alles een andere kleur overeenkomen.
 4. 4
  Bevestig de houten kwadraten zowel de boven-en onderkant van de pijlers. U kan nodig zijn om schroeven, nagels, lijm, of een combinatie daarvan gebruiken. (Maak je geen zorgen over het houden van de toppen en de onderkant van de houten vierkanten op zoek naar leuke, deze worden verborgen.) Uw pijlers moet nu een afgewerkte look.
 5. 5
  Bevestig de schoorsteenmantel in de toppen van uw pilaren. Ook hier kunt u schroef, lijm, of spijker deze, maar wees voorzichtig om uw bijlagen onopvallend te houden. Bijvoorbeeld, als de pleinen in de toppen van de zuilen hebben genoeg hoekje gebied steken, je zou een paar goed geplaatste afwerking nagels van deze overhangende hoeken omhoog in uw mantel nagel.
 6. 6
  Maak een basis voor uw open haard. Gebruik maken van een stuk hout vergelijkbaar in grootte en vorm aan uw schouw en verf het of zoek een passende afmetingen salontafel, afgesneden van de benen, verf het aan te passen, en plaats deze onder de open haard.

Van karton

 1. 1
  Knip twee 3 1 \ 2-voet door 2-voet stukken karton. Als je klaar bent, oriënteren ze zo dat ze groter zijn dan ze breed zijn.
 2. 2
  Vouw de lengte om de 6 centimeter. Aangezien uw karton is 2 meter breed, moet u in staat om vier gelijke plooien te maken. Als je klaar bent, heb je een vierkant "kolom." Herhaal dit met het tweede stuk karton.
 3. 3
  Schilder de "stenen" op. Dit kan gedaan worden met een stencil of u kunt de grijze voegen lijnen verf en voeg in rode bakstenen later. Dit zal er ruw, maar echte stenen toch niet perfect uitzien.
 4. 4
  Snij twee lange stukken uit uw resterende karton. Deze zullen je basis en mantel, dus dienovereenkomstig grootte hen geworden.
 5. 5
  Verf de valse mantel en de basis van de gewenste kleuren. Misschien wilt u een aantal piepschuim gebruiken om de mantel en de basis geven enkele dikte, als dit het geval is, verf deze dezelfde kleur.
 6. 6
  Bevestig de kolommen aan de basis en mantel met behulp van lijm of plakband. Aileen's Craft Glue is een geweldige lijm voor dit doel. Zorg ervoor dat de tape en lijm alleen op de achterzijde van het stuk en niet tonen van de voorkant.
 7. 7
  Knip een vijfde stuk karton dienen als de achterkant van de haard. Verf zwart / grijze bakstenen op dit ene zodat het lijkt alsof het is verkoold / gerookt. Een spons is een geweldig hulpmiddel voor de grungy look.
 8. 8
  Voeg "vuur" om uw haard. Plaats een elektrische lichtbron (zoals een elektrische kaars of verlengsnoer met een nachtlampje poort) in de holte van de open haard. U kunt ook kleine logs over de elektrische kaarsen zodat alleen hun vlammen te zien. Elke logs verkregen uit het bos ziet er geweldig uit, en werken goed om toe te voegen aan een realistisch gevoel. (Winkel gekocht gevormd haard logs worden niet voorgesteld als ze er nep en hebben de neiging te worden gemaakt om meer brandbaar.) Natuurlijk kunt u altijd de vlammen in zo goed schilderen.

Tips

 • Als je lijmen bent uw mantel om je pilaren, zet uw schoorsteenmantel boven, gelden de lijm op de onderkant, en dan gelden de pijlers ondersteboven om ze meer vast houden.

Waarschuwingen

 • Laat geen kaars nooit zonder toezicht! Sommige lampen kunnen heet worden en vlam vatten.

Dingen die je nodig hebt

 • Een lichtbron (bijv. kaarsen, een elektrisch licht)

Dresser Methode

 • Oude dressoir
 • Schroevendraaier en / of hamer
 • Schroeven en / of afwerken nagels
 • Zagen
 • Hout stopverf, gips, of lijm
 • Verf
 • Oude salontafel (optioneel)

Pijler Methode

 • Twee planten pijlers
 • Vier houten vierkanten
 • Een houten schoorsteenmantel
 • Spijker, schroeven en / of lijm
 • Oude salontafel (optioneel)

Karton Methode

 • Verscheidene grote vellen stevig karton (waarschijnlijk minstens 4 voet door 2 voet in grootte, afhankelijk van uw ontwerp), als je niet gemakkelijk hebben stevig karton, contact opnemen met uw plaatselijke supermarkt en uit te vinden wanneer ze een aantal beschikbaar.
 • Een hete lijmpistool, lijm sticks en / of tape
 • Verf, afhankelijk van de look die je gaat voor, kan je steenrood, wit, bruin (voor de schoorsteenmantel), grijs (voor het verkolen) nodig hebben, etc.
 • Penselen
 • Een "brick stencil" (optie), dit is gewoon een kleine kartonnen cut-out (3 1/2 met 2 inch) om verf te helpen op "stenen"
 • Logs

Bronnen